30

Анонимен

преди 3 години

Вече разбрах кой е виновен според статията - капитанът, който не е се молил правилно, щото не му била изгладена ризата.

29

Ямболски цървул

преди 3 години

Мир над прахът им !

28

Анонимен

преди 3 години

Бог да ги прости хорста. Да почиват в мир.Много подробна информация са изкопирали тия от,, dnes. Bg,,, когато взривиха руският самолет в Египет беше раьлично. Без имена, без истории... Двоен стандарт сте.

27

пияница мистик

преди 3 години

До 27И се ограмотете малко, че сте дразнещо T Ъ П И. "Кофчези"....тц-тц-тц. Без коментар

26

пияница мистик

преди 3 години

До 27Това значи да спре самолетния транспорт по света, защото 80% от самолетите от гражданската авиация по света са Боинг :))) ПО-добре кажи с какъв самолет се затри целият съветски оркестър, дето отиваше да свири в Сирия, че не се сещам. Гнусни комунисти, дори при трагедии не спирате да мразите

25

Анонимен

преди 3 години

Няма ли да ги забранят изцяло тези летящи кофчези Бойнг

24

IT-спец

преди 3 години

този самолет е от старите 737 тоест от качествените, кофтите самолети на Боинг са правени след 2008-а година до сега, в този район често падат самолети което се дължи на ред фактори като много лоши климатични условия, лоша поддръжка на самолетите и т.н. изгледал съм много документални филми за самолети понеже и аз летя често, всички казват че когато 1 самолет се поддържа добре той може да ти служи и над 50 години, Бог да ги прости хората, познавам индонезийци и са много добри хора..

23

от СиднеиАвстралия

преди 3 години

Щом е паднал като камък без никаква комуникация от пилотите, значи е взрив, дали от вънка внесен или неизправност това ще се изяснява

22

Анонимен

преди 3 години

Как кои ?! Текива които са многобройна нация.

21

Sumatra Utara

преди 3 години

Inna lillahi wa Inna ilayhi rajiun - принадлежим на Аллах и при него ще се върнем. Индонезийци са много добри хора. Мюсюлмани от Шафи месхеб. Само на север в Ачех са по-крайни, иначе повечето са запазили и местни обичаи. Някои са били будисти преди да приемат Вярата. Ако трябва да съм честен, това са едни от най-добрите хора и мюсюлмани сред всички ни.

20

Анонимен

преди 3 години

Северна Корея кара пре стари як и ту и няма никакви проблеми ;) Ми да сменят марката или направо диктатора :))) Корейците що нямат проблем ?

19

Савина Николова

преди 3 години

Да си бяхте направили труда да си проверите информацията поне. Снимката, която сте изтипосали, не е направена моменти преди излитането, а е от 22 декември - нещо, което лесно можехте да видите, ако не кълвяхте информация като папагали.Иначе жалко за хората.

18

Плоскоземец

преди 3 години

Кой се е разбивал, бе. Поредния който премина границата и полетя в открития космос. А може би рептилите от ФАЩ са направили поръчката това да стане, кръглата луна има база на която изпращат хора. Мъжете тренират, жените се плодят за да могат да създадат висококачествени войни, които да помогнат на рептилите от ФАЩ да си осигурят световното господство за 1000 години напред.

17

юли 2014 г.

преди 3 години

Дали след няколко месеца в небето на Украйна или Русия няма да се появи копие на изчезналия индонезийски самолет? Така, както стана с "оня" малайзийски самолет през юли 2014 г.? Да не забравяме, че тогава вицепрезидент на Обама беше Джо Байдън - Избрания...

16

vermouth

преди 3 години

Много си ***

15

Жалко за хората

преди 3 години

Бог да ги прости! Но тази сълзлива статия ми идва в повече. Няма искрено съчувствие, само пропаганда. От Дойче Веле ли я преписа, ***?

14

Анонимен

преди 3 години

Цяла новина за някви моджахидини.

13

Алоо

преди 3 години

Защо ми изтрихте коментара,не обиждам,не използвам нецензорни думи,питам само за трагедии ли ще пишете.Свободно слово 215 място в света.

12

Анонимен

преди 3 години

Голема телепатка си станал след толкоз много синтетика. Даже си си повервал.

11

За Не зомбита

преди 3 години

Прочете за ЮЕс патента и ще разберете как чрез Синтетичната телепатия ви манипулират в БГ! Просто Забравете за биснес на територията, ние сме US полигон!Патент US3951134A (1976