16

Бори$ов се издъни

преди 3 години

Поканил любовница в Бояна, цунигуни, снимцичи , после кой ми ****в гащите :)))))))))

15

ама че голяма работа

преди 3 години

българските политици от десетилетия плагистатват от руските/съветските главатари, Румен Радев и Бойко Борисов повтарят буквално разпорежданията на Владимир Путин и никой не ги осъжда за плагистство.Значи да плагиатстваш руски олигарси може, а западни специалисти не може? - е каква е таз сцциганска работа бееее, къде е тука свободата на словото и препечата?

14

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 19Няма издънка с "кюлчета злато". Борисов никога не е фотографиран с такива, а това че някой е фотографирал такива изисква въпроса да се разбере кой и при какви обстоятелства.Просташките разговори не са престъпление.

13

Анонимен

преди 3 години

Това у нас никога няма да се случи.М-р председателя го хванаха в огромна издънка с кюлчета злато и просташки разговори със заплахи,но за придворната прокуратура престъпление няма.

12

Яяяяя

преди 3 години

Не мое бъде,също като у нас. Затова в Британските университети дори лабораторно упражнение да предадеш,минава през система за съвпадение.После се чудим ,защо им били високи таксите,ами учат децата да мислят сами.

11

Анонимен

преди 3 години

Те ако за това се подават оставки ние ще остане с една шепа политици бе... и то от тия дето предимно не са в последните правителства и събрания...ПП. Коцко Здравето поне е издавал учебници - плащал е дами допишат имената към списъка с авторите. Хахха. Поне не е плагиатство!

10

Анонимен

преди 3 години

umni hora v umno selo

9

Анонимен

преди 3 години

eu kalinkite sa kato fenixi

8

Анонимен

преди 3 години

А Т.иквоний даже не е и плагиатствал. От "съвместната" дисертация не е написал и един ред. Просто са добавили името му по линия на БКП.

7

1

преди 3 години

В Демокрацията има разследващи журналисти, които могат да работят свободно и да разкриват плагиатите. В Демокрацията има и директно освобождаване от длъжност, ако се докаже, че е неправомерно заета, в Деомокрацията има и отнемане на научни степени, ако се окаже, че са незаслужено придобити.В Диктатурите разлседвашите журналисти ги преследват и убиват, а плагиатството е издигнато в държавна политика.Ценности.

6

ГосТ

преди 3 години

"Проект за ръководен стил в иновативни предприятия" хахахаха хахахаха плагиатството обаче не е иновативно, познато е още от дарвин, нютон и айнщайн. тези невъобразими гении и светъл пример за човека

5

Митко Любопитко

преди 3 години

А у нас кога ?!64

4

Анонимен

преди 3 години

pepeliashka...hop...hop...

3

Анонимен

преди 3 години

Така се прави в цивилизования свят. Тук просто не ми се мисли колко нашенски професори и доценти трябва да бъдат лишени от титли и научни степени, нароиха се със стотици последните години

2

Анонимен

преди 3 години

Ех, че хубава еврейска фамилия има тази австрийка.Ех каква ирония на съдбата.

1

Анонимен

преди 3 години

vienska kalinka...viensko kaffee