11

Анонимен

преди 3 години

Лизин има най-много в елдата.

10

Магьосника

преди 3 години

То пише в статията, ама кой да чете...L-лизин и L-изолевцин инхибира GT1а те като за най-лесно ги има много в соята ( сурова )а тя пък има и Genistein който блокира ACE2, Mpro и RdRPи те така....

9

Анонимен

преди 3 години

този вирус за пореден път доказа че всички учени са гола вода

8

Анонимен

преди 3 години

Преди малко изпих 2 чаши френски фермент за настроение, че тоя дъжд ми омръзна.Част от всекидневната профилактика срещу ковида. Досега 10 месеца успешна.Преди 3 дни тест за антитела 0,01 което е нищо - вирусът умира още на входа.

7

До ГосТ

преди 3 години

Още ти говорят звездите - видимо е!!!

6

Анонимен

преди 3 години

Този фермент съм го открил отдавна - червено вино и бира.

5

ГосТ

преди 3 години

Простолюдието от плод'зеленчука и месарниците обаче величае великите западни умове изобретили трислойната тоалетна хартия (щото дори и те знаят, че хартията е китайска) и презират руската школа. Хахаха хахахаха

4

ГосТ

преди 3 години

Фермент е понятие от руската школа за ензим. Руската школа е велика. За руснаците, величието на един учен се изразява също в това, каква школа е оставил и колко хора е обучил, а не колко пари е спечелил. В развития Изток е същото.

3

баико

преди 3 години

ако тамп небе6е се разболел нема6е да прави дивотии и 6теха да го преизберат .но тои иска6е да станевелик *** какавто си е.

2

селянин

преди 3 години

това "фермент" има ли нещо общо с ферментация

1

ГосТ

преди 3 години

Учените също така знаем, че вируса прониква в клетката с участието на ACE2 рецепторния протеин и Нафамостат (дълги години в аптечната мрежа на Япония) го инхибира. А в комбинация с Авиган повлиява дори болни в напреднала фаза. Само че се налага супер гига хипер препарата ремдесивир за 2500 долара. Който на всичко отгоре е експериментален. Това сигурно заради изключителните резултати на краварите в борбата с вируса и провала на задръстените японци. Хахаха