6

ПроСоТо

преди 3 години

на мен ми хареса!..като нема сняг за почистване,требе да са имитира дейност "Против заледяване" въпреки,че температурите са над нулата....УРА! за фъндъчка-селската даскалица,издинала се до.."кметица" на "столицата на Р. България"!Колко ще ви струва това "гасене на угаснал пожалр",софиянци,не ви ли е интересно?

5

емигрант от 22 г

преди 3 години

Да ти п....на Москва. Тя е над 10 млн жители. Какво ми я сравняваш със София? Ама е тъй да си чешеш езикът. Ела в Мадрид бе т...р.50 машини и едва смогват да изчистят снега от 24часа.Все мърморите и все недоволни. Излез ти да чистиш....,***...болшевик.

4

Анонимен

преди 3 години

Бедна държавица толкова може. Завали ли сняг в Москва излизат между 12 000 и15 000 снегопочистващи машини.

3

до 4

преди 3 години

дрън-дрън. Къде го видя снега беееее?

2

Анонимен

преди 3 години

Започна се с мрън-мръна! Индивиди дето една лопата сняг не са изринали през живота си. Дето 100лв.пътен данък и 97лв.годишна винетка са им безбожно скъпи ръсят мозък за нещо дето не разбират. И са с претенции да се хващат снежинките във въздуха. Прегледах всички уеб камери от София. В момента вали сняг и пътните платна са до асфалт! В Испания за 20см сняг са затворили магистрали!!! Храна раздават на закъсалите. Тук без пари искат реотани по пътища да джиткат със сликове.

1

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Да...завият и към Кривунделово и ние сме към...столична община,защото сме на Плана.От мойта...веранда виждам...будиската ступа,почти е зарината със сняг,а снегорини не виждам.Така е то,добре че Буда ни...помага.