18

Анонимен

преди 3 години

Де да беше тъй... нямаше черноморието ни сега да е бетонирано до степен на краварник.

17

Анонимен

преди 3 години

Преди 30- години беше още държавно и неоткрадното.Да не би да намеквате за национализация?

16

Анонимен

преди 3 години

Еее, а дано се върне , ама много трябва да се взриви бетон и да се възстановява затритото.А колко полякини, чехкини, германки, рускини ... еее спомени красиви, славно време за България.

15

Анонимен

преди 3 години

Много ми се иска туризма да се върне 30г назад с ниски цени за българи, уредени курорти, истинска храна, чисто море, работещи лифтове , професионални кадри и красиви гледки...Няма нужда да описвам какво е сега ...

14

Анонимен

преди 3 години

Туризма се беше главозамаял. С всякакви измишльотини трупаха пари. Доплащане за гледка море, гледка басейн, за климатик за паркинг пред хотел и какво ли не. За чадърите и шезлонгите беше умопомрачителна цената, чудесно е, че сега всичко им се връща. Алчостта е порок, който се наказва. В България мутрите вкатиляваха почивката на хората и те хванаха да обикалят Европа.

13

АнонимеН

преди 3 години

ПЛАЖОВЕТЕ СА ПО-ЧИСТИ И ПО-СПОКОЙНИ !!!

12

Анонимен

преди 3 години

смрадливи връзкарски мутри от България чакат нещстници да почивали при тях хахаха

11

Анонимен

преди 3 години

Гадните мутри да си ядът плажовете в България. Почивка на село.

10

пепи

преди 3 години

Па супер кво.Бех по златните пясъци преди 30 години два пъти - 89 и 90 - та година.Разликата беше феноменална.Хотелите с разстояния помежду си.Кръчмите с нормални цени.

9

Анонимен

преди 3 години

Да го върне с 40 години назад

8

По малко нахални

преди 3 години

Снимащи плюскащи задръстващи и крещящи "туристи", по-добре. И природата си отдъхна от хомо сапиенс.

7

Анонимен

преди 3 години

COVID-19 върна туризма с 30 години назадТова е единственото хубаво нещо, което постигна тоя вирус. Време беше за по-малко туристи и повече работници, особено в България.

6

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 3 години

НАПЪЛНО ПРАВИЛНО 7...!КОМУНИСТИ И НАЦИОНАЛ-СОЦИАЛИСТИТЕ ИМАХА ЕДНИ И СЪЩИ ВИЖДАНИЯ ЗА ЕВРОПА!/..разликата бе в подхода , икономическите условия и моща на армиите им.../ДНЕС ---НЕЩАТА ПАК СА СЪЩИТЕ , НО С ДРУГИ ИКОНОМИЧЕСКИ ИЗМЕРЕНИЯ И ПЕРСПЕКТИВИ ЗА ОСЪЩЕСТВЯВАНЕТО ИМ!ВИДЯ СЕ ВЕЧЕ , ЧЕ С ВОЙНА ---НЕ СТАВА!НИКОЙ НЕ ИСКА ДА ЗАПОЧВА ВСИЧКО , ОТ АБСОЛЮТНАТА НУЛА...ХА,ХА,ХААААААА

5

Анонимен

преди 3 години

до 5Колкото и да ти се струва странно, но глобализмът е древна идея.По времето на Хитлер нацистите също са имали планове за обединена Европа, един вид Европейски Съюз, но със столица Берлин.Така че идеята е жива и е невъзможно да умре!Колкото и да се иска на на някои...

4

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 3 години

Попитали Вуте , стар шумкар от БКП , как е по морето...Вуте отговаря:-Също , като едно време през войната!-отговаря Вуте.-Що, бе..?-питат го селяните от неговото село очудени.-Ами същото е , бе --отговаря Вуте --Германците пак са по хотелите , а ние пак спиме у шумата...ама за икономия!

3

Анонимен

преди 3 години

А бе всяка жаба да си знае гьола. Какво е това миткане, каква е тая разюзданост. Глобализма умре.

2

Много важно!

преди 3 години

Туризъм е имало ...и винаги ще има!Но виж....ти може вече да не си в това число на баровците с хотелите..ха,ха,хаааааааа...С ТЕБ--СВЕТА НЕ СВЪРШВА, МОЙ ЧОВЕК!НИТО ТУРИЗМА!!!!!!!!!!!!!!!!!

1

Анонимен

преди 3 години

Абе какво го е върнал с 30 години бе! През Втората Световна Война е имало повече туристи отколкото сега!!!От сайта Изгубената България помня че видях снимки на германски туристи по нашето черноморие от 40-те години на 20-ти век!!!Направо го затри туризма новият коронавирус, нулира го, до нивото на туризма през 13-ти век!!!