143

Бедняк

преди 3 години

Бойко е *** но е хитър! Ако можеше Елин Пелин да стане от гроба, би възкликнал: "Ето, това е героят, който винаги съм мечтаел да обезсмъртя". Та защо казвам че е хитър? Той може да обяви че снега, който заваля, е една негова, демек ГЕРБ- победа. И слънцето, което изгрява е плод на неговата лична заангаджираност . И той знае че сред изстрадалата нация са хиляди тези, които вярват че той е един гений, той е феномен, той идва едва ли не като месия... Вярвайте му, кой ви бърка...!

142

Пилат Понтийски

преди 3 години

за 133. До сега точките са 2 към 12! Запомни: 2 към 12! Ами това говори че феновете на твоят кумир са само 1/6 от всички избиратели.

141

Ненормален работещ

преди 3 години

Към 141. Усещам че искаш да кажеш много а всъщност не казваш нищо! Ти си явно голям стратег (в собствените ти очи и пред децата ти ) но кажи ни кой е "добър" за България и кой считаш за лош, Не искам да те обиждам бъди конкретен!

140

Анонимен

преди 3 години

Спряхте.Ограничихте.Създадохте криза и безработица.А това е отнемана на свобода за обикновен вирус.Вируси е имало и ще има,защото ги създават..и могат да бъдат полезни за организма.Целта е създаване на нов световен ред.Има омраза между хората.Трябва да се научат да се обичат.А за да обичаш ближния, трябва първо да обичаш себе си.

139

Анонимен

преди 3 години

На пейките в центъра на Банско им викали глейстейшън, защото по цял ден пенсионерите седели и гледали.

138

Анонимен

преди 3 години

Ти не управляваш,теб те управляват и командват,ако ти управляваше,можеше да защитиш поне минималните български интереси и досега да имаме Белене и ЮП, БСП с ДПС трябва да се върне на власт,хем са по-интелигентни БСП,хем са по-добри управляващи,хем нямаше терор през тяхното управление,хем сега се напълниха с млади,активни кадри!Искаме си БСП обратно!

137

Анонимен

преди 3 години

като дава примери с аналозите в австрия и германия нямаше ли кой да му припомни че в австрия и германия имат медицински хеликоптери от 100 години и цените не са по- високи от тия на миризливата чалго мутренска република , или тия там са само смърдящи връзкари за да му ръкопляскат под команда?

136

Анонимен

преди 3 години

банско работи а конкурентните молове затвори банкянската мутра ,изби на хората животните и сега всички пазаруват при нашите хора

135

Няма алтернатива

преди 3 години

"Републиканци за България" е проамериканска партия, "Демократична България" е свързана с кръга "Сорос".Цветан Цветанов и Христо Иванов са в "отбора" на президента, който след минаването на американската писта няма как да подкрепи Корнелия Нинова, която е свързана с шефа на СВР Сергей Наришкин и Кремъл.При тази конфигурация САЩ и президентът Румен Радев спират Корнелия Нинова за премиер, проамериканските партии не напират за коалиция с БСП.

134

Няма алтернатива

преди 3 години

"Има ли смели неподкупни политици, които да направят коалиция, скоято да се премахне паралелната държавата", попита Корнелия Нинова винтервю за Радио "Фокус".Лидерите на опозиционни партии обаче не напират за коалиция с БСП. След "тайните срещи" на Корнелия Нинова с Цветан Цветанов,бившият втори в ГЕРБ направи проамериканска "партия" с президента РуменРадев, който мина на US позиции. "Демократична България" разчита на дясна София и ще я загуби, ако влезе в коалиция с БСП."Републиканци за България" е проамериканска партия, "Демократична България" е свързана с кръга "Сорос".Цве

133

Анонимен

преди 3 години

Така е март месец блокирахте цял град Банско имам впредвид сега нека дойдат англичаните да донесет и мутиралия вирус после пак ще сме първи в Европа по заболели от новия щам ама важното е да сме първи

132

Анонимен

преди 3 години

И снег ще ви докараме, внасяме го от Швеция, засега е в Австрия.

