9

анонимен

преди 3 години

Какво искате от тези хара дошли са тук да ги научим на демокрация или искате да сме груби като руснаците.Миналата година филандците бяха върнали 10 авганци в град Мурманск и те вечерта отишли да се разтушат от стреса на дискотека а рускините играят разголени и те са започнали да ги опипват.Руските не разбиращи от демокрация ги пребили от бой 6 човека в болница и те на другия ден казали искат да си ходят о повече в Русия няма да стъпят.

8

Анонимен

преди 3 години

малко секс-туризъм , че в София много се вдигнаха цените, а на село ще врътнат един бигбанг за без пари.

7

Анонимен

преди 3 години

Бежанците са с предимство на ЕС ,и ние сме там )любимците на Франция и Германия ) хранят ги лекуват ги пари им подаряват и те след време ги колят и стрелят,та смеят ли нашите власти да ги претесняват ,веднага че плачат на Меркел )

6

Анонимен

преди 3 години

Мнооого са се притеснили тези от протокола! А за шофьора нещо? Как вози 6 човека!? Ако мен срещнат с 6 човека в колата, какво ще стане!?

5

Българин

преди 3 години

Не бе спете спокойно ДАНС работи, работи ама друг път.........браво на агентите най-добрите сте на компютрите си в канцеларийката, ама нали заплатата върви и дъните ли дъните данъкоплатците. *** службите, батхи пародията.

4

Хюго Бос

преди 3 години

Това не са бежанци, а навлеци, ислямски башибозук, който няма работа тук. изпъдихме преди 140 г и пак ни се натриса тази ***, акто рак..

3

1234

преди 3 години

Това е скапания ЕС! Всякаква *** се мотае из България ! иначе оня ка *** БМБ всичко му е наред спорес него!

2

Анонимен

преди 3 години

Как са се събрали шестима? Аз се опитах да се кача в такси с три деца и бакшишът каза: Аре стига сте се качвали. Предполагаше се, че някой трябва да остане на улицата

1

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 3 години

върнете ги от там от където са дошли тия бежанци не са желани у нас