10

от Русчукъ

преди 3 години

Пха-ха-ха...пл. нунев, ченгесарът от 2-ро РПУ Русе.Изпечен крадец и закоравял мошеник.чикагото и този си оспорват първенството за крадци и мошеници.Кой вярва на беленския шарлатанин...

9

80823

преди 3 години

ЛОШО НЯМА ТЕЗИ ЧИТАЦИ СТЕ ПРИБЕРАТ ЕДНИ 40 %,АПАК БАЛАБУРНИЦИТЕ СТЕ ВИКАТ ДА ЖИВЕЕ ДЕМОКРАЦИЯТА.

8

Д-р Исня

преди 3 години

От неуко население сме превърнали тази красива страна в СМЕТИЩЕ!

7

Д-р Исня

преди 3 години

Браво, догодина бурените ще къртят мазилката, която и без това няма да издържи до тогава. Кой ще ползва игрищата? Пенсиите или инвалидите останали по тези населени места. Вместо да инвестират в подобряване качеството на образованието и вдигане на учителските заплати, техника и електроника за часовете по химия, физика, IT и тн. В тази махленска държава, където всеки е ритнитопковец, борчака или инвалид се правят игрища само за усвояване. Колко пустеещи гледам като пътувам!

6

Анонимен

преди 3 години

Крадлев сви нята е ходил да си прибира комисионните от ремонтите.

5

Анонимен

преди 3 години

До 1Е нали ги гледам по квартала какви се събират да ритат футбол.Селските пияници и общаци ит строежите.След големият мач ходят да се наливат с бира и да плюскат картофи с наденица.Баровците спортуват яхтинг,летят със самолети,някои играят тенис и тва е.Вместо да се прехласваш по някакви огради с винкел *** виж в бякой квартал как изглеждат тези игрища реално.Мизерия и яко мръсотия а около тях купчини oтпадъци които се извозват 2 пъти в годината.Толкова е мизерно и подтискащо.

4

Анонимен

преди 3 години

У наше село имаме ново Стадионче! 8 Баби, 3 дядовци, 3 крави и една офца!Ама много ни е убаво стадиончето! И Мерцедеса на тоя деето го строи - и той много хубав стана...

3

До 1

преди 3 години

Аз, че се интересувам от фондове и криптовалути и ми носят много солиден доход- факт е. Че работя за много солиден доход в пъти над прага- факт е. Ама да не се интересувам от спорт... Айде нЕма нужа. И да плувам ходя, и ски карам (бивш състезател), и тенис играя от дете. Е, футбол много, много не играя, ама с приятели, ако се съберем, може. Но предпочитаме да караме ски и да играем тенис или голф.

2

Анонимен

преди 3 години

Игрища - хубаво! А спортисти кога ще ни направи Герб?

1

Анонимен

преди 3 години

Никой няма да ви играе глупавият футбол.Хората се интересуват от компютри,виртуални борси,компютърни игри и криптовалути.Топката умре заетбо с чичаците в трета възраст.80% от футболните фенове са някакви бедняци или общи работници.А оградите по 6-7 метра просто радват.В затворите в САЩ са така да не избягат затворниците.