22

Анонимен

преди 3 години

Глобалистите са банда от разбойници и убийци. Трябва ние да ги избием, преди те да избият нас. Който ми изтрие коментара, не е българин, а печка.

21

Анонимен

преди 3 години

Бесило за масоните !

20

Анонимен

преди 3 години

"Кръвоносните съдове претърпяват промени заради бурна имунна реакция" ? Каквато е много вероятно да бъде предизвикана от непроверените, нетествани ВАКСИНИ? Успех и късмет с тестването на всички НЕПЛАТЕНИ ДОБРОВОЛЦИ!

19

факт

преди 3 години

До Анонименнещо като отрова е и се оправяш за две седмици, ако издържи организма

18

факт

преди 3 години

не знам за мозъка, ама при мен изчезна високото кръвно вече трети месец!?!

17

A3

преди 3 години

kojto wqrwa che e tolkowa strashen visrusa, veche mozaka mu e uwreden

16

ме тоо

преди 3 години

покрай този циркмилионерите станаха милиардериа вас ви чака обедняванеи мизерия

15

Анонимен

преди 3 години

Видими резултати.

14

G

преди 3 години

Това звучи като резултати от теста на биологично оръжие, приложено върху мирни граждани. Типично, нищо не се е променило от втората световна до сега. Направо да отварят Аушвиц, този път да горят телата от "коронавирус" SARS.

13

Анонимен

преди 3 години

Направени са патоанатомични изследвания на мозъците на 16 загинали пациента от Ню Йорк и Айова---------Тук правилното е "починали".Хората са си умрели мирно и тихо в болничното легло, не са падали в 300-метров улей в планината. Недейте излишно да нагнетявате истерия.

12

Баy

преди 3 години

това, че вие сте здрави (или поне си го мислите) не значи, че всички са. Егоисти...

11

Начи

преди 3 години

За да запазиш мозъка си от ко19 не гледаш бг телевизия, не четеш днес.бг, Дир, факти, афера и тн. гз мийни, некадърни и мн простовати сайтчета. Обеза телно напускаш ФБ и не след дълго ще усетиш, че мозъчето ти почва да се чувства по добре.

10

Анонимен

преди 3 години

на мен ми предизвика уголемяване на ураа сега викайте ура

9

До 6

преди 3 години

Какви 70%, да не си медуза?

8

Мутафчийски

преди 3 години

Коронката уврежда мозъка на хипохондриците от прекомерното носене на маска! Доказано от института Роберт Кох-Германия!

7

Анонимен

преди 3 години

Като чета колко е страшен и увреждащ Ковит 19, че и как атакува сърцата и мозъка даже на младите не мога де не изкрещя въпроса ЗАЩО ДЕЦАТА СА НА УЧИЛИЩЕ, ЗАЩО ГИ ДЪРЖИТЕ НА СТУДА В РЕДИЧКА ДА ИМ МЕРИТЕ ТЕМПЕРАТУРАТА, ЗАЩО? Или докторите здраво лъжат, или вие мразите българските деца и ги давате курбан! Айде гениите от НОЩ да кажат кое от двете е вярно?Чакаме!

6

Анонимен

преди 3 години

Яжте повече гъби и като излезе копривата си припомнете какво може да приготвите със нея. Всичко което съдържа повече желязо е добро, пийте повече течности и най-вече вода, човешкото тяло е 70% вода.

5

Лъчомозъка

преди 3 години

Основният начин, по който инфекцията от коронавирус уврежда мозъка, е непрекъснатите сводки със заразените и якоумрелите, които заемат половината време на всички новини от една година насам. Самите данни, които се представят, са с доста съмнителна достоверност и не могат да бъдат официално потвърдени. В крайна сметка, вече има голям брой полирани мозъци, съгласни да бъдат подложени на масова маймунизация.

4

Анонимен

преди 3 години

Само ваксината му е майката,Иначе мозъкът се уврежда перманентно.И зато ва мога да ви дам само един съвет братия.Яжте,пийте и добра дума думайте.А на душманите,ваксина и то двойна.

3

Анонимен

преди 3 години

Който чете, слуша или гледа прекалено много новини за коронавируса, рискува да си увреди мозъка от тях. Това е начина по който става!