25

Анонимен

преди 3 години

*** изглежда сериозно вярват в приказките за Мъск!

24

Демократ

преди 3 години

При демокрацията в САЩ всеки който работи със сърце става милиардер, само простите и безсърдечни американци в САЩ за затънали в кредити, и вече дори не могат да си плащат наемите.

23

Анонимен

преди 3 години

До ДианаЗнаеш ли много е лесно да говориш за парите и тяхната ценност когато ги притежаваш в такива количества че спокойно можеш да ги игнорираш. Да, така е в Америка има повече възможности там хората са по - богати и могат да си позволят да купят дори кола от която няма да имат никаква практическа полза само заради снобарията да кажат че са в крак с времето, че не са изостанали. За мен Мъск е прозорлив човек, признавам му, който знае кое копче да натисне. Днес явно това е начинът.

22

само в бг

преди 3 години

има поговорка - пари ми дай, акъл не ща! - а по-надолу има блестящи примери от изказвания на подобни акълии

21

Анонимен

преди 3 години

Елон Мъск е маскара! Благодаря че ми отвори очите Бай Гани!

20

Elon Musk

преди 3 години

един от най-интелигентните хора днес, него го слушам без превод. Тук съм да се забавлявам с коментарите на нашите *** , който безспорно са гениални

19

Диана

преди 3 години

До Анонимен18Знаеш ли, не е важно какво прави точно Мъск! Важното е, че работи със сърце, реализира мечтите си и има всичко необходимо за това - и желание и възможности и здраве и способности и енергия и страст и време и спокойствие и ... И той е съвършено прав, че не можеш да си роб на парите и да ги управляваш, а когато не можеш да си осигуриш елементарно човешко съществуване и се блъскаш като *** за днешния хляб не само ставаш роб на парите, но и не виждаш нищо извън тях...

18

Анонимен

преди 3 години

пак политикани пак тъпо..ия човешка. Не знам това като че ли никога няма да спре. А като знам какво ни предстои в това отношение, смятам да си направя пълно политическо затъмнение, защото толкова много глупост няма да мога да понеса. Вече се започва Радефф вече наду свирката. Няма търпение, горкичкият. Но не знам, нека не забравя че в стремежа да изпишеш вежди понякога вадиш очи. Който иска, да ме разбира . Все ми е тая.

17

Анонимен

преди 3 години

Обаче малко се е изсилил със съветите. Част от успеха му се дължи на печатането на пари последните 10+ години. Иначе никой нямаше да рискува да налива такива пари в Тесла.Да видим днес или някой от тия дни теста на следващия прототип на Starship. Успешен или не, ще бъде зрелищно и в двата случая.

16

Анонимен

преди 3 години

До Обективен v2.0Не е въпросът до бай *** в случая а просто че самата идея ТЕСЛА е адски ***. Ако БМВ или Мерседес решат да дойдат в България няма да имам нищо против. Не че някога ще имат подобна идея но все пак .. Това е нещо което си струва докато тези тъпизми на Мъск не знам на кого са притрябвали. Но казано е, като има *** ще има и тарикати. Това важи не само за тази глупост а и за много други но не за тях става въпрос сега.

15

Анонимен

преди 3 години

Леле, първи по богатство. Значи сега Илон ще е виновен за световните проблеми.

14

Диана

преди 3 години

Така е, когато не се страхуваш, че утре нямаш да имаш пари за мляко на децата си, че утре няма да имаш какво да ядеш или с какво да платиш тока, че ще останеш без покрив над главата си, особено ако си с малки деца...Нужно е да е осигурено елементарното ти съществуване за да помислиш за нещо повече...А при нас дори богатите не са сигурни в утрешния си ден и продължават да трупат запаси за черни дни, какво остава за другите?!...Гласувайте утре пак за БСП - те много ни се радват, значи!

13

Анонимен

преди 3 години

Няма гриешка Мъск шафиор номер адно.

12

Анонимен

преди 3 години

Да точно който каза по-долу: Да дойде в България да му обясним как аджеба стоят нещата и как той ли ше ни казва как се прави.. Тука на нас мечти не можеш да ни продадеш! Разконспирираме и заземяваме всичко!

11

От земята до небето

преди 3 години

Мъск строи фабрики ,а булгарина Борисов концлагери!

10

Анонимен

преди 3 години

Американците са единодушни в едно - че Tesla електромобилите са красиви на дизайн но само отвън. Седнеш ли вътре в тях - край, end of story.

9

Анонимен

преди 3 години

Мъск е абсолютен въздух под налягане! Сгромолясването му ще бъде най-зрелищното в световната икономика за всички времена....

8

Анонимен

преди 3 години

"Не всичко е въпрос на печалба" -този за това ли работи само на загуба.Единствената му печалба е от продажбата на квоти за вредни емисии в ЕС . А колкото до капитализацията на фирмата му -евала , доста канарчета е вързал.

7

Обективен v2.0

преди 3 години

Да дойде в България да види с Бай *** как ще се разбере, как ще следва мечтите си, как няма да му завидят и как ще се позабавлява...;)

6

Анонимен

преди 3 години

Наистина е странно - от какви неща хората могат да станат милиардери. Но вече не се учудвам - глупавата в техническо отношение ТЕСЛА се купува заради иначе разкошния й дизайн от сноби и такива които се чудят къде да си изхарчат парите. Мъск не е единственият който разчита на подобни персони. Искам да видя един такъв как експлоатира придобивката си, сигурно ходи с нея само до фитнеса или басейна, тя за друго не става.Някои печелят милиардите си от човешката глупост, нищо ново.