103

Анонимен

преди 3 години

"За да е успешен един локдаун трябва да са затворени всички учебни заведения.Англия и Германия го разбраха."------Е, Англия и Германия като го разбраха и още преди месец и половина затвориха училищата, докъде го докараха??! До под кривата. Всеки ден им скачат бройките. И в двете държави- с най-бруталните мерки в Европа - не му се вижда краят на техния локдаун. А може би това е целта на занятието?

102

Анонимен

преди 3 години

Заглавието ви е покъртително.Учениците в 4-5 клас вече би трябвало да могат да правят разлика в значението на думите "само" и "едва". А ако са ходили що-годе редовно на училище, трябва да знаят как да ги употребяват в изречение, така че да не се променя смисълът.Вашите журналисти, редактори, или там както ги водите, не са ходили редовно на училище?

101

плебса

преди 3 години

И ТАЗИ ЦИЦА ЗАПОЧВА ДА ПРЕСЪХВА....

100

SHEFA

преди 3 години

АЙДЕ СТИГА БРИФИНГИ-И МАСОВИ ПСИХОЗИ-1-НА ГОДИНА ТОРМОЗ.-ВСИЧКО Е ЗА ПАРАТААААА-Я НЯПРАВЕТЕ СПРАВКА ЗА ПОЧИНАЛИТЕ ПРЕЗ МИНАЛАТА ГОДИНА И ТАЗИ.1-1 ПОЧТИ.-ЗНАЕ СЕ ЧЕ СРЕДНАТА ВЪЗРАСТ НА СМЪРТНОСТТА ПАДНА.-РОДЕНИТЕ ОТ 52-ДО 58-9 СЕ ОЧАКВАШЕ-НАПРАВИЛИ СА СИ СМЕТКАТА ДОБРЕ.

99

Анонимен

преди 3 години

Заглавето кърти "Едва" звучи все едно съжаляват, че са толкова малко, а могло да са 10 или 20 пъти повече.

98

Реалист

преди 3 години

Защо регистрираните починали са по-малко в почивните дни всеки може да прочете сред хилядите обяснения досега. Не е нужно заради хора, които отказват да разберат защо е така, да се обяснява още хиляди пъти без резултат.

97

инспектор Стрезов

преди 3 години

Ще кажете, че за уикенда тестовете са по-малко и затова и новозаразените са по-малко. Убаво. Но защо тогава и починалите са по-малко през събота и неделя?

96

будистки мирянин

преди 3 години

нашта буда да отваря шкембеджийниците и моловете че момите с картонените чанти няма къде да се разшетат макар и с маски та момците да ги киризят

95

Правилен български

преди 3 години

До уважаемия "журналист"В българския език "едва" изразява съжаление или недостатъчност. Едва ли съжалявате, че жертвите са САМО 105?!Ограмотете се малко, моля! Не е невъзможно.

94

Анонимен

преди 3 години

Има две групи в България с различна степен на заразяване. Едната е живеещите в маалите и хората с манталитет подобен на тях, където заразените са около 50%, а другата група са останалите при заразени 1%.

93

песимист

преди 3 години

За Ковита ще измислят и лекарство, за кретенщината - НЕ!

92

Апф

преди 3 години

Като се има предвид колко сме отговорни българите и как спазваме правилата в случая мерките си направете сметка дали има още останали незаразени и непреболедували . Е, със сигурност има, но идеята ми е , че според мен едно 70-80 % от българите сме го минали вече.

91

Анонимен

преди 3 години

Статистика или стъкмистика...всичко е нагласено според целите на управляващите.Реалният брой случаи е много по-голям.За да е успешен един локдаун трябва да са затворени всички учебни заведения.Англия и Германия го разбраха.А ББ кога че го проумее?

90

Анонимен

преди 3 години

Хм ама при 10 000 теста ще са към 800 случая! Какви са тия менташки работи??

89

Зоро

преди 3 години

Дано не си помислят, че сме се оправили и да юрнат пак ковидарниниците = училища.Пак ще почнем наново да дигаме и да мрем яко.Но идат избори и там вече грубо ще накажем тези убийциии.

88

световна класация

преди 3 години

Общо почнали/починали на милион жителиBelgium 20,038.....1,725Slovenia 2,973......1,430Bosnia and Herzegovinа 4,300.....1,317Italy 78,394....1,298Czechia 8,406.....1,223Macedoniа 2,614.....1,255UK 80,868....1,188Bulgaria 8,097.....1,170Peru 38,213......1,151USA 381,480....1,149белгийците се оказаха най-кекави, за италианците е ясно -"они ручат жаби", братята македонци - те са "гнили конци", без американците челна класация може ли, а ние -лев балкански - твърдо държим осмото място

87

Анонимен

преди 3 години

До ЕдваЗнаете ли какво е "относителен дял" на откритите новозаразени? Не? Личи си....

86

1914

преди 3 години

До Анонимен 85Като си толкова остър ,ти ми обясни като на не-остър защо смъртните случаи през почивните дни са по-малко. Да не би хората в събота и неделя да не умират?

85

Анонимен

преди 3 години

Не схващам защо все още има хора, които гледат данните ден за ден и всеки път се учудват, че в неработните дни тестовете и отчетените случаи на новозаразени и починали са по-малко, както е навсякъде по света? Те неостри ли са или да?Гледайте данни средно за седем последователни дни или за 14 последователни дни около Коледа и Нова година, за да се премахне влиянието на неработните дни.

84

Анонимен

преди 3 години

На някои още не им е ясно, че мерките на мутрите са неадекватни още от началото на епидемията.