46

Нищо ново

преди 3 години

До Kаракачамаков: Качамак, започваш да се изразяваш все по-п'росташки. Предният ден "Мараба", днес "***". Реши ли човек да е гербаджийски ***, това става с него. Трябва да е п'рост като бат'си Бойко.

45

Тикволандия

преди 3 години

Протестират "хранените хора" на Гергов, а тролската дружинка им приглася.Бойко подари на Георги Гергов 43 милиона лева държавни пари за една дупка в центъра на Варна, която на никого не е нужна и не струва и една десета от това. И оттогава той събира около себе си опозиция за да мъти водата. Достатъчно е човек да разбере какво притежава (а и да му види дебелия врат) за да му стане ясно, че той няма нищо общо със социалистическа партия. А дупката си стои и до ден днешен, но за Каскета е невидима

44

ПриватизираамПартия

преди 3 години

Приватизаторите-милионери в "социалната" партия с сбиха за власт! Винаги съм знаел, че жените са по-подли - другарката изпревари другарчето си... и му резна пионерската връзка, барабар с гръцмуля!

43

име

преди 3 години

изгонването на гергов е печеливш ход за бсп само нинова имаше смелост да го изгони

42

Анонимен

преди 3 години

Не щем ЦЦ, искаме БСП да се връщат на власт.

41

АМИ , ПРАВИЛНО!

преди 3 години

БКП/ БСП Е МНОГО ДОБРА В "ЗАКОННИТЕ КРАЖБИ И ПРИВАТИЗАЦИИ"!ВИЖ НИНОВА ...И НЕ ПИТАЙ ЗА ДРУГИТЕ...ХА,ХА,ХААААААААААА

40

Анонимен

преди 3 години

БСП са най добри във фалирането на държавата, направо експерти, след тях трева не никне.

39

Анонимен

преди 3 години

БСП е една от най-добрите партии,какво сте се разлаяли?Другите не сте по-хубави от тях!

38

ПОПРАВКА

преди 3 години

СИНЧЕТО НА НИНОВА Е В АМЕРИКА /ФАЩ/...ХА,ХА,ХААААААААА....ТАМ СЕ УЧИ НА "НАЦИОНАЛ-СОЦИАЛИЗЪМ"...ХА,ХА,ХААААААААААА , ВИЕ КАК МУ ВИКАХТЕ ..."ФАШИЗЪМ" ЛИ...??!

37

Анонимен

преди 3 години

До ДрОгариТо пък щото в другите партии изобщо няма крадливи и незоконно забогатели? А?Всичките са същите, в момемнта не се борят за България протестиращите,а сплашиха Доган,защото искат порции,но не са получили доверието на народа ,съответно и не им се полагат порции,затова искат нови избори и притискат правителството по всякакви начини.

36

Анонимен

преди 3 години

В такъв случай тя незабавно трябва да се самоизгони, тя е от същото котило крадливо.

35

Анонимен

преди 3 години

Реформата продължава - Румен Овчаров осъден престъпник е в ръководството на партията, всеки да си вади изводите. Демокрацията и отнела много, ама много!

34

ДрОгари

преди 3 години

Ко каза ко? Нинова да махнела незаконно забогателите? Ами нали и тя е такава, бе другари. Докато вие събирате стотинките за вестник Дума, сина й учи в Англия. Това да не е без пари.

33

Импекс

преди 3 години

Тази досъсипа БСП. Да си вземе парите от Техноимпекс и да остави социалистите на мира.

32

Анонимен

преди 3 години

Пожелавам успех на БСП на следващите избори!

31

Свободна тв

преди 3 години

нинова а МАСЛАРОВА как е ? добре ли е че нали нови сили вкарваш в партията??

30

Пян Гъ

преди 3 години

Да не бъркаме Калофер с Калифорния. Да, ГЕРБ ще спечелят парламентарните избори (за късмет на БГ), но Радев играе на други избори - президентски. И няма да спечели, такава е картината към момента. Няма капацитет за политик, а и ще бъде обгрижван от прокуратурата. А ляво-десен съюз (БСП/ДПС/файтонджиите "вдясно"/ИТН/Костинброд + ГЕРБ/СДС/няма други вдясно) е невъзможен и нежелан, споко.

29

Анонимен

преди 3 години

Искате ли пак да ревете от преследващи цецомобили,слухтене,преследване,мачкане? Ако да - тогава гласувайте за Радев и ЦЦ !

28

Анонимен

преди 3 години

До Пян ГъМоже,в други държави има коалиция между дясното и леви партии,например в Германия,но нещата се очертават зле за България на бъдещите избори,много по-зле от управлението на ГЕРБ-ВМРО,много по-лошо,гласувайте за ГЕРБ,ДПС,БСП,АБВ,Възраждане,ДСБ,СДС,но не и за Радев,гласувате за Радев,получвате Цветанов!

27

ПРОРОКА

преди 3 години

КМЕТА НА ПЕРНИК , БЕШЕ АБСОЛЮТНО ПРАВ!КРУШОВСКАТА *** , НАИСТИНА СЕ ОКАЗА МНОГО ТАПА ,ЗЛА, ПРОСТА , АЛЧНА И ЗЛОПАМЕТНА ***!БКП-то НА БЪЛГАРИЯ , НАЙ-НАКРАЯ СИ НАМЕРИ МАЙСТОРА...ХА,ХА,ХАААААААПРИ, ДИКТАТОРИТЕ НА ЧЕРВЕНАТА НАПАСТ--ВИНАГИ Е ТАКА:-ЛИКВИДАТОРИТЕ НА СОБСТВЕНАТА ИМ ПРЕСТЪПНА БАНДА , ВИНАГИ Е ОТ РЕДОВЕТЕ НА САМОТО КОТИЛО НА БАНДАТА, ЗАЩОТО ТЕ ТАКА СА ВЪЗПИТАНИ И ОБУЧЕНИ!КОЛКОТО И ЧЛЕНОВЕ ДА ГОНИ НИНОВА--ВИНАГИ ЩЕ ОСТАНЕ НЯКОЙ , КОЙТО ДА Е МЕРАКЛИЯ ЗА ПОСТА Й...ХА,ХА,