41

Беновска пипа

преди 3 години

През изминалата седмица се наблюдава ръст на новите случаи на седмична база спрямо предишната седмица. За щастие, поне засега, ръстът не е толкова голям, колкото се очакваше.

40

Ко става

преди 3 години

Тоя вирус не умря ли. Нали беше няколко дена няколко часа -ала бала.Май тия където го разнасяха се спряха ха ха. Ей вие играчите ще си платите яко. Докторите продължават да морят хората има инфаркт и го прашат в белодробно. Така умориха кръстника ми. Гадове.

39

Стар набор

преди 3 години

Да не забравяме и Трансхуманистите от Сицилиевата Долина - оръдие на НСР. Когато хората са натрупали огромно богатство, за тях парите са вече без значение и започват да се реализират на нов фронт - искат да контролират човечеството и се смятат за Бог. Трансхуманисти, защото смятат, че човека е несъвършенен и трябва да бъде заменен от Искуствения Интелект. Тоя ще стане след като се отнемат основните права на хората и се създаде Световно Правителство. Не е вече конспирация, говорят открито.

38

Стар набор

преди 3 години

Четете The Great Reset от Klaus Schwab, основател на WEF в Давос, и ще ви стане ясно какво ни готвят. Както казах по-долу, засега targets са големите икономики - Китай, САЩ, Германия, Великобритания, Италия, Франция, Бразилия...На нас не ни обръщат особено внимание и затова ситуацията е по-спокойна.

37

Стар набор

преди 3 години

Засега НСР се е концентрирал върху държавите от G20, затова по-малките икономики като България са пренебрегнати от Световния Елит, поне засега. Така че, сценарият се прилага в пълна сила само в страните от G20. Висши представители на тези страни са участвали в няколко маневри (упражнения) за действие при пандемия от 2017 до окт.2019 г. (Event 201). Фондацията на Бил Гейтс, на Рокфелер, както и РКИ също са участници. Четете Paul Schreyer, всичко е документирано, не е fakenews.

36

Чочо

преди 3 години

Ивермектин: българското лекарство, което може да надвие Ковид-19 Българските учени не случайно са на едно от първите места в световните класации.Има надежда , само трябва да сме разумни и търпеливи

35

Анонимен

преди 3 години

цяла Европа пламнала, обаче ние преборихме короната .... ВЕЛИКИ СМЕ

34

Поздрав

преди 3 години

към демократичните "журналисти" на днеса. Само до тоци момент са изтрили над 50 % от коментарите. Какво е толкова притеснително в статия, която съобщава официалните данни за разпространението на вируса?

33

И да триете

преди 3 години

коментари, не можете да промените факта, че антигенните тестове все по-трудно се купуват от аптеките. Вече само официално ги правят. Защо ли? Дали е заради парите, или заради "резкия спад" на новозаразените, или и заради двете?

32

Анонимен

преди 3 години

Спокойно, да изборите ще го сведат до почти нулев брой заразени. Те са факири.

31

славянин

преди 3 години

Миналата година на три пъти изкарах грипоподобни състояния - първия път беше цял месец и половина - през февруари и март, втория път една седмица в средата на октомври, третия път пак една седмица в средата на ноември! Никакви доктори, никаква фармахимия, никакви болнични - на крак и на работа и така от 27 години насам! Толкова за ''страшния и страшнозаразен'' вирус!

30

Анонимен

преди 3 години

от другата седмица ще проличи глупостта на ББ да пусне малките в училище. Спада ще е до понеделник

29

Анонимен

преди 3 години

вие на съботно нефелните данни вярвате ли....пълен фалш, от вторник до петък има що годе актуални данни

28

Анонимен

преди 3 години

Защо ли ми се струва, че май месец ще изхвърляме ваксини

27

Анонимен

преди 3 години

Спокойно. Нали отвориха училищата, скоро ще отворят и ресторанти, молове, дискотеки и пак ще си имаме по 5000 заразени и 300 починали на ден.Пък и новия по-опасен щтам вече е в България.

26

Анонимен

преди 3 години

Защо вече не казват колко от направените тестове са от бързите антигенни тестове?Отначалото ги казваха, и ако смяташ процентите винаги при PCR тестовете излизаха по-голям процент новозаразени.Това да не би да е хитър ход на министъра на здравеопазването да отчете положителен ефект от наложените рестриктивни мерки?

25

Генерала

преди 3 години

Ще ви ваксинирам яко всичко

24

шмatka

преди 3 години

А бе, тая далаверка си личи и от космоса да я гледаш ,че е пълен фейк,но нали има пари в джобовете на ''нашите хора'' на кой от тях им пука за вас?

23

Анонимен

преди 3 години

Ако тестовете бяха 10000?Аз не виждам намаляване.Направете 10теста и направо кажете ,че вкруса е изчезнал.Смешнкци!Със сигурносг до изборите ще го обявите за ликвидиран.Хората в цяла Европа затягат мерките ,вие си играете със здравето ни,като ги разхлабихте,за да угодите на вашите хотелиери.Хотелите не са на Пешо стругаря,нали?

22

дедо от село

преди 3 години

Кога ще ръсите с пневмонида ,за да *** хората от неправилно лечение в болниците?