23

Койчо

преди 3 години

Роднините на чевето работили в Англия.Хайде сега да кажат какво работят че подържат тъкъв снандарт като наркобарони

22

11

преди 3 години

И как в статията не се обелва и дума, че става дума за шведски изпълнения?

21

Анонимен

преди 3 години

Трябваше да ги разстрелят на полигона цялото семейство

20

1

преди 3 години

Както се подразбира от статията, става въпрос за едно доста интелигентно и заможно семейство. Родителите имат едни добри доходи в Англия (може би от научна дейност). Детето е получило едно добро ниво от западната цивилизация и идва тук в България, да му се възхитим.А може би и някоя девойка да му обърне внимание, защото годинките тежат, време е за семейство.Гледайте и се учете Българи!

19

Сата НАТО

преди 3 години

До Сата НАТО - Отиваш на полигона и там караш.. без да си заплаха за хората ... -----Не виждаш ли, че му е направил полигон и върти между гумите бре! Ти кво мислиш, че ей така ит първото сядане го пуска на улицата?

18

Милен Цветков

преди 3 години

Двутонна машина в ръцете на дете.

17

Вуйчо Ваньо

преди 3 години

Ще го сънуваме стариО дРът комунига Бай ви Тошо...1978ма млада двойка се разхожда... първоначалния опит за грабеж се превръща в убийство на мъжа, изнасилване на жената, а в последствие убиват и нея, нищо че е бременна.Кво прави бай Тодор?!?Цялата танкова дивизия в Столипиново...Няма мой няма твой - всичкото манннгасар под ножа!!! Така трЕбе - пишете ме антидемократ.

16

Анонимен

преди 3 години

Още един пример за манталитета на собствениците на марката BMW. Това е диагноза за нашата държава, абсолютна индикация за голЕм тарикат и турбо г.ъзар, който си мисли, че вече е в онази лига където може да прави каквото си иска щото " глей на кво се возя бате".

15

Solar Power

преди 3 години

До Сата НАТО - Отиваш на полигона и там караш.. без да си заплаха за хората ... изобщо не ме интересува колко си "про" ! Нямаш ли години и книжка си една нула. И нека да не забравяме,че този който ти е дал колата трябва да носи абсолютно пълната отговорност дори да те лежи както се казва !

14

Вуйчо Ваньо

преди 3 години

Много му е глобата....На Банго Васил максимум 20лв. глоба, че иначе е дискриминация.СиЯ хората ходили и честно джобили в Англията, внасят валута в държавата, а ние ще ги глобяваме. Срамота е!

13

Анонимен

преди 3 години

Дядото и майката на тарикатчето, която горката трудно връзва две изречения, дали могат да докажат произход на средствата, с които са построили къщата??

12

До Сато НАТО

преди 3 години

Хайде да не даваш пример със себе си. Гледам коментарите ти и рядко съм виждал такова лек3 като теб.То не беше срещу лекари, не беше срещу учители, не беше срещу кой ли не, но за Мангъров, за ресторанти, за други тъпири като теб.Сега седнал да защотаваш тия, но утре като това стане на 18 и вземе челно друга кола със себе си, понеже толкова му е акъла, ти пак ще се изказваш некомпетентно, но други ще жалят.Тъй че трай там. И ти ще видиш откъде изграва слънцето. Give it time

11

Анонимен

преди 3 години

На момчето, позволило на внука си да шофира е наложена глоба. Момчето се извинява, че е дало на внук си да кара и да му носи пистоледите, вместо да прави втори правнук на дядо.

10

АНТИ

преди 3 години

Дреме му на дэдовия на джанго ...

9

Анонимен

преди 3 години

В Пещера българи няма. Това са особеностите на индийския манталитет

8

Сата НАТО

преди 3 години

Няма да гушне никаква мантинела. И аз съм се учил да карам на тия години и никога не ми е хрумвало да правя глупости. Когато ти гласуват доверие, стараеш се да го оправдаеш. Само че не всеки може да е учител.

7

Анонимен

преди 3 години

Детето,детето какво дете е това ? Някакъв малолетен гангстер.

6

Анонимен

преди 3 години

Дядото е на 40 години и е в затвора за бране на жица и други вещи които не са негови.Освен тва цялата рода е на социал в поне 2-3 европейски държави.

5

Анонимен

преди 3 години

Горкият Бил, когато тръгне да чете данните от чиповете.... Ще изпадне в потрес как има живи хора без мозък!

4

Анонимен

преди 3 години

Из животът на индо-мексиканският етнос..