26

Причината е в нас

преди 3 години

Проблемчето е , че се строи, но после не се поддържа. Това си е нашенска стара черта от преди 1989г. Никой друг не ни е виновен.

25

Икономист

преди 3 години

Тези в Благоевград не са ли македонци ? Възможно е и да са северно македонци. Важното е, че не са българи благодарение на *** Методиев Борисов. Между другото, кажете им най-после на Чакърдоковите кой им купи потурките и кондурките. Според мен е някой от бившите президенти на България. Имам предвид Гоце Първанов от с. Сирищник или българомохамеданина от Град Гоце Делчев Росен Плевнениев !

24

Ина

преди 3 години

ЗА СМОТАНИЯ ГРАД Е СЪВСЕМ НОРМАЛНО

23

Шоп

преди 3 години

Снимката на паркирала на тротоара кола води ли го глоба?Ако не, защо им плащаме на ченгетата ?

22

Анонимен

преди 3 години

До RoAма докато се гради и след два дни се чупи от някого, няма как да стане. До нас направиха спирката стъклена, красива с пейка, на другия ден беше надраскана и изпочупена. Тези тоалетни от снимките, също са били обект на посегателство и много вероятно от отрочетата на оплакалите се. Докато не поработим над възпитанието си, това заслужаваме

21

Анонимен

преди 3 години

Дори не знам защо все още се впечатляват някои от коли по тротоарите . Та половин България така паркира.

20

Анонимен

преди 3 години

Едно време като още ходехме на къмпинг градина а не в гърция какви тоалетни имаше... не дезинтерия ами не нам какво можеше да се хване там. Добре че Баневи влезнаха в затвора май.ка им стара....не мога ди понасям тези ***...

19

Ужас

преди 3 години

Фандъкова е УЖАСНА. Да я върнем след изборите в свинефермата.

18

Ro

преди 3 години

*** то цялата държава прилича на пакистанско предградие - нула мисъл, мутренски вкус, нискокачествени, грозни, но пък скъпи ремонти, саниране на парче, климатици, панелни гробници, сивота и мизерия. А каквото е останало от по-добри времена преди бомбардировките и комунистическите бруталии, отива при Киро Японеца или случайно се подпалва от кл0шари-пиромани. Кл0зетите съвсем добре си се вписват в цялата ни идилия на държава от третия свят.

17

Анонимен

преди 3 години

Другарю Узунов, пийте си лекарствата които доктора ви е предписал, те са ви необходими. Пак сте пропуснали и си личи.

16

Анонимен

преди 3 години

'' Шокиращи снимки на обществени тоалетни в благоевградски парк ''................та кой се интересува от някакви си обществени тоалетни, когато има ... обществени фондове за крадене ... за българския селски политик.

15

Анонимен

преди 3 години

Вестници за четене дали са сложили вътре? Пресата там се чете и после може да послужи и за други работи. Поне всичко е ползотворно.

14

Анонимен

преди 3 години

Ее и кво. Не е пък чак толкова зле. За спешни случай става. Само, че някой трябва да стой да варди да не дойде някой и да те зърне през счупения прозорец, което е в плюс защото пък се проверява така.

13

Вейхайвей

преди 3 години

Нищо шокиращо. Мила родна картинка. Народът просто не опазва това, което има. Каквото и да се направи това е. Едните само чупят и трошат, други пък като видят не се обаждат, стоят безучастни. Манталитет ли е, що ли?

12

Анонимен

преди 3 години

Чупим тоалетните и след това сepeм в храстите. Особености на българския бит.

11

Анонимен

преди 3 години

Там където мирише на клозети и пият боза започва ориента!

10

Анонимен

преди 3 години

Виновен е народа - нали тези дето са ги сложили и трябва да го обслужват са от Великия Български народ :)))Що се цупите ?Немарливи сме, свиквайте !

9

Анонимен

преди 3 години

Благоевград отива много на зле от години..

8

Анонимен

преди 3 години

Шокиращи ли? Ми ние с такива тоалетни сме израстнали. Даже това на снимката е лукс.

7

Анонимен

преди 3 години

Много съвестни тез' граждани в тоз' Хелпбук бр'я.Сякаш друг, а не ние сме съсипали тоалетната