68

Анонимен

преди 3 години

Този "юрист от 1985" да прочете за "престъпно родителско нехайство".

67

позор

преди 3 години

Дори да е нещастен случай от игра с огнестрелно оръжие, е недопустимо и позорно да съблекат детето, да го влачат и изхвърлят навън. Трябвало и веднага да извикат бърза помощ след нещастния случай и да се окаже първа помощ-може би детето щеше да бъде спасено.Виновният възрастен трябва да бъде осъден не само за предизвиканата смърт, но и за това че не е оказал първа помощ.

66

Анонимен

преди 3 години

Как пък стигнаха до вариант огнестрелна рана при първоначален нападение хич не ми стана ясно. Дали пък не са си харесали оръжията на бащата?

65

Анонимен

преди 3 години

Дядото бил юрист. От мешерето лие ?

64

Асан Карагъзъ

преди 3 години

Тоя мингo колко краде, сега ще го изплащат най-милите му.

63

Анонимен

преди 3 години

Какво е това чудовищно и отвратително насилие спрямо децата през годините на " демокрацията" ?Кога държавата ще скочи и ще започне пълноцено да ги защитава?Непрекъснато се тръби за демиграфска криза, а спрямо родените деца има минимална грижа.Как така е съблечено детето? Гнусна постъпка. Виновните да бъдат само съобщени, роднините сами ще ги накажат.

62

Анонимен

преди 3 години

Прочетете в УИКИПЕДИЯ за дядото и ще разберете кой е той.Жалко за детето ,но рано или късно се връща там където най боли.

61

Пенсионер

преди 3 години

До баба мара - Помня ,че беше депутат мисля ,че беше от Видинският край ,но също помня ,че го съдиха за злоупотреби Томо адвоката.

60

Men

преди 3 години

Поредният пример че на тоя свят един ден всичко се връща..

59

Анонимен

преди 3 години

Ами ти в Ловеч подобно ... стрялял по колоната с незаконо оръжие ,след това се оказва че стрелял два пъти ,нищо не помнел пък си признал,и им обвинение за хулиганство ) това е чисто опит за убийство

58

Обективно

преди 3 години

Явно бащата на убиеца не е случаен, ром или българин, или от друг етнос, че да притежава толкова много ЗАКОННИ оръжия!!! Той, разбира се, има вина за неправилно съхранение на оръжието. Както и родителите на убитото дете, защото е било само, без придружител, а е само на 8 год. Но по- голяма е вината на бащата на убиеца.

57

Анонимен

преди 3 години

Не си гледат децата, после търсят виновни...

56

Ceci_

преди 3 години

Какъв е тоя *** там да му идва главният прокурор... колкото и спорна фигура да е.Сами са оставили детето в ръцете на *** които са го простреляли и изхвърлили на улицата. Да връщат татовото време единия да ходи да чупи камъни с чук, другите да ги лишат от родителски права и да не ни занимават повече. Аман, ша пишман депутатина и медици и прокурори са му виновни, защото той не знае къде си праща внучето

55

Анонимен

преди 3 години

ромите не се интересуват от децата и тяхната съдба а парите,които ще изкарат от тях!

54

До 34

преди 3 години

Не правя график на чуждо дете. Това е графикът на всяко нормално дете. Техните "задължения" са да се учат, да са добре и човек да се грижи за тях. Това е останало на произвола. За което са виновни неговите роднини, които не са го опазили. Толкова просто! Почти колкото теб!

53

Анонимен

преди 3 години

в самоков положението е трагично относно ромския етнос.винаги съм се чудел откъде са им тия пари като по цял ден нищо не правят а само си седят в огромните палати и от време на време ей така за разнообразие излизат да се повозят с луксозните си джипове.не работят,не учат,не искат да работят,не искат да учат...а само в какви дворци живеят!има един ромски блок в града,за който се говори,че дължи на чез към 500 000 лв за ток...вътре обзавеждането на апартаментите е последн писък на модата.

52

гола вода са българи

преди 3 години

Разрушихте си държавата,сега е мафиотска к0чина.Поне ромите ще направят държава.

51

haha

преди 3 години

Сега е модерно да си гангстер да караш джип докато те снимат за TV*************************************************************Bojko Borisov ???

50

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

За какви закони в Бг ми говорите ?!Вие сериозно ли ?Те наредбите на общините не се спазват, вие за Закон и законност питате.Всеки прави каквото му е изгодно ...

49

Анонимен

преди 3 години

То и Тома Томов по лична карта и паспорт е българин