27

До Райчев!

преди 3 години

А защо детето е без ***, от гърмежа ли са паднали? Кога в България са казали истината, че сега очаквате това!? Колкото осъдиха Местан, толкова и сега ще има осъдени! Язък за детето.

26

Обективно

преди 3 години

Още ли не сте разбрали, че бащата на убиеца е българин на 38г. И не е случаен. Но явно е доста безотговорен, за да държи оръжието без да е под ключ. Вече е задържан и ще бъде осъден!!!!

25

Стефан Христов

преди 3 години

Дано по-бързо да се разплете този случай, но трагедията си остава, защото загиналото дете никога няма да се върне!...

24

Райчев

преди 3 години

Логично е едното дете да се уплаши, а другото раненото да потърси помощ от техните, и дори босо да тръгне за домът си.

23

моля ..!

преди 3 години

Престане с тази омраза, с тази ксенофобия ...Поне малко морал и търпимост към околните хора ...България е мултиетническа Държава.В България не живеят само българи.Като толкова държите на етноса, какъв го чинят българите в страните извън пределите на страната!Хора, спрете да плюете, поне за малко са замислете какво вършите и дали това няма един ден да Ви сте стовари и на Вашият праг ...

22

ммм ..!

преди 3 години

Преди години моят осиновен син ме обвини, че съм допуснал до нас моята сестра и нейният съпруг. Те ме притискаха да го разсиновя ..! Като нямам наследници, следователно всичко което притежавам, а никак не е малко, ще поеме към моите племенници които също са доста богати за стандарта на България.Голямата ми племенница има жилище над 180 м2 за Ректората на СУ.Осъдих моите роднини на две инстанции през 2016 г. и вече не допускам случайни хора до моят син.Широкоскроен човек съм, но ...

21

Краси

преди 3 години

Умастниците са от "индиана джоунс"- "интегрирани" !

20

Анонимен

преди 3 години

До ИвайлоВ ПАНДИЗА 1

19

Ивайло

преди 3 години

Да изхвърлили безпомощно дете на улицата като куче,голо в снега !Какви са тези хора, ,варвари !?Без значение това е дете.Който го е направил няма сърце.....

18

Saki

преди 3 години

Това "стара старица " ,някак си не стои добре в текста.

17

"Интегрираните&

преди 3 години

са по-опасни от другите им събратя. Все едно да опитомиш диво животно - не знаеш кога ще му избият инстинктите, но рано или късно се случва.

16

Ловджии

преди 3 години

Какъв изстрел? Играли са си лапетата с патрон и са го взривили

15

Анонимен

преди 3 години

До ВЪПРОСЛОВДЖИЯТА НЕ Е Р0М, ДРУГАРЮ!И за тебе да повторя!Каскети кафявочервени, национал-популистки, долни...

14

Обективен простак

преди 3 години

Рома има разрешително за Автоматично Оръжие - АК 47 и Американски М16..........Къде "намери" тези простотии каскет смачкан?

13

Анонимен

преди 3 години

"На дъжда, на снега, изхвърлено на улицата. Ето това е истината. Опит на бащата и майката да прикрият убийството", коментира друг роднина - Борко Костов.

12

Анонимен

преди 3 години

До АнонимеНЕдин такъв ром,пак от някаква ромска организация,беше удрял и след това изнасил едно глухонямо дете-момиче,също ромче,от бедно,но трудолюбиво и свястно семейство, пак никой нищо не му направи,въпреки,че момичето забременяло от изнасилванията и родило и са взели ДНК проба. И най-нагло лъжеха с жена си,като не само отричаха вината си,но обвиниха самото глухонямо момиче,много гадни,а пробата от ДНА,не им е пратена на хората

11

Анонимен

преди 3 години

Хората имат съмнения и в родителите на детето,тези двете семейства са съмнителни, трябва да се разпитат,може и да са се наговорили да не казват какво се е случило.

10

БГ

преди 3 години

Кой е стрелял и защо детето е било голо на улицата?

9

АнонимеН

преди 3 години

ПАК ПРОДЪЛЖАВАТ ДА НИ ЛЪЖАТ!!!---------------ПЪРВО БЕШЕ, ЧЕ БЕЗДОМНО КУЧЕ УБИЛО ДЕТЕТО И ГО СЪБЛЯКЛО ЗА СУВЕНИРПОСЛЕ , ЧЕ ПИРАТКА ИЛИ РАКЕТКА ГРЪМНАЛА И МУ ОТНЕСЛА В КОСМОСА И ДРЕХИТЕ--------------------------СЕГА НИ ЛЪЖАТ, ЧЕ МОМЧЕНЦЕТО СЕ БИЛО САМОЗАСТРЕЛЯЛО ----------------------------А ИСТИНАТА Е, ЧЕ Е БИЛО ИЗНАСИЛЕНО В ДУПАРАТА И ЗАСТРЕЛЯНО ЗА ДА НЕ ИЗДАДЕ ИЗНАСИЛВАЧА КОЙТО Е БИЛ МАЙКАТА НА ДРУГАРЧЕТО МУ, КОЯТО МУ СКЪСАЛА ДУПАРАТА СЪС ***!

8

Анонимен

преди 3 години

Голяма трагедия.