37

Анонимен

преди 3 години

Зоро, Зоро...ако можеш да се усетиш какви глупотевини си нацвъкал... Нито връзка с главния мозък, нито - с реалността.

36

Анонимен

преди 3 години

До УченичкаАми трудно ще ги вземеш... Щом пишеш "на представа"... Добре, че последните години критериите са ниски.

35

Ученичка

преди 3 години

Писна ни от това онлайн!! Не издръжаме вече... Как ще ги взема тея матури си нямам и на представа! На всички ни липсва живата комуникация!

34

Анонимен

преди 3 години

Ясно ми е че ще завършат онлайн...Като имаме празни тикви за министри, на които не им пука за образованието на децата така ще е..Дано някой ден ви се върне тройно! Нямате си и на представа какво им причинявате по този начин! Нещастници!! : <

33

Отчаяна от хаоса

преди 3 години

Анулирайте веднага тая безсмислена учебна година и децата да са в клас чак септември, оставете ги на мира!Аман от вашите глупости!

32

Анонимен

преди 3 години

Върнете поне 7 и 12 клас бе.Матури имат,изпити за средно.Приемлива е идеята за разменено посещение.Какво ги направихте тези ученици бе.Миналата година имат два месеца присъствено.Ква е тая пародия онлайн.Та те се съдират да тарикатеят и преписват.Загубиха навици и труд.До обяд пред компютрите ,следобяд в телефона и ПС.Утре ще изпокьоравеят.Ваксините също са спасение.Върнете ги поне от 2 срок.Пагубно ще е за тях !!!

31

Анонимен

преди 3 години

Англичаните държаха училищата отворени до преди няколко седмици. Сега държавата им е ад. Днес бе обявено "най-лошото положение от началото на пандемията". И всички са категорични, че острова гори, защото хлапетиите ходеха на училище. Четете и други медии, освен тази тук.

30

Анонимен

преди 3 години

Тия ако отворят че вирус е намалял ,е нужно да затворят границите ,от там идват кви ли не !но пък 105 зарезени и 29 починали ,трябва ли ни ваксини )))

29

до 27

преди 3 години

По-добре да се провалят отново и да им бием един шут на изборите.

28

Зоро

преди 3 години

Това някой да ти гледа детето за без пари, докато ти правиш пачки, е комунистическа идея. Т.е. много хубаво, но дайте да дадем!Учителската професия трябва да е платена и да се компенсират хората, които се отказват от бизнес. За едно дете за обучение трябва да се дават по 1000 лв на месец.Съответно за обучение на 1 клас учителя да взема по 7-8 хил.Университетските преподаватели трябва да почват от 12 нагоре. Който иска си плаща, който не иска отива да работи в завод.

27

Зоро

преди 3 години

Мутренски игри! Тука има, тука нема.Видяха, че се ограничи заразяването, респективно загиналите и дай пак. Резултатите от връщането на 1-4 клас не са ясни още!Направете от бързите тестове в тези класове, вижте картината и ако е добре, внимателно само, които имат матури. Направихте ли нещо класовете да се разредят, като 5-12 ги нямаше или пак се се набъкаха по 30 деца в 1 стая?Не може вече това да продължава! След ковид класовете трябва да са по 8-10 ученика.

26

Анонимен

преди 3 години

3 дни пътувам с метрото, с маска съм и вече ме боли гърлото и главата ме цепи. Не искам да си представям какво ще стане ако пуснат всички. Ако е толкова зор, пуснете 7, 10 и 12 клас, те имат матури и има логика. Изчакайте 2 седмици и пуснете 5 и 6 ти клас. Изчакайте още 1 седмица и пуснете всички. И то ако няма изцепки в заболеваемостта. Иначе наистина хората питат защо да е опасно да отидеш да гласуваш с по 4 човека в стаята, а да е безопасно 30 в същата стая да учат!

25

Анонимен

преди 3 години

Децата със сигурност искат да тръгнат на училище, на родителите също им се иска това. Въпросът не е какво искат те, а колко обосновано е това за държавата и какви ще са последиците върху здравната система и икономиката. Защото ако малките са от вкъщи в градината и даскало, само в една група където ядат, с 1 госпожа, големите са по гр транспорт, с по 10 учителя на седмица и по 50 деца на опашките за закуски. Като се запълнят болниците и продължи затварянето на бизнеса от къде ще дойдат парите!?

24

Анонимен

преди 3 години

Айде отваряте кафенетата и училищата че ни писна вече

23

Анонимен

преди 3 години

Всички искат да тръгнат на училище хайде престанете вече просто да сме присъствено онлайн ни е писнало

22

Анонимен

преди 3 години

Айде най накрая пуснете ни присъствено в жива комуникация всеки иска как не ви писна да ни държите онлайн

21

Анонимен

преди 3 години

Опорната точка колега е верна ,хотели ресторантьори кафеджии се оказаха бизнеса в България )то за това герб им подари повече над милиард за една година

20

Анонимен

преди 3 години

Търсят опорна точка за отваряне на баровете! И от толкова търсене така ще я намерят, че баровете и ресторантите ще стоят затворени до юни!

19

Анонимен

преди 3 години

Абе май целта е да се разболее населението отново и да стигнем пак висините от 45%заболяваемост. Питам се защо? За да се удължи извънредното положение ли, нещо за което не знаем ли има? Знам само едно, върнат ли се големите на училище, давам точно 20 дни на държавата за да започнат да умират хората по стълбите. И причината е градският транспорт, в който хлапетата пътуват като сардели. А с тях пътуват и работещи. Разбира се че ще отворят и заведенията около училищата, те децата трябва да ядат.

18

Анонимен

преди 3 години

Няма логика болниците да са затворени, а училищата отворени. Първото, което трябва да се отвори са болниците, а не училищата,