109

Анонимен

преди 3 години

Що ги мислите американците не разбирам , вижте наща тогава оправяйте америка

108

да

преди 3 години

глупости,никаква сигурност на България не зависи от САЩ,защото Америка никога не е била приятел на която и да е източноевропейска държава и никога няма да бъде !!!всичко е интереси,а тоя гъ.зоблизец нека си говори..цял живот комунист,а сега го играем либерални..б.аси п.едала !!

107

Истукан

преди 3 години

Оле майко, този чува ли се каво приказва. Останалите държави гледат да нямат нищо общо със САЩ, а този иска да каже, че България не може без САЩ.

106

пред портите е

преди 3 години

Война ще има,не си мислете че няма да има.Това нещо нареч. война го искат,глобал.протекторат,и няма да е об.вой. а ще е СЕЩАЙТЕ СЕ

105

Щирлиц

преди 3 години

Гади ми се от такива другари,и от слугинското им славословене.

104

Ще има война

преди 3 години

Райчо е прав за едно, популацията в САЩ е в разлом.От едната страна са свръхбогатите 0,1% от популацията,т.н. Ентелектуалци, холивудски развратници,които използват и манипулират лузърите,нефелниците,хрантутниците на държавна помощ и всякаквите малцинства.Обединява ги това,че никога не са си нацапали ръцете с реална работа От другата страна са работарите,дето все още вярвят в Американската мечта и бъхтят да хранят тия ***,но та всичко това му идва края-ще има война с коньощръците в градината

103

Педро от Каракас

преди 3 години

Да *** краварите ! Защо да ни е еня за тях , като диктуват и нашета политика ! Износителите на демокрация нека да си сърбат попарата ...

102

Анонимен

преди 3 години

Искаме се да извикам " By, by den" ама ще трябва да почакам поне 2 години.

101

САЩ се състояха

преди 3 години

от началото на т.н. пандемия юдо-масоните в САЩ дадоха на хората- юни дадоха по 1200 $ ха човек- януари 2021 - дадоха по 600$ на човек- склерозата Байден обеща да даде по 2000$ на човек след като обяви тотална карантина на 20 Януаризнаете ли как се живее в САЩ 6 месеца с 1800$ !?уволнените и разорените в САЩ дори сега преди склерозата да затвори тотално икономиката са 2 пъти повече от безработните през 2008-2010 САЩ ще изпукат от глад ! Там няма държавен резерв, няма купони за храна !

100

Patriot

преди 3 години

За какъв свободен свят говориш бе, Райчев ? Ако България бе свободна и независима, американските проблеми не биха били наши, така ли е ?

99

САЩ се състояха

преди 3 години

полунегурктта-*** Камала Харис - вайс президентката на склерозата Байден, 2 седмици преди изборите каза на кубинските имигранти въвФлорида "Ас съм комунист" в резултат загубиха във ФлоридаЛошото е че тая ммайммуна не се шегуваше и не се беше объркалав момента в САЩ въвеждат някаква перверсна форма на комунизма в която ролята на пролетарият се изпълнява от цветнокожиттте боккклуци подсилени от бели луззери !юдо-масонския елит се опитват да унищожат света с тази пандемия !

98

Българин

преди 3 години

Този на ходи да лиже някой американски ***. Няма работа в България.

97

el_barbudo

преди 3 години

Тия дето целуваха особено страстно савецкия къз, сега правят същото с американския. Нищо ново под слънцето....

96

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Англо...хамериканските бомбандировки съсипват столицата София и най...голямата е на 10-ти януари 45-та.Изсипани са 1600 бомби,разрушени са 3700 сгради в централната част на столицата,стотици са загиналите.На другия ден са се изселили 300 000 столичани,заради разрушенията и предстоящите...атаки.Не ни пощадяват тогава сегашните...съюзници,удрят мирното население.Подъл...номер,това не се забравя Райчефф.

95

Анонимен

преди 3 години

Ако не са Американците да ни пазят от марсиянците, още утре да са ни окопирали. За това събираме пари и съджук да им помагаме.Така 500 години турците се грижеха за нас и ни пазиха.

94

САЮ се състояха

преди 3 години

терора и цензърата в САЩ нямат еквивалент дори и спрямо това което беще по време на комунизматрият акаунти, уволняват от работа, арестуват и съдят хора само за това че са членове на QANON или си позволяват открито да критикуват новия юдо-масонски световен редсамо трудови лагери дето още не са направили ама на там отиват !

93

Петко

преди 3 години

До Факта фактът, че не броищ Унгария, Чехия, Полща, Словакия, Румъния за страни от Източния блок, говори много

92

11

преди 3 години

Аве тоз талaсъм що не го пускате да оди да си пий апчетата?

91

SS

преди 3 години

таa му.мия нещо се опитва да ни пъзаля! На САЩ се държи нашата НЕсигурност, техните проблеми НЕ са и наши. Азбучна истина е : колкото повече проблеми имат те, толкова по-голямо спокойствие и мир ще има в останалия свят (изключват се еврите).Всички по света зависим съвсем не само от доларите. Зависим и от юаните, и това ще става все повече и повече

90

Мдаа

преди 3 години

САЩ ни били съюзници ???То щото планът Ран-Ът който унищожи българската икономика и подари милиарди в ръцете на бивши комунисти руснаци го бяха писали ... а може би китайци ?