19

Илиев

преди 3 години

"....ново облекчение, което МОЖЕ да намали данъка върху доходите с 200 лв. ..." . Къде ги видяхте тези 20%? Подготвят ни за светло и безоблачно бъдеще. Само където ми се струва , че накрая сметката я плаща клиента . На Майстора сметката , ще набъбне с 37% ако се самоосигурява и познай кой , ще плаща накрая. Някак недоизмислено такова за 200лв.

18

Програмист

преди 3 години

До до този под мен.. (19)Изложи се. 6000 лева съдържа данъчна основа 5000 лв + 1000 лв данък. Май ти си учил до трети клас, а? Аман от бакали, дето смятат че знаят всичко, ходи си плати на счетоводител и спри да се правиш на умен.

17

Програмист

преди 3 години

Крайно време е и тези да започнат да плащат данъци. Аз без договор не наемам никой за каквото и да било - най-малкото че договора ми осигурява защита против некачествена услуга, и всички плащания са документирани.

16

Анонимен

преди 3 години

До Вуйчо ВаньоТака се прави в нормалните държави,на които искаме да приличаме!Утре такива сополковци,като твоя майстор ще клекнат и ще занареждат,че са безработни и искат социални помощи,а пенсиите им са ниски!И друго-издаденият документ ти гарантира,че можеш да си търсиш правата заради некачествен ремонт или други щети!Аман от Андрешковци и дребни хитреци!

15

Анонимен

преди 3 години

До АнонименНа 6000 лева ддс-то ти е 1000 а не 1200 лева ама няма значение пак не си заслужава. Като прибави и тичането по банки за да преведеш тези 6000 на майстора, плюс таксите в банката, щото и те са на редичката за прибиране. Еми по тънко ти излиза да подарил на нап едни 200 лева отгоре, над данъка. Ей така, да си имат.

14

Анонимен

преди 3 години

Поредната гербава гавра с хората, под формата на "загриженост" и "облекчение"!После се чудите защо гражданите се гаврят с държавата, която по стара традиция се опитва да ги излъже и то по много селски начин.

13

Майстор

преди 3 години

Печатам платежни. Гаранция!

12

Анонимен

преди 3 години

До Койчо - НАП ги интересува има ли Фактура, а не дали има Плочки!

11

Койчо

преди 3 години

Ами майсторите ако са тези на които пропаднаха плочките пред медецинска академия ще важи ли платежното

10

Анонимен

преди 3 години

Имам чувството, че тия гениални идеи хрумват на някой, на който са му набили накуп всички съществуващи в света ваксини против ковид!Тотално увреден ментално индивид!

9

Анонимен

преди 3 години

И накрая зе с такси да идва че колега та му отделния етаж му бил съдружник

8

Анонимен

преди 3 години

И ако е като руменчо в Ловеч четири стени иедин таван един месец и всеки ден пари за материали от скъпи те забележете по добре да си го измажа аз

7

Мустакат Майстор

преди 3 години

Нема проблема - че ме извадят от 'сивата икономика'! Сички бележки и фактури ще им извадя да спестят 200 лева! Ще им струва няколко хилядарки отгоре - ама всичко ще е 'на светло'...

6

Вуйчо Ваньо

преди 3 години

Умно, ама като бръкна в джоба на майстора, той ще бръкне в моя, щото и той на същия хал и вместо да дам 1000 ще дам1500. Майстора ще плати данък, дето не се знае къде потъва, а аз ще загубя време,нерви и гориво, за да докажа, че съм правил ремонт и накрая я ми спестят 50 100лв данъци я не.Много добре го е измислил Байчо, ама още не сме чак толкова *** и не ядем домати с колците.Превеждам новината.ако викнете бай Дончо да ви боядиса хола с латекс, то дъжавата иска да топне човката И там!

5

MaйMyнaтa

преди 3 години

До 1А ич?

4

Анонимен

преди 3 години

Тези вече се подиграват с нас. За 200 лв. които инфлацията ще изяде след 1 г. ще те направят луд със събиране на листчета и писане на щуротии.

3

Анонимен

преди 3 години

Ми то акъл няма Господи какъв мъж каква мечта

2

Анонимен

преди 3 години

През деня някой гледат умни неща.Христо Семе Джиев тили.То при тая телевизия Сими умен да гледаш това смях

1

Анонимен

преди 3 години

Гербавите направо ни убиха от облекчения - до 200 лева!Ха ха ха ха ха...