103

Анонимен

преди 3 години

КОИ са тези работодатели изискващи подобно нещо ???? Напи;ете ги поименно или дайте в кой сайт да ги прочетем !!!!!!!!!!!!!!!

102

Анонимен

преди 3 години

ТОВА Е ЧИСТ ГЕНОЦИД ! НАРУШАВАНЕ НА ЧОВЕЩКИТЕ ПРАВА! ПО ТАЗИ ЛОГИКА ДО СЕГА ТРЯБВАШЕ ДА ИСКАТ И ВСИЧКИ ВАКСИНАЦИИ ОТ БЕБЕ ИНАЧЕ ДА НЕ МОЖЕ ДА ПОЧНЕШ РАБОТА !!!!!ЩО ЗА ИЗВРАТЕНИ МОЗЪЦИ ЗА ТЕЗИ РАБОТОДАТЕЛИ ??????????????? СЪД ЗА ВСИЧКИ , КОИТО ЗЛОУПОТРЕБЯВАТ С ХОРАТА , НИЕ НЕ СМЕ ОПИТНИ ЗАЙЧЕТА !!!!!

101

Бивш Клиент

преди 3 години

Предпочитам да посещавам заведения където персонала е безопасен и няма да ме зарази. Иначе просто НЕ ИМ СТЪПВАМ. Здравето преди всичко.Казвам го защото вече ми се е случвало. Миналата година в едно заведение готвача си личеше че беше грипозен. След 3 дни и аз бях болен. После седмица болничен. Хем болен, хем по-малко пари. Не мерси.

100

Анонимен

преди 3 години

ами предствете си че някоя про3титутка иска да го налапа немит и той се окаже с корона а? Ако е с хив може ама с корона не става

99

Анонимен

преди 3 години

При всички случаи всички работодатели обръщат много по-голямо внимание на здравословното състояние на своите служителиКакво пие госпожата искам да знам!

98

Анонимен

преди 3 години

И щефа на фирмата и той да представи на бъдещия си работник същото, що за глупост е това теста е само моментна снимка на състоянието, днес си -, утре си +, много алчни за пари взеха да стават някои

97

Анонимен

преди 3 години

Всичко е лъжа.Цялата тази история с ковид. Имунната система е ключът към здравето.Тя се унищожава от лекарства и нагетивни мисли ниски вибрации на честота.С хубави мисли и емоции постъпки човек е здрав.Връзката с Бога.

96

Анонимен

преди 3 години

Където има огнище на зараза се заразяват поне 60% от хората, но където няма огнище, заразените са рядкост. Разумно е да се тестват и новите служители освен редовен тест на старите. Неясно защо тези искат PCR тест, а не просто тест и то фирмата да го плати.

95

Анонимен

преди 3 години

Един заразен, който ходи на работа може да фалира цялата фирма. Би трябвало фирмата да плаща за редовно тестване на всичките си служители, примерно веднъж седмично. Нов служител също се тества по същия начин.

94

Анонимен

преди 3 години

Плашат се тези, които мислят, че ги лъжат. Останалите ви се чудим на акъла.

93

Некъф

преди 3 години

Стига сте лъгали и плашили хората!

92

Анонимен

преди 3 години

Пълни глупости са тези изисквания. Днес PCR отрицателен и утре се качваш в метрото и те тръшва. Пълна загуба на пари. Работодателите да ги плащат тези тестове след като са толкова умни!

91

Анонимен

преди 3 години

Досега 3-4% са изкарали вируса в България и още много време няма да се отървем от епидемията.

90

ПроСоТо

преди 3 години

До Анонименот мен "си чувал поне за три печата",защото забавляващите се "духове" се заиграват в гаванката ти...Докато не те оставят,ще има "да чуваш" бая работи...Но то си е ТВОЙ проблем!Иначе:..Аз САМО ЦИТИРАХ това,което ДРУГИ са написали преди хиляди години!..Ако нещо си недоволна,обърни се към авторите на Писанията!

89

123

преди 3 години

Антонио,ти си глуп.к.Винаги се плаща при лекарят,ако искаш адекватно лечение.

88

Анонимен

преди 3 години

Те не останаха работници за да им искат отрицателни тестове. Още повече пък и за да започнат работа. Далаверата за лекарите ще е, ако искат положителни тестове за кандидатите за депутати. Те ще са доста повече, а и без това наближават избори. Много ми е любопитно къде си изгуби портмонето Бойко Борисов ? Изчезна този Владислав Горанов като старите пари хилядарките !

87

Анонимен

преди 3 години

А депутатите забравихте ,за тях е нужно и по два теста и по 2 ваксини за да започнат работа в НС ,но се крият упорито от тема ваксиниране )

86

Анонимен

преди 3 години

Скоро ще искат овцете да са ваксинирани за да ходят на работа.

85

Анонимен

преди 3 години

Новост: Изискване за отрицателен PCR тест при започване на работаЕПА ЩОМ ЩЕ СИ ГО ПЛАЩАТ МЕСТНИТЕ ФИРМИДАЖИИ ДОБРЕИНАЧЕ ТРИ ПРЪСТА И ОНЯ В СРЕДАТА НАЙ-ВИСОКО И ДА СИ НАЕМАТ ГЕРМАНЦИ

84

ДА

преди 3 години

До Антониощо не се прегледаш!?При психиатър!