35

Анонимен

преди 3 години

БСП отдавна страда от проказа, не е една раната.

34

Анонимен

преди 3 години

Социалистът Семов е новата Мая Манолова. И тя ги плещеше едни дивотии, цветисто и безконтролно. До където я докара Манолова, до там ще го докара след години и Социалистът.

33

Анонимен

преди 3 години

Кмето на Перник че го уволните ли и него одЪ БееКааПеетоо бре мискини

32

Пян Гъ

преди 3 години

Не може кой когато се о*ере в БГ, все да го мята на ББ/ГЕРБ, а по света - все на Путин. Аре спрете се малко Не че последните двама са идеални, ама отлюспването на структури си е проблем на БСП, не на ББ. Непрекъснато изливат септичната си яма не на "Позитано", а в цялата държава. Оправяйте се, кво ни занимавате???

31

Хохохоооо...

преди 3 години

САМО НЕ РАЗБРАХ, КЪДЕ ЗЕЕ ТАЯ РАНА! В *** НА НИНОВА ИЛИ В *** НА СТОЛЕТНИЦАТА.... ХАХАХААА.... ..

30

У бре

преди 3 години

*** Саше ще е първото,което ще изхвърчи след Кака.Втори ще е копринения баджанак Свиленски..

29

Хехе

преди 3 години

Зее една незарастваща рана ,и става все по-голяма...

28

Анонимен

преди 3 години

едно само неможе да се разбере от действията на БСП.Хем казват че БСП е семейство, хем нарушават традиците на българското семейство - всяко да има свингрухорасе било то на двора или у апертементо, начи.срам и позор оставиха столетницата без Звиня. И са кой че да им грухти прасешки на швайнене акцентен като порк от текезето? а?

27

ПЕНКО

преди 3 години

КОЛКО ПЛАТИ ОВЧАРОВ, ЗА ДА ПРОБУТА ЩЕРКА СИ В ЦК НА БеСиПи !?!?!?! АМИ АКО ИМА ИНФОРМАЦИЯ ЗА РАЗЛИКАТА МЕЖДУ ДАНЪЧНИТЕ ВИ ДЕКЛАРАЦИИ И РЕАЛНИТЕ ВИ ПОСТЪПЛЕНИЯ ОТ" ПРЕСТЪПНА ДЕЙНОСТ "--- А...А -СОЦИОНАЛИСТИ !?!?!?!?

26

Малко слонче

преди 3 години

Тесните социалисти съвсем отесняха.

25

Ха-ха

преди 3 години

Как го търпяха досега тесните социалисти ми е чудно!?Сигурно си е плащал Свинаря...

24

Да бе, да

преди 3 години

До Бизнесмен от БургасХората ще си помислят, че машините произвеждат криви, бракувани презервативи! :)

23

Анонимен

преди 3 години

fake news.

22

Бизнесмен от Бургас

преди 3 години

Затова ми харесват Др.Симов и Др. Радев , защото са с идеални глави за реклама на презервативи!

21

Не трий, бе !

преди 3 години

Бай Герге, бай Герге ! Що не сипа ярма, свинарника гладен....

20

Смех...

преди 3 години

На Нинова и "зее" *** и ламти за власт и пари от Бюджета на България!АМА СИМОВ СЕ ПРАВИ НА "ХИТЪР" ...И ГО ДЪРЖИ В ТАЙНА!!!!И ТОЙ СИ МИСЛИ , ЧЕ БЪЛГАРИТЕ СА БАЛАМИ И *** 80%....!

19

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 3 години

То и социалиста Кр.Пастухов си мислеше , че може да бъде съюзник с комунистите , ама това му изяде главата и гни в затвора , като куче!

18

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен, няма смисъл да ги закриваме. Виж кои са силните на деня- това смехотворно същество от статията. Защо да хабим ресурс да ги закриваме, те сами ще се закрият.

17

О,ооо....Я, СТИГА

преди 3 години

ПОДГОТОВКАТА НА ВСИЧКИ КАДРИ ОТ БКП/БСП Е ЕДНА И СЪЩА:ДОКАТО СА В ОПОЗИЦИЯ , И ВЪН ОТ ВЛАСТТА , СА ГОТОВИ НА ВСИЧКО И С ДЯВОЛА ДОРИ ДА СЕ КОАЛИРАТ , ЗА ДА ЗАГРАБЯТ ВЛАСТТА!ПИПНАТ ЛИ ВЛАСТТА--СИСТЕМНО И МЕТОДИЧНО , СЕ ЧИСТЯТ И ИЗБИВАТ ДОВЧЕРАШНИТЕ СИ СЪЮЗНИЦИ , ЗА ДА СА ЕДИНСТВЕНИ ВЪВ ВЛАСТТА И ЛАПАНЕТО!ИСТОРИЯТА Е БОГАТА НА "КОМУНИСТИЧЕСКИ ДЕЛА И ДОКУМЕНТИ"..ХА,ХА,ХАААААСАМО НАИВНИЦИТЕ СИ МИСЛЯТ , ЧЕ ЩЕ ПРОКОПСАТ В СЪЮЗ С ТИЯ ЧЕРВЕНИ ИЗЕДНИЦИ И УБИЙЦИ!НЕ СЕ ЗАБЛУЖДАВАЙТЕ , АМА ИЗОБЩО!

16

ГосТ

преди 3 години

Виденов определено беше подготвен и с морал. Просто му спретнаха представление. Определено има нужда от чистка, и един от хората е приватизаторката от Крушовица (нищо лично към селото,много стойностни хора са от там,но не и тази). А Станишев е председател на партията на европейските социалисти.