147

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен Ти къде беше? Няка позная.... На работа, понеже само такива като теб удобни на гроб работят, другите не. Те са наркомани, безделници, комунисти и още много. Нали така загрижен

146

Анонимен

преди 3 години

И в България няколко хиляди се опитаха да подменят вота на целия народ. И ги оставиха да своеволстват месеци

145

Анонимен

преди 3 години

Политическара кариера на Пъпеша също свърши. И Радев го знае, затова няма да се пробва.

144

Анонимен

преди 3 години

Ние имахме няколко месеца всекидневно 'най-мрачни дни' по вина на Радев. Същата атака срещу държавността и Конституцията.

143

Анонимен

преди 3 години

И нашият Резидент трябваше да нарече тълпите тук "метежници", но от друга страна, Радев, както Тръмп, ги изкара навън. Както и парите на Дубаеца.

142

Анонимен

преди 3 години

Това беше най-голямата политическа грешка на тромпета (а той е правил много).Колкото и стряскащо да изглежда, след края на изборите тоя още имаше шанс за политическа кариера или дори за втори мандат някога (ако е жив). Сега вече такова нещо няма.

141

Анонимен

преди 3 години

Срина и Републиканската партия и сега всички бягат от него като бълхи от умряло куче. Затова бих казал, че това беше много добър ден за световната демокрация. Тръмп се уплаши от постиженията на Гюзените си и вз да ги осъжда. Те пък ще се чувстват предадени и ще му теглят една м.на Перфектно стана. Тръмп е жив политически труп. Нещо като Лойко....

140

Анонимен

преди 3 години

ха и .. охранат ги пропусна да нахлуят в свещения дом на американската демокрация с кривите си муцуни. Да разхвърлят да се хендрят по балконите и банките на конгресмени и сенатори. и да седят на мястото на председателя на Камарата на представителите. Като прибавим 5 жертви, дадени при "щурма"-един полицай, една силно заблудена и трима прибили се по стените нагоре-Циркът стана пълен. Бай Дончо се оа-ка и сега неговите министри иска да го тричат, или Конгреса да го импийчмънва пак, или да съдят

139

Анонимен

преди 3 години

Демократите си изиграха перфектно картите, подпомагани от Оранжевия тъпоъгълник. Ситуацията беше напечена, все пак Тръмбовката мобилизира цялата *** да гласува за него и беше непреодолим авторитет за кариеристите в Републиканската партия. Но верен на себе си той си простреля не крака, както смятат някои, а главата. Взе да оспорва изборите като говореше за измами и фалшификации, което се харесваше на ***. След това обаче организира митинг ,насъска си право срещу Капитолия, гюзените тръгна

138

Хаха

преди 3 години

Имаше и добри новини - на една гaдина й видяха сметката.Но в едно беше права Ашли. Каза, че Байдън никога няма да й бъде президент :)

137

Анонимен

преди 3 години

До Мая БезпартийнаяGRESCHISCH BIDONA GO NAPRAVI NEGRISTAN OPAA

136

KUKUMICIN

преди 3 години

KUKU KUKU KUKU

135

Анонимен

преди 3 години

Майтап ще да е - бият шута на президента на САЩ за 6-7 дни. Ако го направят признавам САЩ за най-добрата демокрация е света. Бойко не можаха да го свалят а Тръмп ще успеят ли?

134

Кико

преди 3 години

До ***,полковник Киров! -? За Русия ли говориш

133

Тръмп е велик

преди 3 години

А байдън е просто един изкуфял омерзителен бъдещ труп и населник на ада...

132

Мая Безпартийная

преди 3 години

Тръпчо превърна САЩ в "Американистан"

131

Българин

преди 3 години

Добрият демократ е мъртвият демократ. Много скоро ще се окажеш в Ръцете на Живия Бог и с какво ще се оправдаеш содомит многоклет за всичките си беззакония и зло в което си участвал ?!?

130

Българин

преди 3 години

Най-светлия ден в историята на Америка е когато всички демократи изключвам обърканите легнат в Ковид отделение да не им стига кислорода и да отидат при този който ги научи да направят тази болест в лабораторийте си. Тогава света свободен от сатанинското зловоние на тези хуманоиди ще си отдъхне и ще почне да се покланя на Този Който всичко е създал и Комуто всичко принадлежи. Нека Бог да ви порази като един човек и всичкото ви зло да обърне срещу вас и на вашите глави да го изсипе.

129

Анонимен

преди 3 години

До Чудещ сеЗащото има механизъм по който се правят избори и е ясно, когато той е компрометиран.В САЩ не е (потвърдено дори от ВС на САЩ, който е пълен с републиканци), а в диктатурите като Беларус, Русия и т.н. е трагедия с "организирането" на избори.

128

Анонимен

преди 3 години

Като те слушам и гледам най мрачните неща не само за САЩ,а и за света тепърва предстоят