49

Анонимен

преди 3 години

Кривогледият комунист да се осланя на ***....

48

въййй

преди 3 години

Този разногледия жив ли е още?!

47

Борисов убива хора

преди 3 години

Егати свободният свят с лагер за изтезания срещу неудобни в Перник!

46

Гацо Бацо Фиуй ЪРььь

преди 3 години

Я па тоя...голфър...и он се бута брат на гОООлемИУ брат САЩ........Изводът му за ..."гигантско фундаментално разцепване на най-силната и най-въоръжената нация в света"...уби всичко детско в мен!!!Отивам да си поръся главата с пепел от мъка....МЪКАМЪКААА.....колко много мъка има на този свят Андрешко!!!

45

Мирът

преди 3 години

Май мирът свърши! Демократите ще започнат войните си по целия свят за разлика от Тръмп, който започна 0 войни въпреки натиска! Дано имат неблагоразумието да импийчнат Тръмп и тогава гражданската война, която май ще се размине, ще им бъде сигурна! Дай Боже Америка да гори! Те си ги избраха, но пък поне ще спасят куп жени и деца в страни с природни ресурси, които ще бъдат убивани от Демократите (както винаги), за да им ги вземат под претекста, че налагат демокрация...

44

акуд

преди 3 години

другарю райчев Българската сигурност се дължи на ЕС, големите сащ и кремъл все по-малко англия. винаги са се страхували от обединени балкани и още повече обединено ЕС, защо???? защото ЕС обединен ще надхвърли 700 000 000 население. 1/3 от световния пазар. възможност за най-голямата по численост армия .......

43

Терор в БГ

преди 3 години

Какъв е този термин "Враг на Държавата" ние във времето на Адолф Хитлер ли живеем бре Гешев?Попитайте Борисов какво мисли за Човешките Права на Българите! ужас

42

абе

преди 3 години

на тоя щерка му не протестираше ли с яйца от папагал... или щраусови..

41

Анонимен

преди 3 години

Пламен Пасков се притеснява дали Тръмп е жив.Не се е появявал от 6 януари

40

значи

преди 3 години

Вече без сигурност...

39

Анонимен

преди 3 години

Слугински манталитет Кънчевци, Харизановци, Харалановци. Гнус.

38

пияч на БЕЛИНА

преди 3 години

Малиее...*** тоя е много кривоглед...От "Позитано" 20 вижда всичко в хАмерика...Въхььь,доживехме червен Петко/пардон/Андрейчо да ни казва ,че САЩ е главния съюзник на България...Ууу Бреее...Отивам да гътна една гроздова,че ми се разтъптя сърчицето от умиление от туй финдаментално умозаключение на тоз социОПАТ/пардон социолог...Айде останете си със здраве..."КОЙ НЕ СКАЧА Е ЧЕРВЕН!"

37

Знам и Видях

преди 3 години

Райчев ти на нацистки концлагер в Перник сигурност му казваш,МВР,ДАНС,ДАТО са пробити от парфюмирани които срещу малко Сникерс и Пепси убиват Българи!

36

Handel

преди 3 години

До Анонимен 40Ами как няма да е добре за демографията ни? Не виждаш ли че повечето "участници във вимчетата за пораснали са "африканци" с големи паци? А наште силиконки точно по такива си падат.

35

Анонимен

преди 3 години

Разногледия в случая е прав.Няма какво да се залъгваме и да търсим в управлението ни патриотизъм,национализъм,идентичност.Едно време бяхме зависими от СССР така,както сега сме от ЕС и САЩ.Който и да ни управлява се съобразява с този факт.Ние винаги сме били съюзници и никога не сме били фактор и сила в съвременната история.Никой не се е съобразявал с нас от 1396година,когато ни завладява Османската империя.За лош късмет ставаме съюзник на Германия,а след загубата резонно сме подчинени на СССР.

34

МЕЧО ПУХ

преди 3 години

Андей и Виза- къса памет на новобогаташи1

33

Анонимен

преди 3 години

Тоя кухавел като го видя и ми се повдига и повръща.Заради такива като него никому ненужен рептили сме на тоя хал - много думи и нищо

32

L.

преди 3 години

Не бяха наши, станаха такива!

31

Анонимен

преди 3 години

САЩ са в тежка криза и им трябват тежки реформи поне 100 години. България трябва да се махне от НАТО докато САЩ не е реформират.

30

Анонимен

преди 3 години

тоз кривогледия от 20 години само се изхранва с простотии дето бълва. Политолог бил той, ти да видиш. Кривоглед ***. Ся тръгнал да разпрая че... бе глупости, глупости - край няма. Един ден трудов стаж няма някъде, ни на нивата, ни в некой завод, ни ... а бе никъде. Хрантутник мързелив.