9

Ей Пепи

преди 3 години

Мранкач, марш от Испания бързо. Писма ми да те гледам да тролиш на всякъде

8

До 1 от село СОФИЯ

преди 3 години

ДИШАЙ ДЪЛБОКО! НИЕ БОГАТИТЕ ПРИНЦЕСИ С ДИЗЕЛОВИТЕ МЕРЦЕДЕСИ ЧЕРПИМ!

7

пепи

преди 3 години

Снежната покривка в Мадрид е под 20 сантиметра при температура от минус 2 градуса.Просто това е падение.Такава държава и да няма два снегорина.Обикаля един багер и това е.

6

Млад социалист

преди 3 години

Както винаги снегъ изненада ГЕРБ

5

до 1

преди 3 години

Бацее, не си прав! И аз имах Е60, ама преди 12 години хахаххаха :)

4

емиграция

преди 3 години

И на много места в Мадрид се ,,почиства". Просто никой не излиза от къщи. Всички чакат на социалистическото правителство да изрине преспите.Довечера т -10 градуса под нулата.Чак след 4 дни се очаква слънцето да изгрее, но не да стопли...Само ще се покаже...

3

Мадридчанин

преди 3 години

Положението е наистина бедствено в Мадрид! Няма коли, няма движение, няма магазини да работят. Има много сняг, а тук в Мадрид въобще не са подготвени за такива условия хората. Изходът да къщите и блоковете е пълен със сняг и няма как и да се излезне. Е поне този сняг ми напомня за българските снегове от едно време. Да заживееш в Испания и сняг да видиш като в минала България... жестоко яко

2

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Изпитанието е...голямо,но испанците ще се справят.Нали имат...крал,който ще ги...организира и сплоти за преодоляване на природния...катаклизъм.

1

Анонимен

преди 3 години

Разкош! Мечтая и в София да стане така! Барем ceляндурите с недвижимите си бракми тип БМВ Е60 се кротнат малко и спрат да замърсяват.