98

Анонимен

преди 3 години

Запазете си отровите за вас

97

Анонимен

преди 3 години

Хората, които знаят истината и мислят, тези на високо ниво на духовно развитие, предупредиха още миналата година. Как продават проблем, негативно внушават по тв. и манипулират, кодират, следва реакция на немислещите и сега решение.Идват 5G мрежите после и реда нчипиране.Криза, депопулация премахване на дребния бизнес омраза м-у хората.Подчинение на тайните общества.Нов световен ред.Със създаването на интернет и телефони направиха хората подвластни.Отдалечаване от БОГ от истинското.Осъзнайте се!

96

Анонимен

преди 3 години

ВСЕ ПОВЕЧЕ МИ СЕ СТРУВА, ЧЕ КОвиД Е НЯКАКЪВ КОД!

95

Анонимен

преди 3 години

Първата доставка била със символично количество. Смея да твърдя- останалите също

94

Анонимен

преди 3 години

са та ни то

93

Анонимен

преди 3 години

И как с милион и половина ваксини ще ваксинирате 5 милиона човека??? А за организацията да не говорим. Така и до 2025-та ще ни ваксинирате. Вижте какво правят в Израел!!! За каква организация става дума!

92

ВРАЧАНИН

преди 3 години

От коя партия са ваксинираните общински съветници в Сандански?

91

СТОЙО

преди 3 години

всеки дето гласува за бесепе НЯМА да получи 13 пенсия, няма да получи и ваксина, и ще му се вдигнат данъците, тока и водата, има списъци всичко се знае НЕ гласувай народе за бесепе да не ревете после

90

Анонимен

преди 3 години

В края на лятото ще са ваксинирани 750 хиляди, но на повечето от тях ще им е привършил имунитетът. Та какво правиме? Ще се хващаме ли на хорото на безкрайното ваксиниране и гонене на стадния имунитет?

89

Тракиец

преди 3 години

Колко още българи ще измрат в резултат на "мъдрите" действия на това управление. А може би това е целта - да се ваксинират верните ГЕРБ-аджии, а другите кучета ги яли, да пукнат. Кажи бе, Боко, мъцни нещо?

88

БАЧКАТОР

преди 3 години

Аз най-благородно се отказвам от полагащата ми се ваксина срещу ковид и я дарявам на който ще

87

Анонимен

преди 3 години

ИСКАМЕ И РУСКА ВАКСИНА!Как Германия договори такава,а ние не?

86

Анонимен

преди 3 години

Те Израел вече имат толкова ваксинирани!

85

До 80 Анонимен

преди 3 години

Това за 1,5 милиона е вече за потвърдените доставки при договорени 200 милиона и 80 милиона от ваксините на Пфайзер и Модерна. Но допълнително ЕК е договорила още 100 мил. и 80 мил. съответно от Пфайзер и Модерна и това значи още 1 милион за България.Ако одобрят и ваксината на Астразенека от нея има поръчани от ЕК 400 милиона и там ще имаме почти 4 милиона за България.Ваксини ще има, дали ще има желаещи да се ваксинират и организация за поставянето им като засега мах ваксинирани са 3300 на ден

84

епидемиолог

преди 3 години

До Анонимен 80Нито са нужни чак 70% за стаден имунитет. Нито някой знае колко да го изкарали без дори да знаят и си имат по-сигурна имунна защита и от джуса на Бил. И никога няма да знаят за броя на смъртоносно заразените дето не са го и усетили, докато за ден-два не тестват надежно цялото население наведнъж. Докато не свършат ковид фондовете не излизай от къщи и се храни с маска. И не умирай, ако не искаш да умреш от ковид .

83

епидемиолог

преди 3 години

До 123Аз ще се ваксинирам след тебе. Дори ще ти подаря моята безплатна ваксина за двойната ти сигурност или за някое от децата ти. От мен и другите *** не се страхувайте- нали ще сте ваксинирани. И моля да се изясниш- кои ще се ваксинират според теб, баламите или интелигентно умните, като тебе!?

82

123

преди 3 години

Слава на ***, дето ги е страх от Бил Гейтс, че иначе и 10 години няма да ни стигнат да се ваксинираме.

81

Полнай кампрес

преди 3 години

вирус са е пълен ЦИРК ГЛОБУС,ХА ХА

80

Анонимен

преди 3 години

Съвсем простата сметка сочи че до септември в най-добрия случай ще получим 1.5 милиона ваксини, за 750 000 човеци боцнати по 2 пъти. При 6.9 милиона население това са 10.9% от населението. За стаден имунитет било необходимо 70% или 4.8 милиона - имунизирани по 2 пъти. С този темп на имунизация са необходими 6 години и 5 месеца. Това което правят властите е ЕДНО НИЩО! АМИ ТЕ ВАКСИНИРАХА ТЯХ СИ, А ЗА НАРОДА КОГАТО СТАНЕ. Ще ходим с маски до второто пришествие. Ваксината пази 5-6 месеца, и отново.

79

Анонимен

преди 3 години

Колко неосъзнат и немислещ трябва да си, за да се ваксинираш и "разрушиш" имунната система, която може да се справи с всяко едно състояние!Най - големият вирус е невежеството на хората и това че не се развиват.