11

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 2Папагалът Коко, когото показваха тези дни, има повече ум от теб. Никой не пасе трева в КНДР! Не преяждат, но не гладуват! Много добре помнят геноцида, който им устроиха янките през войната. Затова създадоха армия в първата петица на армиите на Земята.Затова Щатите няма да посмеят да воюват с тях! Tempora mutantur!

10

Атанас Велмазов

преди 3 години

Да живее МАРШАЛ КИМ ЧЕН УН !!!!!!!!!!! Най-великият ръководител и държавник в света!!!!!!!!!!

9

Кармен Златарева

преди 3 години

Ким Чен Ун - рядко интелигентно и умно момче,пардон.... политик и родолюбец !!!

8

ДДРОнег

преди 3 години

До до ДДРОнегЯ като си им фен, *** при тях !!!А пък не съм длъжен да вържа лудите, има си кой, не се безпокой !!!Никой не е най-голям, и никой нищо материално няма да си вземе от тоя свят !!!

7

Вуйчо Ваньо

преди 3 години

Че са ненормална династия спор няма, но те много добре видяха какво се случи с Кадафи и Садам, с Египет, Афганистан, Сирия, Венецуела прочие "освободени" страни. Ким Чен Ир беше на косъм да се раздели с ракетите при Клинтън, обаче дойде малкия Джорджи и му отвори очите. Ракетите са единствената гаранция за суверенитет. Помните "ос на злото"? Така им викаше Буш Ирак Иран Сев.К.Ирак изгоря, ама Иран и СК си имат ракетни, и затова са свободни, но с "лоши и зли" диктатори. ;)))

6

Анонимен

преди 3 години

Браво това е радостна новина за нашите соцаджии фенове на Северна Корея :))))Сега и Путин ако тества някоя ракетка и направо ще запърхат от екстаз хаххахаа

5

Анонимен

преди 3 години

Това е държава а не измислена като Северна Македония.

4

до ДДРОнег

преди 3 години

Ми *** ги вържи като си толкова отворен!

3

православен патриот

преди 3 години

Истински колос на съвременната патриотична политика и държавност !! Това е великия Маршал Ким Чен Ун !!!! Жалко , че тази прекрасна страна е толкова далече ,за да я посетим и опознаем чудесния севернокорейски народ.....

2

Анонимен

преди 3 години

Народа му нека пасе и преживя трева по поляните щото друго за ядене няма,ама важното е дрънкаме оръжия.Що ли ми напомня тая логика на рушката.

1

ДДРОнег

преди 3 години

Тоз и неговите подчинени са луди за връзване болщевици !!!