15

Tonita-7

преди 3 години

Че да гушнат букета по-бързо ли?Нямате търпениe да намалите населението!

14

преди 3 години

Не е вярно, че са пропуснати тестовете върху мишки при ваксината на Модерна.Има си пълно описание на тия тестове в надлежните източници. Мишки, маймуни, хора. Пълна програма. Ботев на никого не прави услуга, като се изказва неподготвен по тоя въпрос.Дозата е избрана такава, защото по-малката тествана доза (50 микрограма) прави значително по-малко антитела в тестовата групата с възраст над 65 години, сравнено с по-младите.

13

House M.D.

преди 3 години

Неуважаеми другарю Чавдар Ботев, преди да се ваксинирам, ще ти си го сложа между глутеусите ти.Не знаех, че бъбреците произвеждат нитрати. Това е невероятен принос на журналистката към земеделието.

12

Анонимен

преди 3 години

Хахаха, много ми харесва да чета статии от неграмотни журналисти. Бихте ли разяснили значението на еозинофилни нитрати?!!! Толкова елементарни познания ви липсват на вас журналята, че дори не можете да слушате и осмисляте елементарен текст!!!! Страшно ниско е нивото на българската журналистика последните 10ина години!!! Дали пък не е казал еозинофилни инфилтрати, а?

11

Aleks

преди 3 години

Tolko si doktor shmatarog

10

С.В.

преди 3 години

Омръзна ми да чета простотии на хора които не знаят и правопис. Няма ваксина която да действа още щом се направи,трябва да се изгради някакъв имунитет. Всички ваксини и в днешно време за други опасни заболявания също имат срок и затова се правят еимунузации. И благодарение на тях вече много смъртоносни болести в света са ликвидирани пред които короната ряпа да яде. Даже и при животните има срок за да подейства ваксината и всяка година се правят реимунизации. Четете и не се излагайте с простотии

9

Анонимен

преди 3 години

Премина, ама друг път. Тепърва почва.

8

Анонимен

преди 3 години

До 5Не е излъгал. Тя премина. И къде видя пандемия, освен че по тв я наричат така? То дори и епидемия не е по критериите на СЗО

7

ъъъ

преди 3 години

Добре, че се появи този вирус, да се покажат на трибуната всички откачалки с кемтрейлс, чипирания, рептили, извънземни, мобилни оператори, причиняващи рак и ковид и т.н. Остава и съответните лечебни заведения да приемат малко по-сериозно работата си и да им помогнат.

6

Анонимен

преди 3 години

И хематолог щом препоръчва добре.Каква е тази реклама и уверявания за безопасност на ваксините, като самите производители не гарантират нищо. Безумие или е срещу заплащане?

5

Анонимен

преди 3 години

Мангърата ли не лъже?А кой каза, че до есента пандемията ще отмине и ако не е така ще си скъса дипломата?

4

Анонимен

преди 3 години

Мангърата и Бабикяната докато не се ваксинират, няма да си сложа ваксина. Какво си мислите, че не знам, че Бил Гейтс иска да ни чипира ли? Ръсят ни отгоре със зараза.Не съм *** аз....

3

Анонимен

преди 3 години

Добре е че не е само доцент Мангъров, има и други неплатени, като Чорбанов, Ботев, Вълков и още много, които казват истината на хората, а не лъжат безобразно.

2

Анонимен

преди 3 години

2020 се пазихме от коронавируса.2021 ще се пазим от ваксината.2022 ще се пазим от ваксинираните.

1

Анонимен

преди 3 години

Д-р Ботев, Чорбанов, Мангъров къде ги намирате тия психопати всеки ден някаква различна глупост...