44

Родител

преди 3 години

Много ясно че го разнасят. Няма такива бациларници като училищата и детските градини. От опит с други бацили, които се предават като ковида - едно да е болно, след няколко дена всички са болни, а след още няколко дни и ние родителите. Две седмици след това, като сме го изкарали покрай децата, обявяват "епидемия".

43

Зоро

преди 3 години

Бате ви Зоро това го казва от ФЕВРУАРИ!Той даде за пример проблемите в Англия, която е затворила всичко без училищата и е отбелязала ръст, спомена и Германия, където учениците са с маски в училище и въпреки това не са могли да се справят със ситуацията без да затворят училищата.

42

И

преди 3 години

Някои държави се ваксинират за 2 месеца, други за 2 години.

41

АК-47

преди 3 години

"Най-голямата заплаха за господството на човека над тази планета са ВИРУСИТЕ"!!! - Джошуа Ледерберг, Нобелов лауреат по физиология и медицина, американски генетик и биохимик. /1925 г.-2008г./ Казал го е човекът още през миналия век. Така че, не се водете по акъла на мангъровци и разни ти ми там антиваксъри. На тези същите да не би да не им се е зачервявало мястото при имунизация против полиомелит и дребна шарка, и не са вдигали температура ли. Ама разбират от всичко от "А" до "Я", като Гала.

40

Стар набор

преди 3 години

Абе корона има, но не се знае точно как се е развила. Все пак пандемията е била тренирана няколко пъти от 2017 г. насам от правителства, РКИ, университета Джон Хопкинс, фондацията на Бил Гейтс и др. все познати актьори. За това има много доказателства в нета и на сайтовете на иброените инстанции. Факт.

39

проф. Тагамлицки

преди 3 години

Този математик нищо ново не казва, всичко това е известно. Той изглежда не знае, че смао 40 случаи на реинфекция има в целия свят. А за 2 години ваксиниране какво смята, че ние затворени ли ще стоим ? В целия свят кипи и налягането се надига, докато избухне революция. За такава са достаъчно мах. 5% от населението. Останалите нека да спят. И в ГДР, и в Полша само 100 хиляди души свалиха правителствата. Но няма да се достигне дотам, нашите не са чак толкова послушни на Световния Елит.

38

Анонимен

преди 3 години

Спадът започна в средата на ноември, а мерките са две седмици по-късно и забавиха спада. От 31 декември спада спря при новозаразените. При починалите от 27 декември спадът също спря.

37

Анонимен

преди 3 години

Австрия ще пусне малките деца на училище само след отрицателен pcr тест, който ще се прави всяка седмица. Тестовете са безплатни и осигурени от държавата. Пробите се взимат от мобилни екипи.

36

Анонимен

преди 3 години

Няма Корона, всичко е една голяма измама.Трябва да се живее нормално. А зомбитата - да си седят в къщи и да го####

35

Анонимен

преди 3 години

Няма Корона, всичко е една голяма наблюдаваните всичко, трябва да се живее нормално. А зомбитата - да си седят в къщи и да го####

34

Анонимен

преди 3 години

Те математиците много разбират. Няма страшно, ще ви бият една ваксина, и ще бъдете здрави. Аман от такива ***. Вярвайте им, носете маски, и всичко ще е наред. Овцете трябва да са в кошарата.

33

а сега

преди 3 години

Пуснете и големите ученици и третата вълна е готова...

32

Анонимен

преди 3 години

дали ще има скок е по правилно да се изкаже някой физкултурник.

31

Анонимен

преди 3 години

Хубаво е,когато става дума за епидемиология да се слушат епидемиолозите, които управляат пандемията,в случая доц.Кунчев. А не всеки,който му се говори по темата като доц.мАНГЪРОВ,проф.Чорбанов, лабораторен лекар д-р Тодоров,д-р Първанова. Все пак в медицината за всяка специалност се учи.

30

Анонимен

преди 3 години

До Математико Тия приказки са кафеджийски и ненаучни. Първо, изобщо не е ясно колко са преболедували и колко от тях имат траен имунитет. Швеция,които изтребиха нямат ограничения освен маски на някои места непрекъснато растат заразените, при положение,че вече трябва да имат около 70% заразени, но не спира втората вълна заразени и починали.

29

Анонимен

преди 3 години

Ами щом инфекционист и биолог като доц.Мангъров и проф.Чорбанов се представят ,че разбират от епидемиология какво искаш. При положение,че те критикуват решенията на щаба и епидемиолога доц.Кунчев.

28

Лошо Седларов

преди 3 години

Щом и математиците в тази държава почнаха да разбират от имунитет, спайк протеин и ваксини нещата са ясни.

27

Анонимен

преди 3 години

Статистиката е голяма наука. Показва много точно разликата между археология и гробарство.

26

Математико

преди 3 години

Ако е вярно твърдението на другия математиквеник Витанов, че умножаваме броя на починалите по 200, за да видим реално броя на боледувалите, тогава има 1.6 млн изкарали инфекцията, т.е те вече имат имунитет. Освен това 35-40% от населелението е резистентно към вируса поради т-клетъчен имунитет. Общо това прави около 4 милиона българи и след месец и нещо ще сме наближили заветните 70% за колективен имунитет.

25

Пояснение

преди 3 години

Децата само заразяват бабите и дядовците, а те от своя страна имат смъртност 20% от ковид.