36

Ел Булгаро

преди 3 години

До ПЕТКОВПетков, не се ли пише раЗпадат без "с" в думата. Идва от глагола "разпадам се".:)

35

Голяма демокрация а?

преди 3 години

Уж най-голямата демокрация нагледно показа на света как се фалшифицират избори с гласуване по пощата на мъртви души и гласуване от чуждо име и подмяна на вота!

34

кики

преди 3 години

До Анонименглупотевините ти ги пишеш и по важното е че ако наистина го вярваш си заразен със глупинакос19

33

Анонимен

преди 3 години

Ако е получил пари, за да говори такива глупотевини, честита почерпка. Но, ако наистина ги мисли тези глупотевини, не е редно да му се дава трибуна. Да си пише във фейсбука пред 10 човека. Не може да сравнява като деяние и последствия нападението в Капитолия и блокирането в социалните мрежи на Тръмп (което трябваше да се случи отдавна)

32

Днес. Бг

преди 3 години

Откъде ги вадите тези инконтинентни нафталинови палячовци с пресъхнали мозъци, да повтарят слабоумните си идиотизми за радост на опростачената ви аудитория от деградитрали скотове, които се обливат в слюнки от преклонение към тежкия социопат с перчема, който им дава надежда, че и тяхната дребнавост, алчност и поквара, някога може да докопа власт, че да мачкат с омразата си.

31

Анонимен

преди 3 години

Ех, тоя Здравко Попов, на мен ми преподаваше по Въведение във философията в СУ, беше все още доцент. Тегав беше изпитът, яко трансцендиране, не е дащен в оценките си.

30

Грешка в заглавието

преди 3 години

Вместо въпросителен трябва да е удивителен знакът накрая !

29

Анонимен

преди 3 години

Разбира се, че е вендета. На всеки е ясно, че отстраняването на Тръмп 1 седмица преди края на мандата му е безсмислено. Целта е да бъде смачкан и унизен политическият противник. Колко демократично! Това ще доведе до нови нива на омразата в Америка. Байдън не е привърженик на такова развитие, но крайните екстремисти при демократите, водени от изкукалата бабичка Пелоси целят именно това. Да продължават в този дух и ще бъдат изненадани от реакцията на американския народ.

28

Обективно

преди 3 години

Тръмп е американският Хитлер. Малко закъсня възмездието. Чудя се как го търпяха американците досега! Съвършен измамник! След 1 месец започват съдебните процеси за неплащашия данъци...ако не избяга при Путин.

27

тръмпоидите

преди 3 години

си изживяха 5 минутката.....сега идва реалността.

26

Либерализъм

преди 3 години

Това е новият фашизъм .Честните хора са в потрес.

25

Проституиращите

преди 3 години

тръмпоидни метежници ги ловят катоЛалугери в дупките един след друг.

24

Либерестите

преди 3 години

Са нагли като националсоциалистите, даже ги надминават.

23

Глобализмът

преди 3 години

Е ДИКТАТУРА. ЗВЕРЩИНА. КОЩУНСТВО.

22

Офф

преди 3 години

Омръзна ми някакви бивши величия от времето на комунизма и с видими изразена старческа деменция да дрънкат дивотии и да ми развиват остарели конспиративни теории. Факти: егото на оранжевият бабуин беше смазано от 81 милиона американци, няма човек който да не знае за белите бок улици в САЩ и на какво са способни, социалните мрежи са собственост на частни компании и те решават, как да ги управляват, ковид се лекува с бели, и т.н. Аман от дедляци разни!!!

21

Айде

преди 3 години

Путинските защитници на Тръмпи се активизираха по платените телевизии! Позор!

20

О хо хо

преди 3 години

Разбира се, че ще го импийчнат!!!! Ако не беше Майк Пенс да повика Федералните служби за защита - сега Капитолия щеше да е в руини!!!!!! Намериха бомби и други оръжия в количества близо до нея.

19

Питър

преди 3 години

По интересно е как БГ истаблишмънтът - разбирай цялата банда останали живи номенклатурчици и ***, са до последен дъх за Тромбона, който дори няма акъл да си измисли собствен слоган за изборите, а използваше този на Рейгън от 1982. А Рейгън, както знаем е главният враг на Тутраканската селищна система

18

Питър

преди 3 години

До шубето е голям страхИ какво ще стане?? Демократите винаги са имали повече избиратели като база, а тепърва могат да имат още повече с разни хватки.

17

шубето е голям страх

преди 3 години

До ha haЦелия цирк е за това!Ако го махнат с импийчмънт няма право да се кандидатира!Щото знаят кво ще стане!