45

Манипулатор

преди 3 години

Дъскарев е манипулатор, който иска да ни убеди, че привържениците на Тръмп решават дали вота е легитимен, а не съда. Доста примитивни твърдения...

44

Анонимен

преди 3 години

Решението е - южните щати да се отделят от - сащ и да сьставят свои парламент

43

Анонимен

преди 3 години

Медиите са виновни, че дават трибуна на такива като този журналист. "Вярват"????Като докажат, че са способни на трезво мислене, тогава да им се дава поле за изява. Язък, че е с побеляла коса. Не е мъдър.

42

Анонимен

преди 3 години

То в тази страна други 50% вярват и в извънземни.

41

възмутено

преди 3 години

И Клинтън дойде на власт след като 1992 *** вилняха в Лос Анжелис преди това. Сега Байдън и след това някой друг ще насъсква тези с афроамериканско самосъзнание и после ще клейми народния гняв.А да не говорим че тогава потекоха пари към Москва и създадоха мутрите в БГ.

40

Анонимен

преди 3 години

До ДъскаревOt 80 te miliona 30 miliona glasuvaxa ot grobischtata s kitaiski biuletini

39

Анонимен

преди 3 години

A kak se jiveee v pretypoto i smotano bg??????????i malka bukva mue mnogo

38

шш

преди 3 години

Южните щати да се отделят веднага в конфедерация със столица Ричмънд...амин

37

Анонимен

преди 3 години

Шепа айляци блокират Орлов мост и полицията ги пази! Милиони в столицата търпят произвола и търпят загуби?това ли е съотношението за демокрация,

36

Анонимен

преди 3 години

Не честни,защото Тръмп така казал.А,когато победи на миналите и били честни.Ето това е двоен стандарт г-н Даскарев

35

Точно си е

преди 3 години

Двоен стандарт - пълно лицемерие от страна на "демократите" !

34

Грабнете оръжието

преди 3 години

да отучим тези гаддове да ни обявяват карантини и да ни слагат КПП-та !!!!!!!!!!!

33

Дъскарев

преди 3 години

Е тотален позор, бездарен инекомпетентен и с видими ментални проблеми ъъъ индивид ,за да не употребя по нецензурни дума. Факт, 81 милиона американци гласуваха за Найден. Факт , поддръжниците на оранжевият шебек са необразованите, .селски , бели бок лъжи. Факт, вчера целия свят, стана свидетел на простащината и диващината им. Факт, днес правосъдният министър на Шотландия издаде заповед забраняваща дончо да влиза в страната.

32

Дано се намери

преди 3 години

смелчага да поведе хората на гражданска война срещу юдо-масонската тирания !!!

31

българин

преди 3 години

До: номер 26 (Реалист)Това категорично не е вярно!!!Повярвай ми!!!Бях три месеца в САЩ в началото на 90-те години на 20-ти век, и там си беше точно толкова опасно колкото и сега!!!Убийства имаше всеки ден, ако местните ченгета са безсилни идваха от ФБР, черните се държаха като господари, а испанските банди бяха въоръжени с хладни оръжия!!!Не че нямаше и китайци де, страх ме беше да минавам през такива квартали. И сега какво е по-различно?

30

Война

преди 3 години

Да започне битката. До сега сееха войни и paздоpи, конспирации, смърт, санкции и мизерия по цял свят. Време е да си пробват оръжията в тяхната си държава Па ако се хванат за гушите ОЩЕ ПО ДОБРЕ

29

А

преди 3 години

На тази сбирщина(не пиша народ защото те не са) от каубои и всевъзможна световна *** и трябва гражданска война или Иелстоун.

28

SS

преди 3 години

Вече никой не вярва на еврейската демокрация .

27

ДЕЖА ВЮ

преди 3 години

Не знам защо всичко това ми напомня за българската "демокрация".Демократична власт означава управление на целия народ.Това обаче не е даденост.За него трябва да се борим.И ако народът е заспал, няма как да стане.Като бях млад и аз се заблуждавах че демокрацията е лична свобода която се получава лесно и наготово.Сега вече разбирам защо са се трудили Ботев и Левски...

26

БОКЛУК !!!!

преди 3 години

а как се жижее в държава в която 87% от хората са убедени че КОВИД пандемията е ИЗМАМА !!!диктатура и тотално презрение към обикновенните хора - това е новия ви световен реди за това хората грабнаха оръжията !!!!и това е само началото !!!