То пише в статията, ама кой да чете...L-лизин и L-изолевцин инхибира GT1а те като за най-лесно ги има много в соята ( сурова )а тя пък има и Genistein който блокира ACE2, Mpro и RdRPи те така....
Преди малко изпих 2 чаши френски фермент за настроение, че тоя дъжд ми омръзна.Част от всекидневната профилактика срещу ковида. Досега 10 месеца успешна.Преди 3 дни тест за антитела 0,01 което е нищо - вирусът умира още на входа.
Простолюдието от плод'зеленчука и месарниците обаче величае великите западни умове изобретили трислойната тоалетна хартия (щото дори и те знаят, че хартията е китайска) и презират руската школа. Хахаха хахахаха
Фермент е понятие от руската школа за ензим. Руската школа е велика. За руснаците, величието на един учен се изразява също в това, каква школа е оставил и колко хора е обучил, а не колко пари е спечелил. В развития Изток е същото.
ако тамп небе6е се разболел нема6е да прави дивотии и 6теха да го преизберат .но тои иска6е да станевелик *** какавто си е.
Учените също така знаем, че вируса прониква в клетката с участието на ACE2 рецепторния протеин и Нафамостат (дълги години в аптечната мрежа на Япония) го инхибира. А в комбинация с Авиган повлиява дори болни в напреднала фаза. Само че се налага супер гига хипер препарата ремдесивир за 2500 долара. Който на всичко отгоре е експериментален. Това сигурно заради изключителните резултати на краварите в борбата с вируса и провала на задръстените японци. Хахаха
Учени откриха фермент, който влияе на коронавируса