28

Морз

преди 3 години

Човешка повреда - *** управници и богати ***.

27

Анонимен

преди 3 години

снимки на "вилата"https://agoda/snow-villlage-krasnaya-polyana/hotel/estosadok-ru.html?cid=1844104

26

Simvola

преди 3 години

Ако през Еконт са минали парите ще го хванат, има камери и искат лична карта за ползване на пари!

25

The Real Бай Иван

преди 3 години

Още такива новини, моля. Напълниха ми душата.Бай ***, кютета, кючеци, чалга-аристокрация.

24

Петър

преди 3 години

Българинът обича да празнува и пътува. Магистралите отесняха.Откъде са тези задръствания? От скъпия бензин или от ниските доходи? Дойде ли празник, всичко е на почивка. Започват се едни резервации.Обича да пътува, но мрази да мисли. Затова е такъв тъжен резултата от заболелите и загубили живота си. Българинът отново ще пътува и празнува и отново ще плаща за виртуални почивки.

23

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

Ето затова на пътеводител европейци обозначиха Бг с череп и кости.

22

фггфг

преди 3 години

Няма как ако беше истина всичко да струва 500 лева за нова година.хотелска стайчка 20 кв е толкова

21

вила Френчи (реклама

преди 3 години

Десетките доволни клиенти са нашата награда.Парите за нас - удоволствието от пребиваването (виртуално) за вас!Заповядайте пак!

20

Късмет

преди 3 години

,,Отишли за църквата"....-казват испанците.

19

анти майна

преди 3 години

имали са, дали са . да са си стояли вкъщи като нас нормалните хора които едвам свързват двата края и нямаше да се опарят

18

Анонимен

преди 3 години

А защо са им били необходими фитнес, сауна и топъл басейн на нова година?

17

Анонимен

преди 3 години

Защото няма регулация дори на обявите. За да пуснеш обява в много държави посочва фирма, идентификационен номер, а не просто една обява.

16

Анонимен

преди 3 години

Голям смях.Ама наистина. Безмъртните се опитали да празнуват и ги прецакали - кеф, кеф....И те ли са разчитали на "частно парти с гости на собственика"?

15

Анонимен

преди 3 години

Лапнишарани колкото искаш. Тия са били от летните "протестъри"- заработили някой лев, па решили да го харчат:)))))))))))))

14

Анонимен

преди 3 години

Акълии големи са тези симпатяги. Нямала точен адрес и нашият мъжага, нали няма 2 стотинки акъл да поиска GPS координати или пин на някаква карта... Абе, простотия до шия. С глас се смях колко глупари хора има. Има си платформи за резервации, има си начини, ако платиш с КРЕДИТНА карта да се направи моментален chargeback, но тези измамени симпатяги не са от хората с базова култура и няма смисъл да им се обяснява защо се плаща с карта и пари не се превеждат без проформа никъде.

13

Анонимен

преди 3 години

както е казал и Бай *** "Имал си бол пари - платил си" Не ги мисля тия След като са решили да хвърлят няколко хиляди за купонче, значи не са закъсали с парите

12

Ahmed

преди 3 години

800 Leva pari li sa.....

11

xapoznai

преди 3 години

Абе добре са инвестирали парите на пръв поглед ама нещо се е объркало с "честната дума". Липсват детайли как са платили, което е огромно значение. По-скоро тези пари ще излязат през носа на организатора като цяло не са значима сума, а като се раздуха ще ги изхващат. Жалко само за провалената почивка... наистина е било топ оферта ;) ,в крайна сметка топ разочарование.

10

Мария

преди 3 години

Случва се. Човекът се е подвел. Добре прави, че споделя за да не се подвеждат и други.

9

ммм ..!

преди 3 години

Звучи грубо, но подобни хора въобще не ги съжалявам!За Коледа и Нова година аз похарчих 65 лв (а това е храна ...).Скромно, скромно ..! Аз и на това съм доволен, все пак съм минал през мизерията.На подобни хора им се иска нещо нестандартно, ама хубаво де, ето го и нестандартното.Живота е доста кратък, поради което се налага да бъдем умни и да можем на му се насладим. За празниците аз правя подаръци във вид на храна, за тези които наистина нямат, а това ме прави щастлив.