283

гого

преди 3 години

Аз искам да гласувам със СМС. Защо не се обсъди този добър вариантЦИК трябва да направи АПП за гласуване и да го разпространи през Google Play

282

ДПС on top

преди 3 години

Ние искаме по пощата. Чакаме поне 600 000 бюлетини от Турция и 100 000 от Германия

281

Майките с увреждане.

преди 3 години

Нали има тайна на вота. Е като си изпратя данните и бюлетината в плик - какво правим. Баба Пена и бай Иван от комисията в пощата ще ги броят и ще ми защитят личните данни. А ако не го направят? Какво правим? Ще ги съдим, ще ги бием или ще ги..... Стига глупости бе Радев. Има закони създадени от юристи, изпитани правила и опит от достатъчно години

280

Анонимен

преди 3 години

Давай електронно ..така можем да гласуваме всички от чужбина ,затова партиийките не искат )

279

Поговорка

преди 3 години

Комунистическите красти през 9 океана се надушват.

278

Анонимен

преди 3 години

Глобалистката мафия на Сорос ще направи този начин на гласуване навсякъде!Щом в САЩ го направиха и измамата работи,не се изненадвам,че и този *** започна да иска от същия сироп на Байдъна.Иначе няма как да спечели избори!

277

Айдееее

преди 3 години

И този байдъняса!

276

Веселяк

преди 3 години

А гласуване с обаждане по телефона става ли? Аз ще диктувам, Радев ще пише в книгата...

275

Анонимен

преди 3 години

:D Тава, което Румбата твърди са халюцинации.

274

Анонимен

преди 3 години

Във връзка с прогнозите, че на следващите избори ще спечели БСП на пазара се е появил дефицит за фризери и се е продал целия тираж на книгата "Лечебният глад".

273

Анонимен

преди 3 години

319 Ти да видиш, рейтингът на Гумен Радев е едва 17%. Ще продължи да пада, докато удари дъното. Стъкмистиката в България не е най-надеждният източник на информация. Втори път няма да има.

272

Анонимен

преди 3 години

Резултатите от изборите за президент, недвусмислено показаха, че светът може и да свърши, но баламурниците в него никога!

271

Анонимен

преди 3 години

Народ, който вярва, че кола на 25 години (нов внос) може да бъде на 110 000 км., не може да бъде излъган на избори!

270

Анонимен

преди 3 години

Българите не обичат да мислят когато гласуват, те обичат да се оплакват когато гладуват.

269

Анонимен

преди 3 години

"Американският сенатор републиканец Пат Туми каза днес,че президентът Тръмп трябва да подаде оставка,след като привържениците му участваха в щурм на Капитолия,приключил със смърт на няколко души."В България метежниците на Румен Радев на 2.09.2020г. палеха със слама полицаите по обед пред НС. Къртиха павета и замерваха полицаите.Вечерта след като Поп Зарята няколко *** каза: "Анатема"-ултрасите на Радев започнаха щурм над полицията. Мятаха бомби и гранати-имаше над 100 ранени. Радев ИМПИЙЧМЪНТ!

268

Анонимен

преди 3 години

Всички агенти на ДС са в Президенството. Радев е кукла на конци. Съд за държавна измяна

267

Анонимен

преди 3 години

До ТИ ДА ВИДИШТи си психарррр бе :))))

266

Анонимен

преди 3 години

До 304 мнпго глупости пишеш не си исведомен достатъчно но аз ще ти каба че обръча от пирамиди и ограбването на българите кюлчетата който ги дават са на вашите приятели от червените комунисти така че сегашните партий като чалгатя Манолова Отровно трио са от тези *** който окрадоха България

265

Рада

преди 3 години

Пълен *** по пощата как ще станетова ами нали иска преброяването да го дават по телевизията какви глупости ги върши то затова баща му каза че от него президент не става

264

Антифигурант

преди 3 години

Нали излезе и каза, че мутрите трябва да си ходят по най-бързия начин и насрочва изборите за март?! После ли е дошла телеграмата от Масква и та сега взе другите да ги говори. Среща се днес с някакви ПП мир? Която никога не е била и няма да бъде и в парламента. Някакви голобради момчета даваха съвети как трябвало да стане избира. Боже, този още една година що ли глупости ще натвори?!