131

Щирлиц

преди 3 години

Управлявате?Вицегубернаторът не управлява,той само изпълнява нарежданията на американското посолство.

130

Анонимен

преди 3 години

Много добре го е казал " УПРАВЛЯВАМЕ ПАНДЕМИЯТА" .Като намалеят бройките пращаме учениците в клас и докарваме берачите от англия. Трябва да има бизнес с тестовете и ваксините

129

Анонимен

преди 3 години

Бе то може и по време на бомбардировка да си правиш разходка, ама дали качва IQ-то е друг въпрос!

128

Анонимен

преди 3 години

Браво на Суджука.Той е върхъ.

127

НЕ Е ВАЖНО КАКЪВ СИ

преди 3 години

ВАЖНОТО Е ДА ПРАВИШ ТОВА---КОЕТО ТРЯБВА И ИСКА ЕВРОПА И САЩ, ЗАЩОТО СИЛАТА УМА И ПРОСПЕРИТЕТА НА СВЕТА Е ТАМ!"НЕ Е ВАЖНО ДАЛИ КОТКАТА Е ЧЕРНА ИЛИ БЯЛА--ВАЖНОТО Е ДА ЛОВИ МИШКИ"ЗА МЕН--ГЕРБ РАБОТЯТ ЗА МЕН ..ЗА БЪЛГАРИЯ , ЕС И ПРОГРЕСА НА ХОРАТА В ЕВРОПА!ЩЕ БЪДА ВИНАГИ С ТЯХ !НИКОГА С ЧЕРВЕНАТ ГАДНА МАФИЯ НА БКП/БСП И ....РАЗНИ ТЕХНИ ИЗ МЕКЯРИ!

126

Анонимен

преди 3 години

дО "ДО 129"- в кой свят живееш все още ти бе см'ешко,явно подражаваш на вождът си да забраняваш и нареждаш, на това се казва диктатура по комунистически в каквато държава живееш такива и са ти похватите на контакт ! Изглежда Тиквата не ви е обяснил точно какво е свобода и демокрация ! Пр'ости сте и това е, светът ви е определил като стадо овце и е прав ! аз съм свободен и ще пиша там където искам, а свободата на теб явно не ти е ясна, а и вредна !

125

Анонимен

преди 3 години

"ПР'ОСТ НАРОД-СЛАБА ДЪРЖАВА"-ХАЙДЕ СЕГА КОЙ ЩЕ МИ ДОКАЖЕ,ЧЕ БЪЛГАРИНЪТ Е "УМНИК"? ПЪРВО-ОТ 1989 ДО ДНЕС ИЗБИРА САМО КОМ'УНЕТА ДА ГО УПРАВЛЯВАТ,ВТОРО-ВСЕ ОЩЕ ВЯРВА НА ИЗРАЗЪТ "АЗ НЕ СЪМ КОМУНИСТ", ТРЕТО-ОЩЕ НЕ Е РАЗБРАЛ,ЧЕ ГЕРБ,ДПС,ПАТРИОТИ И БСП СА ПАРТИИ ПРЕДСТАВЯЩИ СТАРАТА ВЕЩИЦА БКП,ЧЕТВЪРТО-ТИКВАТА УПРАВЛЯВА С ДИКТАТ И САМОЛИЧНО ТИПИЧНО ЗА ТВЪРД КОМУНИСТ И ПЕТО-НЕ Е РАЗБРАЛ,ЧЕ ВСЕ ОЩЕ ЖИВЕЕ В СОЦИАЛИЗЪМ ОТ НОВ "ДЕМОКРАТИЧЕН"ТИП!ПРОСТИ СТЕ!СЛАГАЙТЕ МИНУСИ, НО ТОВА НЕВИ ПРАВИ ПО-УМНИ!

124

До 129

преди 3 години

И като живееш в чужбина стой си там, какъв го търсиш в български сайтове? Чети си местни новини и не коментирай българските . Комплексар .