22

Додо

преди 3 години

Заразиха мърлячите китайци с лабораторен вирус света, а после необолшевишките, *** метастази яхнаха епидемията и промениха завинаги света! В същото време куп *** се карат - едните викат "има вирус. 'сички ше омреме", другите викат "няма вирус, Бойко го е измислил да краде пари". И те така. А, да не пропуснем, в същото време група мошеници убеждават света, при това за съжаление доста успешно, че който се ваксинира е решил проблема с "вируса" завинаги! Комитрагедия!

21

Анонимен

преди 3 години

Странно е тази година с починалите по седмици. За 14 дни в края на ноември и началото на декември, средно на ден починаха 664 човека, от които само 125 от Ковид-19, а през предишната 2019 година бяха 295 средно на ден. Явно по-голямата част от починалите от Ковид-19 са ги писали като починали от други болести - инфаркт, инсулт и т.н.

20

Анонимен

преди 3 години

Смъртността в България през 2020 още не е публикувана, но по данните за починалите по седмици, средният брой починали на ден ще са около 340-350 при 295 през 2019 година.

19

nekoj

преди 3 години

До Анонимен 18 - според саита на ООН миналата година смъртността в България е била средно 289 човека на ден. Тази до сега е 287.2019 смъртността е била 296 човека на ден. Какво пише в НСИ е това което му кажат от 'джипката'Да живее 'Ковида' - елиминира всички други болести, вече няма инфаркт, инсулт, диабет, рак - смъртността намалява!

18

Анонимен

преди 3 години

През последните 15 години от грип в България умират между нула и 28 човека годишно според данните за смъртността на сайта на НСИ. От Ковид-19 починалите са 8097, а няма и година. При това починалите от вируса са 2-3 пъти повече, но не са тествани и ги пишат като починали от нещо друго. Учудващо е, че все още се намират кови диоти, които наричат вируса леко грипче или твърдят, че смъртността при грипа била по-висока.

17

Ха ха!!!

преди 3 години

България - 'най здравата нация'! Половината умрели им нема Нищо! Ей така - приседнат на стъпалата на някоя болница и се споминат...

16

iibb

преди 3 години

мъжът на 84 години, здрав като камък, си отишъл без време :(

15

Нормално

преди 3 години

Те ги тъпчат с 5-6 антибиотика и после умирали, ами, да, АНТИБИОТИК ПРИ ВИРУС ДАВА ЛИ СЕ??????? ТОЙ УНИЩОЖАВА ИМУННАТА СИСТЕМА И ПОСЛЕ ЗА КОВИДА СТАВА ЛЕСНО.

14

Фалшива новина

преди 3 години

К19 е пет пъти по заразен ог грип и поне три пъти по слабо смъртоносен. Това е истината на числата. 8000 от к19 срещу 3000 от грип за година в България. Дори числата за ковида да са истина.

13

(-_-)

преди 3 години

Защото не е вярно :) НСИ не отчита на седмична или месечна база тия неща, ами на годишна. Данните ще излязат през април месец..

12

Анонимен

преди 3 години

До ПИТАНКАТАТова за ХИВ не е вярно. Използват се медикаменти и супресори. Така вируса е почти неактивен, но е наличен. Дори мисля не може и да се предава. Инфо има у нета

11

Анонимен

преди 3 години

това може да говори едно нещо. Не, че короната изведнъж станала супер смъртоносна. Лекарите убиват повече и претупват нещата за да вземат клиничната пътека.

10

Анонимен

преди 3 години

До (-_-)Средната продължителност на живота в България ..."ОК, а защо през Ноемрви и Декември смъртността в България беше два пъти по-висока отколкото преди година?

9

Анонимен

преди 3 години

До ПИТАНКАТА"Интересно ЗА БОЛЕСТТА ХИВ СПИН, няма НИТО ЛЕКАРСКТВА НИТО ВАКСИНА"Да, ама не се предава от ръкостискане

8

Анонимен

преди 3 години

До ПЕНСИОНЕРСКИ СПИСЪК"измисления ковид вирус, който е най-обикновен грип."Не, не е. Има 5 пъти по-висока смъртност.

7

ПИТАНКАТА

преди 3 години

Интересно ЗА БОЛЕСТТА ХИВ СПИН, няма НИТО ЛЕКАРСКТВА НИТО ВАКСИНАОБАЧЕ тоя КОВИД бил НАЙ-СТРАШНОТО или по-точно НАЙ-ГОЛЯМАТА ИЗМАМА В СВЕТА. Хората умират от други болести, липса на достъп до здравни услуги и безпаричието.Ще видим НОВАТА ЕПИДЕМИЯ от БЕЗПАРИЧНИ ХОРА, КОИТО ЩЕ МЕЧТАЯТ за ЕВТАНАЗИЯ.

6

Така е НО

преди 3 години

До АнонименЗа истинските и реални болести от които се умира като сърдечните заболявания, диабета, рака за ТОВА НЯМА ДАЛАВЕРА и ЛОКДАУНИ и НЯМА КАК да ограбят ПАРИТЕ и РАЗБУТАТ икономиката. ЗАТОВА СИ ТРЯБВА ИЗМИСЛЕНОТО ВИРУСЧЕ.

5

ПЕНСИОНЕРСКИ СПИСЪК

преди 3 години

Отново използват болните и стари хора, за да сплашват хората и поддържат измисления ковид вирус, който е най-обикновен грип.Живот без ПАРИ няма !!! Ограбиха живота и парите на обикновените хора. Ваксините нито ще ви платят сметките нито ще ви нахранят.

4

Калин

преди 3 години

Пак ли искате да плашите. Е не ви се получава

3

Анонимен

преди 3 години

Време е да се създадат мерки за превенция на сърдечните заболявания, диабета, рака и тн. В момента голям процент от 70 годишните пият хапчета за кръвно.