76

Борко

преди 3 години

Републиканците имат адекватни идеи,браво!

75

мак

преди 3 години

Този плъх, който докато бе във властта всеки ден плюеше по Радев, опря до него. Явно Радев не е злопаметен. А цвък пак драпат за власт, явно малко са му апартаменти, та иска още благини.

74

Станислав

преди 3 години

Щом всички искат гласуване попощата значиима голяма възможност за фалщифициране и контролирано гласуване. И като искат промяна в избирателния закон Радев не може да я направи а народното събрание - объркали са адреса къде да искат.

73

BoLeto

преди 3 години

Обосновани искания, ясно конкретизирани! Изпълнителната власт никога няма да е готова за избори, но най-важното е те да бъдат проведени по честен и прозрачен начин!

72

Анонимен

преди 3 години

Цецо Апартамента вече легитимиран от Радеф!Хахаха!

71

гражданин

преди 3 години

Цветанов не беше ли плюл яко по радев преди време? Ама така е с креттените, сега омразата и завистта ги е събрала.

70

ALP

преди 3 години

Много добри мерки, това доста ще попречи за опорочаватето на вота и ще ядоса много от "чесните политизи".

69

Без коментар....

преди 3 години

Преди години се чудих защо има такава голяма опашка пред пощенски клон в Мадрид. Те се били наредили на опашка за гласуване.Почаках 10 -на минути , но не издържах.Около 60 човека пред мен, а обслужваха един клиент за.... 3 мин.

68

4epa

преди 3 години

АЗ ПРЕДЛАГАМ ГЛАСУВАНЕ НА ЛУНАТА !!!!!!!!!!! САМО ТАМ ГЕРБ НЯМА ДА СПЕ4ЕЛИ ИЗБОРИТЕ ГОСПОДИН ФИГУРАНТ !!!!!!!!!!!!! НАЛИ ТИ КАЗА 4Е НЯМА ВИРУС !!!!!!!!!!!!

67

4epa

преди 3 години

ФИГОРАНТА И ЦВЕТАНОВ ПЛЯСНАХА С РЪЦЕ ПА СЕ ПРЕГЪРНАХА !!!!!!!!!!

66

Жан

преди 3 години

Няма как да гласуват в чужбина нашите сънародници по време на локдаун и за това предложеното от Републиканците е напълно приемливо.В противен случай отново няма да имат възможност за участват.

65

Chihi

преди 3 години

Репубкиканците са готини, имат реалистични виждания и идеи. ИЗБОРИТЕ СА БЛИЗО!

64

Анонимен

преди 3 години

Републиканци покрай Тръмп вече звучи като прератаджии.Цецо Шестака за какво се бори? За пореден апартамент с по-широки ... чекмеджета ли?

63

ДО 51

преди 3 години

Ти днес пи ли си хапчетата?

62

анонимен

преди 3 години

Гласуването по пощата е приносител на вируса.Първо служители на пощата ги пипат, после приносителите до секциите, там ги пипат за да ги отворят, и накрая бюлетината е тя може да е приносител на вируса.Народът ще гласува по стандартния начин с бюлетина.

61

До 74

преди 3 години

Да, ама по пощата всички умрели ще гласуват за тях. То, затова сега този дето четири години нищо не првеше, се чуди и мае как да смени датата и как да прекара ГЕРБ. Шоуто вече започва!

60

Анонимен

преди 3 години

Изумяваме тъпоъгълността, та пак вдлъбналосттс, на джурналята от днес.бг

59

Анонимен

преди 3 години

Какъв е смисъла за гласуване по пощата?Опашките и струпвснето ше станат пред пошенските клонове, които са много по-малко, като брой и пространство в тях, отколкото в училищата, където обикновено се провеждат изборите.

58

Анонимен

преди 3 години

Щом учениците могат да седят присъствено по 5-6 часа в една класна стая без маска и дистанция аз не виждам никакъв проблем изборите да се проведат нормално и на приетата дата. В кабинката се влиза по един за 2-3 минути, максимум 5 и това е.

57

НОРМАЛЕН

преди 3 години

Ето как ГЕРБ са печелили изборите! Каза го Цветанов!