92

Влади

преди 3 години

Щом плащат данъци и осигуровки другаде, да си стоят там и да нямат претенции за изборите у нас! По пощата гласуваха и в Щатите и затова през миналата седмица недоволни от фалшификациите американци превзеха Капитолия. Другата глупост - гласуване с машини, за едни 30-тина милиончета. Уж за да финтираме турци и роми, били неграмотни и нямало да се оправят с тях, според умнокрасивите. Али-бали!

91

Анонимен

преди 3 години

До 96Стига си лъгал! Живея в Елзас! Регистрираш се и избираш! Даже като чужденец ме каниха на европейски избори да ходя! Елементарно гражданско право е да гласуваш! Криво разбрана демокрация - балканска! Американците гласуват където и да са в света! Българските военните като са в чужбина напр. и те ли да не гласуват? Както повечето български дискусии и тази недодялана. По този принцип се отказвай и от Джон Атанасов т.е. всички българи от чужбина допринесли с нещо за България за смет

90

Я

преди 3 години

Който иска да гласува по пощата, да праща писмо на арменския поп.

89

баба мара

преди 3 години

българите в чужбина няма да ми определят кои да ме управлява и как да живеяда си стоят там където са да си гледат бизнеса и с нас да не се занимават

88

Анонимен

преди 3 години

Даже им спрете гласуването. От къв зор някой си живеещ на другия край на Европа или Света, ще ми определя съдбата? Твърдо ПРОТИВ. Вземате им правата за гласуване .

87

Антон

преди 3 години

Ако не живееш постоянно в страната, нямаш право да гласуваш. Такъв е законът във Франция. До края на декември на годината преди изборите, трябва да си се регистрирал в префектурата. Французите глупави ли са? Никак даже. Тези, които живеят в чужбина, не поднават проблемите на страната отвътре. Освен това има винаги възможности за манипулация на резултатите. И после, защо заминалите в чужбина искат да имат специални привилегии? Да имат всичка права? С какво са по разични от гражданите вътре.

86

Анонимен

преди 3 години

Глупости,тази тъ-па идея е на Цветанов,а не на българите зад граница,аз съм зад граница и няма да гласувам по пощата,ако гласувам изобщо!

85

мнение

преди 3 години

по-удобно е гласуване по интернет и м.константинович да не брои гласовете

84

Додо

преди 3 години

"Българи зад граница искат гласуване по пощата"----------------------------------------------------------------Joe Biden likes that!

83

Българин в България

преди 3 години

българи зад граница ? стойте си там , трябва да ви се отнеме правото да гласувате , за тия па в Турция да не говорим !

82

Анонимен

преди 3 години

И как ще стане по пощата? Дрон ли ще минава да събира пликовете от прозорците?За един пирятел питам от чужбина.

81

до 76

преди 3 години

Хората, които избягаха през голята екскурзия 1986г. вече имат внуци в Турция и те не говорят български език. Повечето от възрастните хора, които се изселиха заради смяната наимената и бяха прокудени по Живково време да напуснат България вече не са живи. Децата им и внуците ги видяхме как гласуват преди време в един репортаж и не само разбира се. Та, те не знаят азбуката. Как ще гласуват за парламентарни или президенстки избори като не знаят български език? България е за българите в България.

80

ПАРТИЗАНИН

преди 3 години

ОК 88

79

Анонимен

преди 3 години

Години наред някакви хора се спасяваха поединично. Избягаха. Някои забравиха България. Други не толкова. Но Законите в България се решават в НС. България се управлява от мандатоносители. Конституцията е много добре подредена. Само трябва някой да я прочете. Радев да седне (а може и прав) и да си прочете правомощията като президент! Като иска да е лидер на протестните групировки в България, може да се отгели като мъж. А той иска да седи на 2 стола. Един път да е президент,един път да е протестър.

78

до 84

преди 3 години

След като сте взели правилното решение, си живейте живота както искате! Правилното решение според вас е да дезертирате.От дезертьори акъл няма нужда. Дръжте си го за себе си!

77

ПАРТИЗАНИН

преди 3 години

РадеФФФФФ да свика среща с всички куриерски и пощенски фирми, за график на желаещи да гласуват по пощата. Транспорта е за негова сметка. А колко са??????????????????????

76

Анонимен

преди 3 години

Кой ги е спрял българите да гласуват в чужбина? Да си гласуват както всеки гласува! По Еконт ако искат да си пращат зъбите за ремонт в България. Те само за зъболекар се сещат, че имат родина. Като дойде пандемията с 360 се върнаха заразени. Хем знаеха, че са болни и с парацетамола се качиха на борда, за да излъжат. Те излъгаха лекарите на летището. След това ги издирваха с полиция. Защо да им вярваме? Който е извън България повече от половин година, няма какво да ми решава аз как да живея.

75

Анонимен

преди 3 години

Ало , на вуйчото, племенникът, случаят е друг. Има много испанци емигранти и могат да гласуват по пощата. А вуйчо ти ако има гражданство, което след 25 л години легално пребиваване би трябвало да има, може и да гласува.

74

Анонимен

преди 3 години

Защо ни мразите? Защото взехме по-правилно решение за живота си от вас? Сега искаме да ви помогнем и вие да вземете по-правилно решение, вие не искате? Странна история този български манталитет. Логика нула, инат много

73

Анонимен

преди 3 години

Вуйчо живее от 25 г извън България. Не му позволяват да гласува в Испания. Нищо, че е женен за испанка и не е напускал Испания за всички години общо няма 6 месеца местообитаване извън Испания. Те да не са по п-рости от българите? Тези шменди капели сега Радев ги повтаря-като пап.агал е.Каквото му дирижират спонсорите на метежа - това говори.А кога ще носи отговорност за атентата на 2.09.20 над полицаите? Метежниците му палеха със слама полицаите. След това вечерта ги щурмуваха с бомби.100 ранени