33

Анонимен

преди 3 години

Някои жени така създават поколение, какво толкова. Като у дома и е пълно с ***...

32

Анонимен

преди 3 години

Намерена в София, просеща пари за билет до Пловдив.

31

До 34

преди 3 години

Предлага се на жената сигурно 😁

30

Анонимен

преди 3 години

Абе какъв е тоя ***, дето точно под тази статия е избрал да пуска обяви за запознанства и сам да си отговаря? Тука вече говорим за сериозно психическо разстройство.

29

До ББ

преди 3 години

Много остроумно! Дано не ви се случва ракова нещо с някой близък.!!

28

ББ

преди 3 години

За органи е вече.

27

До 30

преди 3 години

На всякъде пишат каквото им хрумне. Не знам повече информация. Освен че е открита. Жива и здрава. Тя е голям човек не е дете. Сама ще реши какво да прави с медиите.

26

anonimen

преди 3 години

в коментарите някой пише ч е намерена, а дано, но явно медиите все още не знаят, никъде няма такава новина, а в друга медия , четох че 4годишната и дъщеря постнала у фейса , че я търсят , откога и 4 годишните имат фейс. Пишете на медиите, госпожо, за да знаят, ако наистина е намерена. Но явно само негативната новина е новина.

25

до 25

преди 3 години

Ми не си лоша партия, ама с тия стари дараци на по 9 години- мерси. Аз съм с 15 години по-млад от тебе, с 80% по-високи доходи и с двойно по-скъпа къща, изплатена на 80% и с 2 нови (на година) коли- спортна и семейна. Не си перспективен, демек. Някоя студентка или дооста простовата ceлянка може и да ти върже.

24

Млада пи4ka

преди 3 години

Питащ ти си по-стар от татко бе човеко! Гледай в внучета по-добре на тези години

23

Киро Х

преди 3 години

До Питащ Пич, и ние, миналите 45 не сме за изхвърляне. Създай семейство и деца. Това е истината. За съжаление голяма част от българките паднаха жертва на болестния материализъм, но все още има свестни жени, които чакат да срещнат някой отговорен мъж, който не го е страх от семейните отговорности и има топки в буквалния смисъл. Днешните татуисани палячовци с оскубани вежди гледат порно и са с пълна или частична импотентност. Бъде смел!

22

Питащ

преди 3 години

Аз ударих 48 лазарника. Имам ок пари , 2 коли - Мерцедес и БМВ на по около 8-9 години, къща за 300 Хил евро, почти напълно изплатена и прилични за Бг доходи от около 8.000 лв на месец. В добро здраве съм, не пия алкохол, не пуша, отвреме навреме само малко TBD бонбони ям и имам леко, повтарям леко наднормено тегло - 105 кила съм, 187см. Дали според нежния пол съм добра партия и дали съм стар за семейство и деца? Имам син на 24г от предишна връзка и прекарвам около 5-6 месеца годишно в САЩ. Тенкс

21

до мариета

преди 3 години

Намерена е вече. Спрете с коментарите. Жива и здрава.------------Е, харно, де!Мъ след толкуз "шум" по медиите поне дъ каже де е била и кой гъ е масажирал!Ми тъй, де, аудиторията силно Любопитства кви ги е вършила тази хубавица, та чак съ позагубила!-))))

20

Додо

преди 3 години

Добре, че е Фейсбук по 2 причини: 1. Дава мартиял за статии в днеската2. Върши работата на полицейските и подобни органи на правителството и държавата. Да живее Шекериния Хълм.

19

Анонимен

преди 3 години

До МариетаСупер. Сега ще има възможността да види какви коментари са писали плиткоумниците за нейната "смърт".

18

Анонимен

преди 3 години

Абе, то е ясно, че е куротрошачка, вижда се от снимката, ние да не пасем тревата с колците...

17

Мариета

преди 3 години

Намерена е вече. Спрете с коментарите. Жива и здрава.

16

...

преди 3 години

Дано всичко е наред с жената!Навремето преди ерата намобилните за доста по-дълго време се губехме (момчета млади бяхме де). Баба ми ме прати за ветник с програмата в събота и го занесох във вторник, че отскочихме до морето.

15

Анонимен

преди 3 години

Оставила детето си в Гърция и се върнала за празниците в Пловдив. Била депресирана. Има голяма вероятност да си е посегнала на живота.

14

Анонимен

преди 3 години

Аз не си пррдставям как някой ще изчезне вчера на обяд и аз днеска ще съм само притеснен. Аз ще откача още вечерта ако не се прибере.