64

Бай Х.Й

преди 3 години

Оооо неразумни неолиберале,поради що се срамиш да се наречеш българин?До кога ще си подлагаш насрания *** на чужда вера?Кат не ти изнася да си българин СМЕНИ СИ ПОЛА и бегом марш РСМ да пафкаш марихуана от плантациите на Зайо Байо на воля!БЕЗРОДНИ МЪРШОЯДИ...

63

да,да ама не

преди 3 години

До "да, да ама не&В грешка си! Това е "Разделяй и владей".В Сан Стефано на 03.03.1878г. са определени теритотиите населявани от българи! В Берлин са ни разпарчетосали на Княжество-васал на Турция, Източна Румелия-автономия и Македония изцяло под Турско! Великите сили: Русия, Франция, Велика Британия, Прусия, Австроунгария не са искали силна държава на българите на Балканите! В същото време/1878г./ Австроунгария е излапала Босна и Херцеговина...! Ген.Гурко е върнал войската да не

62

пияч на БЕЛИНА

преди 3 години

Вижадам че доста "умни" , "красиви" и КРЕСЛИВИ неолибералчета от "Да загробим Бълагрия "явно злорадстват и хулят по адрес на Каракачанов...ДАно им изсъхнат раздвоените змийски езици и задниците им пъдат разпорени кат стари бръшляни чувализа да си спомнят що е то ПАТРИОТИЗЪМ и л1бов към РОДИНАТА!!!Аман от продажни джендъросани леви резби със неолиберален уклон!!!!

61

Анонимен

преди 3 години

Договорът си беше съвсем изряден.Няма какво да търсим вини у нас.НО, това беше договор за цивилизовани държави.Договор, за който се смята, че като се подпише трябва да се спазва.Македонците го подписаха и даже и през ум не им мина да го спазват.Това наистина беше изненада за нашите.Виж гърците, които си знаят с кого си имат работа го изпипаха по-подробно - точно защото Македония не е узряла още за ЕС.

60

да,да ама не

преди 3 години

Толкова ли е скъпо, че ДНЕС дава на коментар до 500 знака! Щото ФАКТИ дават за коментар много повече?! Това не е заяждане с ***!

59

"да, да ама не&

преди 3 години

Абсолютно си прав.Те отказват да имат на територията си българска телевизия/защото народът, който я гледа току виж я харесал/и така не могат нерекъснато да плюят по България.Отказват да имат жп връзка, което значи, че мажем двата народа да се виждаме по често. По същата причина като с телевизията.Тази политика е още от времето на Югославиякогато се правеше всичко, за да ни разделят.Че току виж сме си станали симпатични.

58

да,да ама не

преди 3 години

До да,да ама не Добавка към 603.Да не забравяме, че докато Георгиевски беше в София да ни се обяснява в любов, съседите направиха онлайн конференция с политици от ЕС и пак ни минаха леко изотзадзе!Докато се държат по византийски : да чакат!

57

да,да ама не

преди 3 години

До ПроСоТоМдаа! Само си брой минусите и ще видиш колко са на ясла троловете тук на този сайт!

56

Боби

преди 3 години

Извратени нацисти.

55

Джедай Мастър

преди 3 години

Доносникът Шкембе воевода рита на живо. А що не го питахте защо общинските съветници на ВМРО в Сандански са се ваксинирали с връзки за сметка на лекарите и учителите преди да им дойде реда? Рядко нагли, крадливи и прусти живутни.

54

да,да ама не

преди 3 години

До ПроСоТоКолега, ти си отвратително прав! За голямо наше съжаление или каквото и да е си прав!

53

да,да ама не

преди 3 години

Интeрecнo e cъщo :1. Щe пoжeлaят ли cъceдитe дa нaпрaвят и тe дивeрcификaция нa гaзoвитe cи дocтaвки!? Oкoлo Дупницa имa cпeциaлнo зa тях гoтoвo oтклoнeниe нa гaзoвaтa тръбa Coфия-Кулaтa към Гърция, и ce чaкa кoмшиитe дa cи нaпрaвят и тe тръбa зa дa пoлучaт гaз oт Бългaрия!2. Кoгa щe ce прaви кoридoр 8? И щe нaпрaвят ли нeщo и брaтятa пo въпрoca?! Oт нaд 10 гoдини caмo гoвoрят, нo нe прaвят!И пocлeднo : Дoкaтo зa тях cмe caмo кoш зa душeвни oтпaдъци - дa чaкaт!Нaяcнo cъм, чe c oбикнoвeнитe хoрa тaм e мнoгo прocтo и лecнo дa ce рaзбeрeш, дa cи cвършиш нaмиcлeнoтo, дa cи пиeш рaкиятa...

