8

ПорЦелан

преди 3 години

До ЯИмам къща над Костинброд. 30 минути с кола. Смених дограмата, купих нова печка. С два брикета се топлиш 24 часа. Сега както се работи от вкъщи е идеална. Там има компютър за поливане. Стават доста добри домати, чушки и каквото си посадиш, но миналата година бяха блокирали всичко когато трябваше да се сади.

7

Анонимен

преди 3 години

Блъскайте субсидийте/ пари /на Зърнарите, те Майбах и Ролс-ройс карат само. А зеленчуците-еми яжте тефлон от Полша и Германия. След това зърното го изнасят ,а ние ядем фуража....

6

Мотика

преди 3 години

Е, нали има евросубсидии според министърката на земевладелието, какво значение има, че нищо не се произвежда, важното е евраци да има, за нашите хора. Сега на изборите ще има изобилна реколта от тикви, кратуни и репи кандидатдепутати.

5

ПорЦелан

преди 3 години

До 1. Доматите от Гърция, Турция и Испания стават за ядене, обаче има доста от Полша и Холандия които въобще не стават за нищо. Миналата година имаше доста добри Български розови домати, но тази беше зле. Говоря за големите вериги, има магазинчета които поддържат доста добро качество.

4

Анонимен

преди 3 години

Ами ние произвеждаме "високо-технологична" стока-к:Ври,защо трябва да се занимаваме с някакви си зеленчуци и плодове?

3

ГосТ

преди 3 години

Що ? Европейските страни произвеждат невероятни зеленчуци, нали ? Хахахаха

2

Анонимен

преди 3 години

Срамота от страна производител на зеленчуци, сега внасяме *** от основно неевропейски страни.

1

Анонимен

преди 3 години

Готов съм да платя до 1,5 лв. повече за килограм, но да ям вкусни български домати, вместо пластмасови такива от Турция и Гърция.