69

Анонимен

преди 3 години

Американска нация?!!! Няма такава нация. В САЩ са събрани всякакви несъвместими елементи и е въпрос на време да се хванат за гушите.

68

аз

преди 3 години

този защо не сподели дали наши проблеми вълнуват САЩ?Боли ме на хурката дали те се изпотрепали пред белия дом. Това е вътрешни проблеми на САЩ. Те се вълнуват от нас само когато пробутват оръжия на тройна цена.

67

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ и Борисов ще спечелят отново най-много гласове. България в мнозинството си иска Борисов и ГЕРБ.

66

Додо

преди 3 години

Има просветления, но няма дълбоко познаване на проблема в Америка другаря Райчев. Разделението там не на идеи за това, как да се развива Америка. Войната е да бъде заличена Америка във вида й, който съществува от 200 години. Така наречените демократи, които всъщност за радикални болшевишки екстремисти, мразят всичко, което е Америка - расата, която създаде Америка, Християнството, Конституцията, Законите, мразят даже основателите на Америка и горят американското знаме и трошат статуите им.

65

Анонимен

преди 3 години

Аман от такива конюнктурни "експерти" като героя от статията!

64

Пешо Питанката

преди 3 години

А бе на тоя *** кога ще му спрат Туитъра и Фейса,както ги спряха на патока Доналд в САЩ???УЛИВА се вече...!

63

Избирател

преди 3 години

България вече не иска дори и Борисов. Ще го подарим на САЩ, а може и на Германия. Там имат необходимост от политици с пожарникарско образование от академията на МВР-то в село Симеоново !

62

Василев

преди 3 години

От свръх секретният отдел на ЦРУ сме длъжни да заявим, че компроматите срещу премиера Борисов, файловете от спалнята и аудио записите, бяха активно мероприятие на руските и българските служби, които трябваше да парират всякакъв дебат в българското общество за налагане на американски санкции, срещу една от най-големите български инвестиции свързана с руската геостратегическа енергийна политика на Балканите и в Европа!Българското общество беше матирано и заобиколено без вътрешен дебат!Били!ЦРУ!

61

Жико

преди 3 години

За сигурността не знам, но проблеми ще ни гарантират.

60

Баце-РонтФронт дрУгЕ

преди 3 години

Тоя Райко-балалайко е гООолема работа...най после и той милия откри топлата вода:..."Искате Костов-на ти...искате Виденов-на ти...искате Симеон-на ти...искате Борисов-на ти"....А *** КОЛКО Е ДАШЕН А????

59

асо

преди 3 години

Тоя на кви наркотици е, бре? Америка ни *** мамата!!!

58

Активист на БСП

преди 3 години

Дядото на Андрей Райчев,Джордж Балканец, по поръчка на Сталин отравя Георги Димитров.

57

Анонимен

преди 3 години

"САЩ нееднократно са организирали такива сцени в различни страни, но никой не можеше да допусне, че и при самите тях това ще се случи"А защо САЩ организират преврати в други страни, САЩ демократична страна ли са? Защо не подкрепят изборите в други страни, ами организират преврати?

56

Анонимен

преди 3 години

Утре като се разпадне ЕС този първи ще почне да пише хвалебствия за Кремъл.

55

Георги Гергов

преди 3 години

Альоууу...Ниноваа...изключи го и тоя милионер от БуСиПЕ,оти е играе вътрешна опозиция и поддържа фундаментално САЩ в световен мащаб......

54

Анонимен

преди 3 години

А САЩ и НАТО осигуриха ли сигурността на Кипър.

53

Анонимен

преди 3 години

САЩ е като ковид-19, медицината нищо не може да направи, но ни казват ако не беше медицината. щеше да бъде много по лошо, та така и САЩ, ако не беше САЩ ще дойдат руснаците и ще ни карат да ходим на комунистически манифестации и ще забранят гей парадите.

52

Мдаааа....

преди 3 години

Хамелионстването е супер професия!!!!!!!Прав беше Камата/модерния ляв/да казва:"Който играе пИИчели,а който не играе не пИИчели..."Та и наш Андрейчо се заиграл....Е ЛЕ ПА НИЕ МУ вЕЕЕрваме...

51

солоизпълнениеРайчев

преди 3 години

Кен лииии, тулибулибу дауч ююююю...

50

Анонимен

преди 3 години

просия