53

Анонимен

преди 3 години

bravo, i na mejdudarjavno nivo bg admin da pravi taka, kato toz alkoholiziran bg kmet, nai-veche s Germania, Russia, Turkiye, USA...davai EZaharieva, IGeshev i ti kato tosi pianica kmet! obestavai, pa ne izpalniavai, pa plastai ot djoba si globi! :-))) i za vladikata Nikolay plastai globi Geshev!

52

Нищо ново

преди 3 години

До Тошо: Тошо, твоето мислене е от времето на другаря Йосиф Висарионович. Нямало как да празнуваш ако има риск дори за един човек? Ами тогава не трябва да се празнува изобщо. И на банкет да се съберат хора (в т.н. къщи за гости, а не в ресторант, за да угодят на министър Ангелов), пак някой може да пострада от препиване или преяждане. Хайде стига глупости!

51

Не срещу народа

преди 3 години

В Калофер живеят достойни българи, които си пазят традициите. А който тръгне срещу народа, него Андрешко ще го остави в блатото.

50

Тошо

преди 3 години

Докато се занимаваме със заплати и глоби, нивото ни ще е такова, каквото е - нискоКъде е най-важното, къде е най-чистото и според самия Ботев, къде е Човекът с неговата сила , чест и борбеност!?!?Той, за съжаление е доооста по назад от парите и глупостта! Няма как да празнуваш при риск дори за един от тези хора, събрали се на реката!Разбирам, иска се време за да се промени мисленето на този народ и да започне да цени собствените си ресурси, на първомясто Човекът!

49

Анонимен

преди 3 години

Христо Ботев роден в Калофер е описал народопсихологията ни в стихотворението " В Механата " !

48

Анонимен

преди 3 години

На който не му харева празника ,да се изнся на палатка!Откъде накъде ще им държите тон на хората какво да правят и то в родния си град,ако искат и челна стойка ще направят,това не е ваша работа?

47

Анонимен

преди 3 години

Този ден е не само български празник,но и християнски и се празнува и Богоявление, Йорданов ден

46

Анонимен

преди 3 години

Вие сериозно ли вервате, че от такова хоро ще се разболее някой? Ще се заразят докато се гмуркат в реката ли, как си го представяте?

45

Анонимен

преди 3 години

Мисля, че това честване е толкова българско колкото са и шопската салата и мусаката

44

До 47

преди 3 години

И да плати разходите по лечението на всички заболели. Чиста предизборна пропаганда си е това-аз им казах, ама те не слушат. Иначе от сутринта празника започнал от къщата на кмета, където мало. умниците участници се алкохолизираха от сутринта. Можеше и малко по-свито и смирено, не да се бият в гърдите. Дано да няма заболели след този вид събиране... Полицията, слаба работа, както винаги

43

Фък

преди 3 години

Онзи ден на ритуалната ваксинация на Мутафа и Ангелов имаше не по-малко журналисти и оператори един връз друг, но не ги глобиха!

42

Анонимен

преди 3 години

БРАВО НА КМЕТА! Защо ще го глобяват, на 3 март глобиха ли Резидента на Шипка?

41

Анонимен

преди 3 години

Кмета сега да плати на всичките "юнаци" теста. И ако се окаже, че поне половината да болни - до отива 6м в затвора.И да спрат новините на турски вече, че ме дразнят.

40

Норге

преди 3 години

Лежал съм гол до кръста в снега в продължение на 40 минути. Пълзял съм в реката(с дрехи) на минус 23 градуса. И всичко това без да съм изпил и капка алкохол! Трябва ли да се възхищавам на гнусните пияни селяци, които всяка година търсят своите 5 минути слава с някакъв измислен обичай, който няма никъв друг смисъл, освен да донесе някакви дребни стотинки за ден два на село Калофер?

39

Анонимен

преди 3 години

До дедо ТашункоХвани са за косата и се удари отземи!Ако имаш такава...

38

Ми добре

преди 3 години

И като е толко ербап айде да събере по сто, там кой колкото е готов да плати глобата на Софийските ненамквиси и с тия пари да направи нещо за града. Сигурно имате в Калофер я некой мост за рехабилитация, я некой път дупчасал, я гробищата са за разширение, помпена стапция.за отпадните води, водопровод некой от бай Тошево време, старото училище.да потегнете, градския парк да се освежи... Нещо? Или сичките тия работи са задължение на*** държава? Дето и глоба иска?

37

Ми добре

преди 3 години

Стига бутахте тоя нещастен държавен служител в очите на хората. Този е поредната калинка, дето не става. Сега е готин, защото е въпреки на София, но като дойде време да свърши работа за калоферчани те сами ще исках да го разфасоват на площада.

36

Анонимен

преди 3 години

Кмета си поема и вината и ракиите и мезетата..и му дреме на оная работа

35

Анонимен

преди 3 години

До фактИма заповед, която нарушава конситтуцията и не е длъжно да се спазва тази заповед.

34

Анонимен

преди 3 години

Един достоен българин е кмета