52

да,да ама не

преди 3 години

Интeрecно е: Зa кaкви тoчнo прeгoвoри cи миcлят и щe имa ли aнeкc към oня пoжeлaтeлeн тeкcт oт 2017г?!1. Какъв ще е текста на анекса, ако изобщо се стигне до такъв анекс!Зaщoтo вeчe знаем как извъртат по византийски нещата братята-съседи!2. След като се състави текста на анекса без възможности за допълнителни тълкувания и заигравки по-после : да мине за ратификация първо при съседите за да докажат с действие добронамереността си! Щото да не скочат пак 40 професори и други срещу- цитирам Л.Георгиевски!3.Да не забравяме, че докато Георгиевски беше в София да ни се обяснява в любов, съсед

51

ПроСоТо

преди 3 години

Момент!..-Кой "иска анекс"?Шкембе?..Тиква?...Шекерова?...КОЙ?..И що за "Анекс" могат да бъдат тия "12 точки" към договор,който НЕ СЕ СПАЗВА и така е обезсмислен?Анекс може да се приложи към ДЕЙСТВАЩ договор!..Какъв беше "Договора ни с РСМ",та се НАЛАГА АНЕКСИРАНЕ?!-КОЙ ГО СЪЧИНИ,КОЙ ГО ПОДПИСА и КОЙ е ПРОСПАЛ евентуалните негативни последствия от него?-Не беше ли същото Шкембе и Харема на Тиквата?..за да не апелирам "Всички до стената!",ще кажа:-ЛУСТРАЦИЯ ЗА ХАРЕМА на Боко !!!!

50

Истукан

преди 3 години

Не сте говорили за коалиция с ГЕРБ, но скоро ще проговорите като минат изборите. Вие патриотите сте жадни за власт и ще направите коалиция дори и с ДПС и БСП в името на властта и парите. Няма да ви изберат повече, вие сте мошеници, а не патриоти и нацисти.

49

Даскала

преди 3 години

Каквото и да ви подпишат ще ви излъжат, защото сте будали и баламурници !Интересува ви само да си напълните джобовете , а те това го знаят!

48

Агент Иване,

преди 3 години

Необходимостта от анекс към договора показва колко некадърни,неподготвени и некомпетентни сте били при преговорите и подписването на самия договор. Но какво друго може да се очаква от един крадец,демагог,лъжец и безделник.

47

българин

преди 3 години

ДругарюКаракачанов.Ще престанеш ли с пиара си покрай темата " Македония"? Тема която вълнува Лично теб защото си от тази партия и временно на върха?!Лично борчето бивше и член на ЦК на БКП като "пожарникар"др Борисов Не му пука за твоите цели във властта! За него е важно да е 1 ви в държавата ! Без значение кой е министър и на какво! -:) Схващаш ли? Едва ли! Времето ви изтича другарю Каракачанов.Срещал съм те поПиротска и съм те виждал колко си НЕЗАБЕЛИЖИМ! И как си повярва сега ЧЕ СИ " НЯКОЙ"?

46

Анонимен

преди 3 години

Ами много е просто защо искат анекс.И ако не си тук само да плюеш, може би ще се досетиш.Такъв, какъвто е договора не се изпълнява от СРМакедония.Ако се напише анекс, ще се затвърди необходимостта да се изпълнят исканията на България, залегнали в договора и ще ги принудим да се съобразяват с България.Мисля, че точно затова те се дърпат като магаре на мост.

45

Анонимен

преди 3 години

Няма значение какво е работил,в момента е Заместник на Премиера на България.И след 75 години навеждане на Русия и Сърбияе първият български политик, който отстоява българските интереси.Май тоова ви дразни, сърбоманчета и македонисчета?