95

Процедурно питане

преди 3 години

Като е толкова велика руската ваксина Путин що не се ваксинира още , ами си е поръчал американска ваксина. Руската ;ваксина; срещукоронавируса се оказа ветеринарен препарат, съобщи ученият Александър КудрявцевТам има такива пептидни ваксини, срещу зоонози, които сеприлагат върху животни за заколение, в тях количествата антиген са милиграми.Един вид не е страшно ако умре, важното е да не разнася заразата. коментира ученият.Жълтия скафандър който *** е навлякла е американскиГащеризон TYCHEM C- 45лв струва.

94

голата истина

преди 3 години

Егати пропагандата! *** е но се ваксинирайте! Щот нащо е по голям ***. Не е ясно колко пази Спутник В но от нея още никой не е умрял, което не важи за сухия лед който Боко купи за 60млн. от бюджета на армията..Нормално е 0.1% да пукнат а 4-5% да развият авто-имунни заболявания след 1-2г.Но не това е проблема.-80градуса не е за нас.Нямаме фризери такива.Разнасят я в бусове на КЕН на -10. В Петрич са герои че я инжектираха на който доде а не я изхвърлиха както става на повечето места.

93

Бай Баяни

преди 3 години

Зависи от коя страна на дулото си.

92

АБЕ...

преди 3 години

НЕ ИСКАМ НИЩО РУСКО, В ДОМА СИ.... КАМОЛИ, В КРЪВТА И ОРГАНИЗМА СИ....ХАХАХААА....ТОВА, НАПРАВО. МЕ УЖАСЯВА!!!!РУСКИТЕ ВАКСИНИ СА ЗА РУСНАЦИ И ЖИВОТНИ. ЗА НАС, ЕВРОПЕЙЦИТЕ ИМА ЕВРОПЕЙСКИ ЛЕКАРСТВА И ВАКСИНИ!!!

91

riko

преди 3 години

как ви 7 000 000 милиона бе в българия сме около 3 милиона останалите са по целия свят където са и твойте роднини

90

Пиян - залян

преди 3 години

Чебурашке , мястото ти е в зоопарка при маймуните , да ти го ....

89

Анонимен

преди 3 години

До ЧебурашкаЩо не си гледаш бежанците и евро-директивите , ами се занимаваш с неща от които не разбираш ?

88

Анонимен

преди 3 години

лоша - хубава, пуснете всички ваксини на свободна продажба и ще се види кой какво ще купи.нали е пазарна икономика.а и герберската ви крадлива клика, няма как да гепи от парите за ваксините.освен това на всички ваксини никой не поема отговорност какво ще ви се случи после.нека всеки сам да избере, а не маймуни да ми дават акъл!

87

Анонимен

преди 3 години

лайге, лайте, нали в България всичко е наред . при 155 милиона 464 починали при 7 милиона 61 починали

86

Бай Ганьо

преди 3 години

Стана религия да се плюе по всичко руско , но идва времето , когато ще се срамуваме да се наречем българи и ще се срамуваме от себе си - най-вече от политиците ни !!!

85

IQ 2.28

преди 3 години

то и калашника е толко надежден, колко сичко останало сделано. по надежден от други познати образци, да. но тва е като да кажеш, че ваксината на пфайзер е по ефективна от содата каустик.

84

До Чебурашка

преди 3 години

Приятелю, що се занимаваш с нас простосмъртните. Слагай си там всякаква ваксина и си живей живота. Що така се дървиш срещу руската ваксина. Ми факт, има я. Както ги има и много други. Едните правят и другите правят, какъв ти е проблема. Ако си на щат и трябва да пишеш глупости - кажи си, ще те разберем. Не е нужно да се излагаш така с пословичната си неграмотност. Не е нужно да си русофоб за да си българофил.

83

Анонимен

преди 3 години

Някой може ли да ми обясни защо ваксините на "Пфайзер" и "Байонтек" е също във флакончета от 3 ml. както и ваксината "Спутник V"? Това създава реална възможност за грешки при дозирането. Както се видя преди седмици поставиха 5-торни дози на осем човека в Германия.Другите ваксини срещу грипа примерно са единични дози.Странно как петорни дози и нищо им няма като странични реакции?

82

Анонимен

преди 3 години

Както всичко руско така и ваксината им е гола вода.

81

Само!

преди 3 години

До ЧебурашкаВаксинацията е по желание на клиента

80

толерант

преди 3 години

Диър Френдс! Отивайте да атакувате Капитолия!В класовата борба там може да ви оноди някой полит-толерантен травестит, четящ Десет малки афроамериканчета и пикаещ в тоалетна за трети пол!По-добре руската ваксина и балерините в Лебедово езеро да са бели.....Безбожници станаха американците!

79

Анонимен

преди 3 години

болния мозък чубурашку както винаги тука,неграмотника като види новина от Русия още повече откача

78

хахаххахааааа.......

преди 3 години

До ЧебурашкаНай-важното е България в ЕС и НАТО.......

77

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 89 "Те руснаците и без вашата прехвалена ваксина ще се справят.Пийте си белината и не се обаждайте."ИСТИНА!

76

Анонимен

преди 3 години

До 0----Астра зенека ли преговаря със Спутник или Спутник с Астра Зенека?