84

Абе

преди 3 години

колкото и да се пъне раздеинителят, червените власт няма да видят, а той след няколко месеца си отива. Това са факитте

83

Анонимен

преди 3 години

По новините видях някакво изследване, как Радев имал 46% одобрение,а Борисов - 23%Във фирмата,в която работя, по време на обредната почивка тече бюлетина на БНР.Когато диктора спомене името на Президента, реакцията на мнозинството колеги е "Този *** няма ли да се спре вече". Другите просто мълчат... Не знам откъде ще дойдат тези 46%, наистина???

82

БАНко

преди 3 години

НАРОДА ИСКА ИЗБОРИ ОТ МЕСЕЦ МАЙ , НО КОМУНИСТА СЕЛЯНИНА ОТ БАНКЯ СЕ КРИЕШЕ !!!!СЕГА ИЗБРАНИЯ ОТ БЪЛГАРИТЕ ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ ЩЕ СПАЗИ ЗАКОНА И КОНСТИТУКЦИЯТА !!!НЕ ТАЗИ НА ТУЛУПА !!!!

81

P.P.

преди 3 години

Aз съм червен kpeтeн. Не ми обръщайте внимание !!!

80

пасарела

преди 3 години

Абе Радев , луд ли си или на луди ни правиш !Този парламент е избран легитимно , на теб ако не ти харесва , търси вината при теб !

79

Часовникар

преди 3 години

Този жалък човечец отново се напъва да ни омагьосва с шаблони и неразгадаеми слова -е,да,ама те вече не са ни никак интересни ! Само отвлечени клишета и уйдурми - за жалост наслушали сме се до насита на такива от негова милост ! Аман ! Дано скоро случим на разбран и работещ президент !!!

78

Анонимен

преди 3 години

Цялата президентска войска се готви да обяви изборите за неправилно проведени и новото НС за нелегитимно, защото ще загубят.

77

Анонимен

преди 3 години

Ало нищоправещият отново в ефир,нали нямаше ,КОВИД'' др.Радеф когато ходихте по протестите говорихте че всичко е лъжа.а сега мерки ще взимате.........

76

Я !

преди 3 години

Кой се обажда от коневръза - Фигурантът ! Че кой те брои тебе за човек ,бе, фигурантче ? Ти си никой в държавата и нищо не зависи от теб !!! Трай си там , червена гнилоч !

75

Всички

преди 3 години

урни и бюлетини да се пазят от военна полиция.И до София да се предават и пазят до преброяване.Има опасност както у фащ да разиграят тия майдани изборни.

74

Анонимен

преди 3 години

червената фабрика за *** гледам се е активизирала, след като главнния кayн днес се натресе на чуждо място и откри предизборната си кампания, чрез несвързано говорене. куманорунгелии гледайте да си изработите подхвърлените стотинки, че след март месец кладенецът пресъхва

73

Фигурант-предател !

преди 3 години

Голям българин и патриот!Малеее, най-големият предател в най-новата ни история, назначен ( по собствено признание) от генерал на чуждо разузнаване за пРезидент какъв патриот и българин може да е ?!

72

Милият Фигурант

преди 3 години

Може би здравни мерки като на Шипка, нали Радев !

71

Анонимен

преди 3 години

Приятели, свиквайте с новата тактика на Резидента да оспорва изборите.Това напомня ли ви на някой друг в същото положение: мдааааааа. Всички диктатори и самодържци са еднакви. Вовата ме разочарова, нещо по-умно няма ли да измисли?

70

У бре

преди 3 години

Буш към Тръмп - " Така се оспорват избори в бананова република.."Сякаш репликата е била към нашия..

69

Анонимен

преди 3 години

Зеленият чорап за 4 години освен баналности нищо смислено не можа да каже.

68

Кога Бог раздавал ум

преди 3 години

Жалко е,че нивото на БСП и ген.Решетников е било толкова ниско за предишните президентски избори.А от поздравителните SMS-и на пресаташето на ДПС и Златева от БСП, е ясно че всички от заверата са абсолютно заблудени, на каква карта са заложили в лицето на Радев! Не ми било Вале Пика,а най-паче - двойка спатия..Да благодарим на Бог за закъснялата мъдрост,че козината се мени, но простотията - никога!

67

Анонимен

преди 3 години

Шайката не успя да го купи и не успя да го уплаши!

66

Анонимен

преди 3 години

Голям българин и патриот!Абсолютен антипод на алчната, крадлива мутра от СИК!

65

Анонимен

преди 3 години

Леле,този като си замине , такива класически бъзици и хуморески ще се родят за него,че няма да се покаже цяла година пред хората.Но нека му се порадваме още няколко месеца - на такъв комичен персонаж няма никога повече да случим!