27

До 27

преди 3 години

Да бе, по всяко време, затова маса бебето со с дефект, както и това на тоя танцьор.

26

Гаро

преди 3 години

Няма ли кой да принуди тия евреи да работят....бутат се само да пеят и танцуват.

25

Анонимен

преди 3 години

В България милионерите на тази възраст са с шкембета.Един мъж може и да е баща по всяко време независимо от възрастта.

24

Тялото

преди 3 години

На 53 въобще не е стар. Побелял е и това вняся някакъв контраст, защото в главата изглежда на 70 години. Виж Силвестър Сталоун на 74 изглежда по-добре от него.

23

Петра

преди 3 години

До пфф"Катализатора на голфа" ми резна главана направо от бедрото :D

22

пфф

преди 3 години

не го харесвам, но му видях някои от клиповете и като за човек на 50+ години е доста по-жизнен от разни млади субекти дето виждам напоследък, дето тъпчат тестени продукти и полуфабрикати и в резултат тазът им е 1,5 пъти по-широк от раменете. Изглеждат като конус. Предполагам и че поради активния си живот, "дядката" има много по-разнообразни теми с които да разговаря с жените. В крайна сметка тях не ги вълнува теми като катализатора на голфа и коя марка масло не е менте...

21

Анонимен

преди 3 години

научно доказано е, че повечето среднощни танци на яхта завършват с бременност :)

20

Анонимен

преди 3 години

вероятно е взел пример от 'пророка на исляма' мухамед, който на 50г. възраст прави дете на 9 годишната си девета жена айша, без да се е развел с нито една от предишните си 8 жени. а той със сигурност не е имал яхта или инстаграм:)

19

Анонимен

преди 3 години

Историята е банална,давам им 4-6 месеца.После знаете какво става,просто си спомнете Джонито Деп,Мел Гибсън и т.н.За да има брак и дете-тая трябва да е МАГЬОСНИЦА!Танцуващия каквото е видял от киfлeнца,влизащи смело в боя!! :)

18

Милен

преди 3 години

Тоя пич въобще не ги чува петлите.... само отворете профила му в инстаграм да видите за какво става дума.

17

???

преди 3 години

нещо не разбрах от коментарите - за вас е проблем, че някакъв италианец е на 53г., че е милионер, че танцува, че има дете или че е женен за по-млада? тоест всеки трябва да мре преди да навърши 40, да е беден, никога да не танцува, да няма деца и да не се жени по тази логика? наистина не разбирам? ако някой се дразни от тези факти, не би ли трябвало да коментирате и въпросната му по-млада жена? в 'морална' България дали се случва нашенка да се ожени за по-възрастен и по-богат от нея или никога?

16

Хмм

преди 3 години

Баща на 53 никога не е било сензация , дори за нашите баби и дядовци .Виж майка на 53 е нещо по- рядко , но дори и това се е случвало . Майката на моя дядо е била на 52 когато го е родила, и си е дочакала внуци и правнуци от него. Почина на 106 .Важното е да е живо и здраво и деца да се раждат от любов

15

Анонимен

преди 3 години

булгаристанецо, що се сравняваш с хората!? та ти на 53 имаш правнучета! аферим!

14

Анонимен

преди 3 години

До Архангел Псувнаил535Какви сте ми балкански селяни не е истина:)))

13

Анонимен

преди 3 години

Бай *** е завистлив и като чете такива статии се озлобява.Сам си е виновен обаче!Навремето когато свърши соца,румънците теглиха по един откос на Чаушеску и жена му,и им събирахме помощи в един камион,глад беше там.*** обаче сложи охрана на нашия диктатор,не го застреля и днес на избори избира охраната за премиер!А сега злобее и се чуди защо няма капитали и капитализъм в БГ!!!!П.П.А румънците,дето ги съжалявахме и пращахме помощи,сега са по-напред и нямат стигане!

12

пияница мистик

преди 3 години

Евала на пичагата. Има си парички и не ги къта като чичо Скруч, ами се разцепва от лайф. И жена му е много хубава, а и той за 53 годишен изглежда удивително добре, а и е симпатяга.

11

Анонимен

преди 3 години

Имаш крава,пиеш мляко.

10

Анонимен

преди 3 години

Тези които живеят лъскав живот на земята, нямат нищо в духовния свят.Между тези двамата няма истинска любов.

9

Анонимен

преди 3 години

Тя "приятелката" му е с него само от любов да...като го гледам как изглежда чиста любов си е...отвратителен и мазен е!Добре че има пари иначе коя ще му се върже на тоя....ужас

8

Анонимен

преди 3 години

Ами да,разлика от 28 години...