36

men

преди 3 години

МНОГО СКОРО ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ ЗА КАКВО СТАВА ВЪПРОС И КОЯ И НАЙ СИЛНАТА ЕНЕРГИЯ И НАЧИНА ЗА НЕЙНАТА СЪЩНОСТ И ОВЛАДЯВАНЕТО И ОТ МЕН ОТ 60 ГОДИНИ ТЯ СЕ ИМЕНУВА ОРГОННА СВОБОДНА КОСМИЧЕСКА ЕНЕРГИЯ.ЧРЕЗ ТАЗИ ТЕХНОЛОГИЯ КОРОНАТ 19 ЩЕ БЪДЕ УНИЩОЖЕНА ТОТАЛНО.

35

Анонимен

преди 3 години

Хората в цивилизования свят за какво дреболии подават оставки, а нашия толуп със шкафчета с евро и пистолет и пак нищо, стиска властта и това е.

34

Анонимен

преди 3 години

Абе, къде отиде "юриста" дето щеше да обяснява за обидите? Изчезна, та се не видя.Тва тия от Позитано само до обяд са трезвени май.

33

Анонимен

преди 3 години

Нашата тиква нали беше изплагиатствал една реч за Ковид от премиера на Швеция.Оставка? :)

32

1-н

преди 3 години

Хубава жена

31

Анонимен

преди 3 години

По-скъпата паста за зъби винаги "работи".Добре звучи нали? С тази паста за зъби ще се грижи добре да имате здрави врмци и зъби.Сма кой да знае как се прави добър превод, а не превод от клоните.

30

Анонимен

преди 3 години

Нашщ *** ги с трални п. с. е в. д. о научни кадърКи и са черна дупка по пътя на РБ. Тоест, върви се към напредък не, към назадък. С полуграмотност - толкова. Из чужбинските бг дипломанти предстои да видим дереджето.

29

Анонимен

преди 3 години

До ЮристЯ "ограмоти" читателите тук, къде е проблема.

28

Юрист

преди 3 години

"Абе,герберунгел,когато човека,заемащ най-високия пост в държавата заплашва ,че ще размаже еди кой си и ще изгори еди коя си,това е престъпление"Не, не е. Ако беше пишещите в тоя сайт всичките щяхте да сте в панделата.Би могъл са се поограмотиш първо, ако не противоречи на идеологията ти, което е логично, след като ти е идол главният *** на републиката.

27

Тролчо Гербев

преди 3 години

Плагиатство!?А какво ли щеше да стане ако я бяха снимал с едно шкафче пълно с пари и злато?И пищов!

26

Анонимен

преди 3 години

И в Австрия имало калинки

25

Анонимен

преди 3 години

С това петно в автобиографията никой няма да я вземе на работа, ще трябва да се преквалифицира в магистрална труженичка.

24

Анонимен

преди 3 години

До До 20/26"Абе,герберунгел,когато човека,заемащ най-високия пост в държавата заплашва ,че ще размаже еди кой си и ще изгори еди коя си,това е престъпление"Не, не е. Ако беше пишещите в тоя сайт всичките щяхте да сте в панделата.

23

мак

преди 3 години

А в България каквото и да направиш, колкото и да откраднеш, измамиш, причиниш щети като например нап и КОНПИ, обидиш цял един народ, убиеш сина си - най-много ще те настанят на друга хубава служба. Никога няма наказани властимащи, с конфискация, глоби, затвор ако щеш. Територия, собственост на т.лупа и шайка.

22

Анонимен

преди 3 години

Бойко е невинен за кюлчетата. И на мен ми се случи същото. Поканих мис Бикини и се сборихме. Заспах като тюлен. Като се събудих Миската я нямаше, ама шкафчетата ми пълни с пачки евро и кюлчета с образа ми. И пистолет ми оставила. *** като си проверих сейфа и гардероба-се шашнах. Натъпкан с евро и злато.. И сега се къпя в тях...Случва се...

21

Анонимен

преди 3 години

Какалинка, калинка, мая.

20

Анонимен

преди 3 години

Много честни и почтени тия австрийци, бе :)Пример за цяла Европа!

19

Анонимен

преди 3 години

Тиквата се покая публично наГолемия брат Лилипутин, че му е забавил ограбването на България и му подари ускорено 4 милиарда. Това 80-100 милиона не ги броим за подаръци....

18

До 20

преди 3 години

Абе,герберунгел,когато човека,заемащ най-високия пост в държавата заплашва ,че ще размаже еди кой си и ще изгори еди коя си,това е престъпление.Освен това,той не отрече нито за снимките,нито за разговорите.Така че,айде у лево .

17

До Коментар

преди 3 години

Когато бях студент преди 35 години и аз това се чудех,даже си търсих квартира с домашен телефон,че бяха рядкост ,после се радвах на първия компютър "Правец",та така..с въпроса какво още може да се измисли.