22

Аман

преди 3 години

До онзи ден се чудиха как да има повече болни, сега се чудят кк да ги скрият... е това вече е уникално. Нали трябва да се оправдаят мерките, които бяха наложени на едни , а на други не. И реално мерки почти нямаше. То не бяха навалици в магазини, празненства по къщи и хотели, хора тук там, и какво ли още не. Ако кмаше адекватни мерки Щеше да има и реално намаление на болните и да приключим с всичко. Но това е в БГ- Пир по времв на чума. . сега ще пуснат всичко и ще настане шоуто.

21

Анонимен

преди 3 години

Ако обаче някой с неврологични, онкологични и сърдечносъдови заболявания се гътне след ваксината, ще го пишат в статистическата грешка, най-вероятно от възраст!

20

Анонимен

преди 3 години

Това са 56 човека, а останалите 400 човека от какво са починали, при 357 през миналата година?

19

Анонимен

преди 3 години

Това са половината от починалите от Ковид-19. Другата половина са ги писали като починали от нещо друго - личи си по двойно увеличената смъртност в Бълагрия от края на октомври до сега. какво ли не правят мутрите, за да прикрият бедствието, което ни докараха до главите с неадекватните си мерки.

18

Анонимен

преди 3 години

Пълна измислица , както всеееки ден ги съченявата !!!

17

до 15

преди 3 години

Точно така, не задавай въпроси, прави каквото ти каже телевизора като блеещо агънце в кошарата. Най-важното- не мисли, а се подчинявай покорно.

16

asd

преди 3 години

ЗА кой е печалба като спре туризма, производство, образование? Всички губят! За кой е печалба като се харчат сума пари за лечение на толкова болни? Загубите са огромни. Печалбите нищожни.

15

ДО АНОНИМЕН 14

преди 3 години

ВСЕКИ, КОЙТО НЕ ИСКА ДА СИ СЛАГА ВАКСИНИ, ДА НЕ ГО ПРАВИ И НЯМА НУЖДА ДА СЕ УБЕЖДАВАТ С НЕНАУМНИ И НЕМЕДИЦИНСКИ ИЗЯВЛЕНИЯ, да се измислят от конспиративни теории с Бил Гейтс до негодност на ваксините

14

Анонимен

преди 3 години

"Всеки ден се пише подобна новина в този сайт и винаги се набляга в заглавието на най-младите като възраст."Целта е да наплашат повече хора и да ги принудят да си бият ваксини. Толкова са елементарни родните джурналя.

13

Летеца Кемиал Трейс

преди 3 години

От Ковид загуби за вас, а за тях печалби

12

asd

преди 3 години

До АнонименНа никой не пречи възрастното население. Финансовите загуби от Ковид са толкова много по-големи от издръжката на възрастното население. Освен това на теория човек за да работи и да плаща данъци и осигуровки трябва да знае, че след пенция има още години живот, когато ще си вземе заслужена почивка. Иначе няма достатъчно стимул да бачка и да е съвестен данъкоплатец

11

До №6

преди 3 години

Прав си с едно изключение - вчера. Нямаше нито един починал под 50-годишна възраст и жypналятa от зор написаха "Под 1/3 от починалите били без заболявания". Когато хората откажат да умират не знам какво ще пишат.

10

Анонимен

преди 3 години

От вируса ли загубиха живота си или защото не получиха помощ, понеже нямаха вирус, а болниците са ангажиране с точене на пътеката "корона"? Защото аз знам много случаи, починали от липса на лечение, по време на т.нар.пандемия, но не познавам нито един умрял от коронавируса или поне с доказан вирус.

9

Анонимен

преди 3 години

Ако имунната ти система НЕ разпознае вируса си пътник и мога да Ви дам пример! Примера е с Хепатит Б, това е вирус, който се предава по полов път. При някой при самото заразяване имунната система реагира силно, те пожълтяват и за две седмици си готов, но при други имунната система не реагира, не може да разпознае вируса и той започва да унищожава черния дроб на заразения, докато не стане на желе, следва смърт!Много народ умряха от това, сега вече има ваксина, която се бие при раждането.

8

Анонимен

преди 3 години

И за кое е са рискови ваксините? Ти специалист по какво си да го твърдиш това?

7

Анонимен

преди 3 години

Поредната фейк манипулация.Заглавието е лъжа.Здрав и без болести от вирус няма как да умреш.Или са били диабетици, или с присадени органи, или с много висок холестерол , поради което могат да карат грип по тежко.Нямат нищо общо вируса и смъртта.Лекувайте грипа навреме и взимайте имуностимулатори. Ваксини не помагат и са рискови. Не слушайте пропагандата на мутрите

6

Анонимен

преди 3 години

Всеки ден се пише подобна новина в този сайт и винаги се набляга в заглавието на най-младите като възраст.

5

До 1

преди 3 години

Няма лоени, няма нелоени имунната ти система не разпознае ли вируса като нашественик си пътник 100% гаранция!

4

Анонимен

преди 3 години

Боже , Боже все едно сме във война, цели списъци с починали хора! Лека им пръст!Къде е оня тиквения толуп да обясни колко добре управлява кризата?

3

Анонимен

преди 3 години

После пак говорете , 4е ковид не е насо4ен срещу възрастното население на планетата....