193

Анонимен

преди 3 години

Искам предсрочни президентски избори! Този не се издържа повече - вреден е за психическото здраве на нацията...

192

ПРОРОК

преди 3 години

ФИГУРАНТА - НИЩОПРАВЕЦ , ЩЕ БЪДЕ ИЗДИГНАТ ЗА АЙЛЯКЧИЯ , ОТ УЧИНДОЛСКИЯ ХИТРЕЦ.

191

Анонимен

преди 3 години

Викате, Бойко да си ходи. И Бойко отива на избори. Сега треперете, щото знаете как ще ви бие

190

САМО КАЗВАМ

преди 3 години

ФИГУРАНТА - АЙЛЯКЧИЯ ПОГАЗВА И НЕ СПАЗВА КОНСТИТУЦИЯТА.....ТОЙ АКО НЕ ЗНАЕ ТОВА , ТРЯБВА ДА МУ ГО КАЖАТ ,НЕГОВИТЕ СЪВЕТНИЦИ.ВСИЧКИ , ТА ДА МИРЯСА И СИ СЕДНЕ НА *** , ,ВСИЧКИ ТЕЗИ *** ИЗДЪРЖАМЕ СЪС НАШИТЕ ПАРИ .ТОЙ ОТДАВНА Е ЗА СЪД , ЩЕ СИ ГО ПОЛУЧИ КОГАТО МУ ПАДНЕ ИМУНИТЕТА.....ЗНАЕ ГО МНОГО ДОБРЕ И ЗАТОВА ,ДРАПА ЗА ОЩЕ ЕДИН МАНДАТ...

189

ОБЩ ФРОНТ е нужно

преди 3 години

Правителство може да има или около ГЕРП или около БСП....Не се ли обедините около най голямата опозиционна партия в случая БСП (добра или лоша), която е единствената партия способна да гътне TYЛУПА, ще му хапнете маркуча... Нужен е ОБЩ ФРОНТ около БСП !!! Тоя ПЕЗЕВЕНК много ви обича разединени и така се крепи 11 години. Не разпиляване на гласовете по малките партийки, а обединението (извън ЕНП) с една по голяма партия може да гътне ШАЙКАТА С БАЙ TYЛУП....в случая добра или лоша това е БСП...иначе Тиквуций ще е вечен!!!Не забравяйте, че ОБЕДИНЕНИЕТО на комунисти и антикомунисти успя

188

Анонимен

преди 3 години

по закон няма право на да участва в парламентарните избори------Как така няма, нали той е държавен глава и той насрочва изборите.

187

Анонимен

преди 3 години

В понеделник ще има разговори с ортака си Божков!--------И какво като има?Божков е неосъждан бизнесмен, крупен данъкоплатец, меценат.

186

Анонимен

преди 3 години

'' Президентът провежда консултациите си с партии извън парламента ''....................Не вярвам нито за секунда в добрите намерения на сценаристите на Слави или SpongeBob, недай си боже разгонената 'тинейджърка' от Кюстендил ...но е факт, че е време Бойко да си ходи.

185

Най-доброто

преди 3 години

за изборите?Познание се постига и чрез отрицание на противното.Добър изборправи фигурантът,като кани на раздумка Маяма.На много лакърдии може да гонаучи,за съжаление всички ще са от графата да не се правят,отрицание напротивното.Тя освен скандали и истерии,основани на лъжи и фалшиви новини,друго не може да произведе,а сега се съюзи и с клошарите от триото,от коитодори убитите от системата се отвратиха.Чорапът ако е хитър,ще чуе какво муреди маяма и ще прави обратното.

184

Радеф е Тъпанар

преди 3 години

И се опитва да създаде коалиция от такива като него, а по закон няма право на да участва в парламентарните избори.

183

Бай Тошо

преди 3 години

До АнонименРадев,нямаш никакъв опит в политиката,изложи се и като президент,сега си и с ЦЦ,хич не се натискай за власт,...... 4 години вече това недоразумение е пРезидент, а нямал опит. За 4 г. във ВУЗ се взема Бакалавърска степен. *** щом все още няма опит значи е двайкаджия в политиката.

182

БАЙ МУ

преди 3 години

ЕИ ,ЧЕ ГОЛЕМИ ЕЗИЦИ , ИМАТ ТОШО И РУМЕН ОТ ИМА ТАКЪВ НАРОД , ГОЛЯМО БЛИЗАНЕ ГОЛЯМО НАТЯГАНЕ ПРЕД ФИГУРАНТА . ТО БИВА , БИВА АМА ТЕЗИ ДВАМАТА СА СЪЩИНСКИ ПЛУЖАЦИ .ХОРА БЕЗ НИКАКВО ДОСТОЙНСТВО , ДА ТИ ГОВОРЯТ ЗА МОРАЛ И ЦЕННОСТИ . РУМЕНЕ НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙ ....СПИ СПОКОЙНО БЕ МОЙТО МОМЧЕ.....ТИ СЕ РАЗТРЕПЕРА КОГАТО ВИДЯ ФИГУРАНТА , ЕДВА НЕ ПАДНА НА КОЛЕНЕ . А ТИ ТОШО ХУКНА ДА ГО ПРЕГРЪЩАШ И ДА ГО ЦЕЛУВАШ, БРЕЙ , ЧЕ СЕ НАТЯГАТЕ .ПО СПОКОЙНО БЕ МОМЧЕТА . КАКВО ЛИ БИ НАПРАВИЛ УЧИНДОЛСКЯ,АКО БЕШЕ ТАМ?

181

Ония от едно време

преди 3 години

Да *** станахме. Щото сме дърти. И нсдебеляхме.беше време когато 14км с 30кг. Раница и автомат през мучурляв оран терен на бегом. С противогаз.Да *** съм . Само че мога все още да отъргам гръцмуля на някоя мутраргясал индивид. С два пръста.Мутри вън.Оставкаъ

180

Каква поредна

преди 3 години

Футболна драма... Роналдо изстреля такъв бобен шут... Бе като Естония изшутира Фигуранта...

179

Мдааа

преди 3 години

Фигуранто тук, фигаро тамФигуранта никъде го нема! *** фат... ***!

178

Анонимен

преди 3 години

Този съвсем откачи!

177

кръгла нула

преди 3 години

Международния правителствен елит отдавна го прецени и разбра що за стока е Фигуранта и тотално го отсвири. Иначе на празни думи, лозунги, закани и нравоучения го докарва като типично ЗКПЧ. Откакто Гешев му разрови блатото, съвсем е озверял, виждайки как кирливите му ризи ще лъснат.

176

Анонимен

преди 3 години

До обратно в хасковскоРазбира се,че имаме нужда като държава от представителна фигура като президент,но зависи кой е президента,от всичките президенти през последните 30 години, най-солиден и добър президент беше Първанов, П. Стоянов също ставаше, другите не бяха добри президенти

175

Анонимен

преди 3 години

На Тръмп му искат импийчмънт за подтикване към метежи и неспазване на законите в Америка. На Радев кога?

174

обратно в хасковско

преди 3 години

Никому ненужна държавна институция, чиито годишен бюджет се равнява на даваното за гр. Враца и областта и. За какво хрантутим и дондуркаме един доказал се некадърен и злобен безделник, известен Грипенчо Фигуранта както и антуража му от безполезни, но oгромен брой чиновници, баджанаци и доносници на ДС ? Толкова ли сме богати !!!