7

Stan

преди 3 години

До 9То пък щото Уиз или Раян Еър са много свестни! Полет с лоукостър е като руска рулетка - има шанс поне 1:6 никога да не канцеш живНай-голямата глупост която може да напише някой тук. Уиз и Раян оперират от над 12 години на пазара и имат всяка над 1 млн полета в Европа. Ползват само чисто нови самолети и нямат нито един фатал инцидент до днес. Толкова за руската рулетка.

6

Анонимен

преди 3 години

737 - мдааа.

5

име

преди 3 години

Преди 2-3 години като изчезна пак индонезийски самолет, се оказа, че след излитането изчезва от радарите, заради ръчно изключени предаватели, но е летял още хиляда+ километра след като е завил на 180 градуса, минал е покрай родния остров на който се е родил капитана и пада някъде в индонезийския океан. В Азия има толкова нискобюджетни авиокомпании, че прескачат много стъпки от "best practices" за да осигуряват ниски цени.

4

до 6

преди 3 години

Няма гаранция, че авиокомпанията няма да смени самолета в последния момент с подобен от същия клас. Случва ми се редовно... Даже доста често. Последните 2 години търчах от САЩ до Австралия и после България по различни проекти. Един път Airbus, после Boeing. Според зависи. Няма никаква гаранция, че полет XYZ123 го изпълнява самолет модел ABC. Има само гаранция, че го изпълнява самолет клас А, например.

3

Анонимен

преди 3 години

Za boga bratq pytuvaite samo s A erbusi na ES nikakvi boingi ako iskasch da si jiv nikoga na Boing

2

Анонимен

преди 3 години

Само ***, Светът се успокои.

1

Doncho

преди 3 години

До АнонименАз ще ти отговоря."Няма чуждестранни граждани на изчезналия от радарите пътнически самолет, излетял от Джакарта за Понтианак в Индонезия, сочат данни на посолството ни в Джакарта"Данните са от посолството ни, от нашето посолства там. Значи за нашето посолство няма чужди граждани на борда. Демек са само българи на борда на самолета.Аман от проЗти жОрналя.*** народ, слаба държава.