454

Whitestar

преди 3 години

по отношение на демокрацията, човешките права, свободата на словото, цената на човешкия живот (съдба)! И така ние достигаме до едноименния извод, че: "На кривите ракети - космосът им пречи!", което е едно голямо огледало на случващото се!

453

Whitestar

преди 3 години

Поведението на г-да американците почива на принципа: "На кривите ракети - космосът им пречи!" Тези промени, заедно с назначаването на трансексуален на такъв пост показва ясно, единствено липса на потенция за справяне с болезнени проблеми на ДЕмокрацията! Изглежда също, че най-незначителни, нищожни задачи, поставени под космически микроскоп обземат мирогледа, полезрението мирът на братята американци и се оказват нерешими казуси, ребуси, гигантски парадигми! Така те отклоняват взорът си от най-нал

452

Whitestar

преди 3 години

Поведението на г-да американците почива на принципа: "На кривите ракети - космосът им пречи!" Тези промени, заедно с назначаването на трансексуален на такъв пост показва ясно, единствено липса на потенция за справяне с болезнени проблеми на ДЕмокрацията! Изглежда също, че най-незначителни, нищожни задачи, поставени под космически микроскоп обземат мирогледа, полезрението мирът на братята американци и се оказват нерешими казуси, ребуси, гигантски парадигми! Така те отклоняват взорът си от най-належащи световни тегоби, дори в собствената си -- безкрайна страна, по отношение на демокрацията, чов

451

Достоевски

преди 3 години

Мисля, че тези в момента пишат продължението на романа "Бесове"...

450

Анонимен

преди 3 години

Някога иранците нарекоха американското правителство Сатана. Склонен съм да се съглася.Още повече в този му "демонократичен" вид.

449

дърт

преди 3 години

До Ами прочети 493А какво общо има "обществото" на Торманс с комунизма?

448

Анонимен

преди 3 години

Чак сега се разбра какъв е прототипът на "То" на Стивън Кинг - американски конгресмен.

447

Зла свекърва

преди 3 години

Ако приобщаването означава зачеркването на идентичността на мнозинството от гражданите. Как ли тогава изглежда изключването?Интересно, как ще се молят с молитвата "Отче наш", когато не трябва да казват баща. Или пак ще поканят онзи еретик, дето не знае на кой бог се моли и какво означава "амин".

446

Генерал Лий

преди 3 години

Only White lives matter!!!Кво малцинства бе??? Белите са около 8 процента от населението на Земята!Изчезваме!Я връщайте старите традиции и на бой!Ние ще дойдем за вас ***!!!

445

Анонимен

преди 3 години

тази е по-неадекватна и от невъзпитаният и надменен Тръмп..но той поне бе бял и нормален мъж. а сега трябва да толерираме безполовите същества..до обяд съм мъж.следобяд жена..вечерта ***..ама нищо. .. американска демокрация.

444

Литератор

преди 3 години

Това предложение на кукувуцата Пелоси е направено , за да не можем да напсуваме качествено някой дупетат или конгресмен .

443

Ами прочети

преди 3 години

До *** Ами ппрочети "Часът на бика" от Иван Ефремов. Там въпросът е решен точно така в бъдещото комунистическо общество,ноооо..... има една подробност - нормалните сексуално хора отдавна са малцинство и затова точно на тях е определен един остров да си живеят според старите разбирания за семейството. Забравил съм как Ефремов решава въпроса със възпроизводството на човешкия род - сигурно чрез пъпкуване.

442

Samo minavam

преди 3 години

Тези самодоволни, склерози, пенсионираха и Бог.

441

Само да попитам

преди 3 години

И за това ли е виновна лошата Русия ?Хубава реклама си направиха "добрите" Юесей пред света !

440

Един чичко

преди 3 години

Видяхте ли че бях прав

439

така е

преди 3 години

Тръмп загуби,защото смяташе,че си има работа с нормални хора!Е,сега вече го научи по трудния начин!И сега какво ги чака тия сбърканяци бедна ви е фантазията!!!

438

Бъдеще на САЩ

преди 3 години

Значи можем да очакваме , че следващия Конгрес на САЩ ще е съставен само от кастрати. Е, колко му е на американеца да вземе 2 тухли и да троши топките на конгресмените когато отидат на работа . Там е страната на възможностите !

437

Кръстник

преди 3 години

Името на тази кукумявка , Нанси Пелоси , трябва да бъде : Нанси Безполовоси. Може би така е правилно, тя няма да бъде познавана в бъдеще като личност, защото не е !

436

emicho

преди 3 години

До СмотанякКато Исус Христос... от въздуха (т.е. от божия човек)

435

Анонимен

преди 3 години

Мечтата на левичарите от демократичната партия, да няма нормални хора , а само *** и олиго майн френд. Затова толкова мразеха Тръмп.