17

Анонимен

преди 3 години

Този е професионалист 7-ми разряд,личи си само от ,,работното място'' и работното му облекло.Изглежда че е в занята от много години.От онези които ги прибират след работа с бусове.Незнам тези нашите като са го срещнали и им се е представил за българин,а не е такъв,защо не са му хвърлили една мешана сватбарска скара,та следващият път като го питат от къде е ,да отговаря директно,,не съм от България'',и като чуе да се говори на български да сгъва въдиците и да бега по-далеч.

16

Анонимен

преди 3 години

До 13 германецаАбе кой знае какъв църен германец си и ти ама както и да е.

15

Анонимен

преди 3 години

На тоя само от физиономията му личи, че е много злобен и изпечен престъпник. И е ясно, че не е българин. Българите, които знаят румънски са предимно от научните среди и се знае поименно кои са. И със сигурност нито един от тях нито се казва Мустафа, нито обикаля Европа да проси.

14

Анонимен

преди 3 години

Ми да викнат кукиъе и да му проверят личните документи.Не е сложно.

13

Германец

преди 3 години

Говори румънски, защото го е срам, и с право, че е българин, очевидно е.

12

В. Узунов

преди 3 години

Е,тоя вече е Класическият българин. Едно към едно е. Все едно е колаж там.

11

Анонимен

преди 3 години

Българин мустафа НЯМА.

10

Тъпанар

преди 3 години

Те в Единбург правят ли разлика между българин и румънец? Какво значение има, когато просиш, дали си от България, Румъния, Сирия, Афганистан, Бангладеш и прочее? Какъв е проблемът да назовеш националността си, освен че в Западна Европа са се нагледали на просещи румънци? Със същия успех е могъл да каже, че е от Македония. Оф да бе, забравих, за македонци никой още не чувал в западна Европа, северна и южна Америки, Азия, Африка, Австралия, Антарктида и Арктика...

9

Анонимен

преди 3 години

Според новия закон не можеш да останеш на Острова повече от 6 месеца ама ако нямаш ПСР тест не можеш и да го напуснеш Тоя е от белите румънски роми най-вероятно.

8

Анонимен

преди 3 години

Такива мошеници като тоя на снимката изкарвали повече пари на месец от колкото едно малко квартално хранително магазинче! Тьй че не ги жалете.

7

Анонимен

преди 3 години

Мустафа Есар чист българин ще да е, аха.

6

Анонимен

преди 3 години

Има и такива просяци на които трябва да им се помогне, но тоя турчил на мошеник сякаш мяза!

5

Анонимен

преди 3 години

това е бай михай румънеца ама лъже като дрът романец

4

И.Б.

преди 3 години

Просякът е искал да заблуди хората, т.е. не е назовал истинския си произход, защото в цяла западна Европа са се нагледали на просещи румънци. Затова е решил да се представи като българин. Който му се хване на лъжата, той плаща.

3

От тъдява е

преди 3 години

Мустафа Есар говорещ на румънски. Българин си е, къде е проблемът?

2

Анонимен

преди 3 години

Рядко давам пари на просяци.Особено пък на такива, които се пробват да ме лъжат.Веднъж в един подлез двама изпаднали бяха написали на един кашон: ПОМОГНЕТЕ! ТРЯБВАТ НИ ПАРИ ЗА АЛКОХОЛ.Поне бяха честни. Дадох им дребните, които имах.

1

112

преди 3 години

От октомври някой от българските дипломати би могъл досега най-малкото да разсее верисията, че този е българин и да бъде спряно дискредитирането ни.